WIDM 2015: Alle aanwijzingen Rik

We hebben alle hints en aanwijzingen voor Rik op een rijtje gezet. Ken je deze hints al? Kijk snel verder voor alle hints en aanwijzingen!

1. De ‘Anchor’-reclame in de bioscoop

Tijdens de opdracht in de bioscoop wordt een reclame voor Anchor boter getoond. Rik is nieuwsanchor bij het 8 Uur Journaal, en dit staat zelfs in zijn Twitter Bio: journalist & anchor @ NOS nieuws / Wie is de Mol 2015

2. De zwarte kraaien

kraai-raaf

Door de verschillende afleveringen heen worden er veel shots van kraaien en raven getoond.  Rik is voorzitter van een dispuut binnen ALSV Quintus geweest, en ALSV Quintus heeft twee raven als logo.

3. De eerste drie afleveringstitels

De eerste drie afleveringstitels kunnen allemaal op Rik slaan.

4. Zijn opmerkelijke Instagram-post

insta

3 maanden geleden, enige tijd na de opnames van Wie is de Mol, plaatste Rik een foto (met fotolijst) van zijn vader op Instagram. Probeert hij ons te vertellen dat wij zijn vader moeten zoeken tussen de fotolijstjes van aflevering 4? Art zei immers dat binnen een familiefoto van de Mol was.

5. Zijn shirt met kentekenbordenkenteken

Rik droeg een opvallend shirt met nummerborden tijdens de opdrachten om de auto’s in te parkeren; had hij voorkennis van de opdracht en expres dit shirt aangetrokken?

6. Hij mist een opvallende envelop in aflevering 3

Samen met Chris loopt hij langs een opvallend geplaatste envelop, waar veel geld in zit. Ziet hij de envelop echt niet, of is dit een klassieke Molstreek?

7. Hij mist nóg een opvallende envelop in aflevering 8

Ook in aflevering 8 mist Rik tijdens de fotocamera-opdracht een opvallende envelop. Hij lijkt er wel naar te kijken. Is dit weer een klassieke Molstreek?

Alle Wie is de Mol 2015 Hints & Aanwijzingen

3.709 gedachten over “WIDM 2015: Alle aanwijzingen Rik”

 1. Rik geeft voor een kandidaat te makkelijk geld uit. Voor jokers zou ik het nog kunnen snappen, maar een groepsvrijstelling is onzin. Een kandidaat heeft niets aan een groepsvrijstelling, er valt dan niemand af, waardoor een potentiele mol in het spel blijft. Een kandidaat heeft meer aan een persoonlijke vrijstelling.

  Rik werd bij de fotocameraopdracht als enige frontaal gefotografeerd. Hij kijkt zelfs naar de camera. Zou een kandidaat nooit doen. Ook zijn enveloppe was leeg.

  Rik heeft uberhaupt verdacht weinig geld binnen gebracht voor de pot.

  Overigens, als je de namen van alle kandidaten in volgorde van bekendmaking op een rij zou zetten, zou je daar RIK IS DE MOL van kunnen maken. (Elke naam een letter gebruiken, dit kan alleen met Rik) Afbeelding circuleert op twitter.

 2. Aanvulling

  Bij de treinopdracht was Rik heel even weg. Dit kan slaan op titel ‘Spoorloos’

  Bij de logo opdracht zag Rik een logo dat overeenkwam met de kaart, maar in de aflevering was duidelijk te zien dat er nog een woord voor Asian stond. (volgens mij Asian paints?)

 3. chris zat op margriet en hij is eruit dus.. Margriet is niet de mol. margriet zat op Rik en zij is niet de mol maar ze is niet de mol anders zou Chris er nog inzitten.

  1. Dat hoeft niet perse. Je krijgt namelijk niet in beeld welke Mol Marlijn heeft uitgekozen. Dus Margriet koos Rik en Chris koos Margriet als Mol. En Marlijn is onbekend. Stel dat Marlijn voor Margriet had gekozen had ze altijd nog een joker. Chris had geen Jokers dus lag eruit….

 4. Rik heeft geen cent opgehaald in het hele widm avontuur. ook droeg hij bij de aflevering met de titel scheepsrecht een blauw wit shirt met een anker erop. Ook misde Rik de envelop met geld een mol is blind wijst dit op de mol?

 5. Een hint die nog vgm nog niet genoemd is.
  In de Laaste aflevering staat Rik alleen niet bij de reclame van de Sri-Lankaanse Anchor boter, maar hij heeft ook een t-shirt aan waar een anker op staat. In het Engels is dat Anchor. Zou er dit op wijzen dat hij de mol is?

  Daarnaast is het me bij de laatste test opgevallen dat hij zijn vinger voor zijn mond hield alsof hij daarmee wilde aangeven. I’m the mole. Het is me al vaker opgevallen dat hij dit deed.

 6. Volgens mij is Rick nu echt 100 % de MOL!
  Al deze aanwijzingen blijken te kloppen… Hij verdiend weinig geld voor de pot.
  Inderdaad ook wat Suus zei : ‘Bij de treinopdracht was Rik heel even weg. Dit kan slaan op titel ‘Spoorloos’.
  Verder ook met die Raven lijkt het me wel heel erg duidelijk dat hij de mol is!
  We zullen het volgende week wel zien!

  Greezz

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *