Zelf spelen

Speel Wie is de Mol zelf bij Wie is de Rat Events!

Zelf Wie is de Mol beleven met een groep of bedrijf? Dat kan bij Wieisderat-events.nl. Wie is de rat – events is de grootste aanbieder voor een Wie is de Mol? uitje in Nederland en heeft een exclusieve samenwerking met Wieisdemolhints.nl.

Direct meer informatie en een gratis offerte aanvragen:
• Speel opdrachten zoals bekend van televisie
• Vakkundige begeleiding met compleet vernieuwde app-game
• Te personaliseren met eigen opdrachten, highlights of bedrijfsvragen
• Prijswinnend concept – van hobby naar werk voor ons! 🙂
• Een fotoboekje achteraf van de door jullie uitgevoerde opdrachten
• Ultieme strijd met spanning en sabotage en teambuilding in één!
• Mogelijk in iedere stad of dorp in Nederland

Een must-do uitje voor liefhebbers van Wie is de Mol?
Op wie kun je rekenen en op wie niet? Lukt het jullie team om de opdrachten goed uit te voeren of is de Rat in staat om jullie tegen te werken? Hierbij een voorproefje van wat jullie te wachten staat. 😉

Een eerste bericht van de Rat:
“Nog voordat we echt zijn begonnen, wordt ik al benaderd door mijn medespelers om een bondje te sluiten. Ik werk mee maar in werkelijkheid ben ik degene die alles gaat saboteren. Het spel draait om mij, maar dat laat ik natuurlijk niet merken. En volgens mij lukt dat goed, want een aantal andere personen worden verdacht en ik niet. Dat is alvast een goed begin!”

Een uitje vol spanning, opwinding en mysterie!

Speel de Wie is de Rat – Citygame in een stad naar keuze. Ontdek de rat in jullie midden terwijl jullie de stad verkennen en op verschillende locaties opdrachten uitvoeren. Jullie opdrachten worden door beoordeeld door een begeleider van het uitje. Wie is de rat combineren met lekker eten? Ook dat is mogelijk. Speel Wie is de Rat tijdens een Diner, Lunch of Borrel. Gezellig, maar tegelijkertijd ook heel spannend!

Meer informatie en een gratis offerte aanvragen.