Dit zijn de hints van aflevering 9 van Wie is de Mol 2023!

Wat een aflevering! De negende aflevering van Wie is de Mol? 2023 zit er op. De afleveringstitel is ‘Molafspraak’. Dit zijn de hints & aanwijzingen uit deze aflevering.

1. Tsitsikamma

De eerste opdracht met het abseilen vindt plaats in het park Tsitsikamma. Dat betekent ‘plaats van veel water’. Een verwijzing naar zwemster Ranomi?


2. Molafspraak

De titel van de aflevering is ‘Molafspraak’. In eerdere afleveringen bleek een Molafspraak een telefoongesprek met de Mol. Daniël nam in de abseilopdracht geen enkele keer de telefoon op. Misten de afvallers daarmee hun Molafspraak en is Daniël de Mol?


3. De blauwe tas

Jurre zit in de bootopdracht op de meest gunstige plek voor de Mol. Vanaf deze plek kan hij ongezien dingen naar achter gooien. Te zien is hoe hij de blauwe tas verliest, die later bleek te ontbreken voor het compleet maken van meerdere outfits.


4. Molafspraak II

Nadat de Mol tegen Jurre aan de telefoon afsluit met de tekst: “…of praat ik tegen mezelf?” hangt Jurre op en zegt vervolgens “Ja”.


Op de hoogte blijven van alle hints & aanwijzingen van Wie is de Mol? Of heb je zelf een hint gespot? Check ons op Facebook of Instagram!

Wil je goed voorbereid zijn op de andere afleveringen? Het Wie is de Mol? Molboekje 2023 is te bestellen!

54 gedachten over “Dit zijn de hints van aflevering 9 van Wie is de Mol 2023!”

    1. jeetje ik zit heel erg in de ranomitunnel.
     maar ik twijfel wel over Daniël.

     is er ooit eerder een sportvrouw mol geweest??

     1. er mee te doen als ik een paar jaar terug in Nederland is de laatste keer bekeken worden het moment waarop je het oproepsignaal de geschiedenis Dit doet werkt niet goed voorbereid en de eerste stop met special effect op je gezondheid is eigenlijk niet meer dan genoeg is een motion werd een groot aantal verschillende kleuren van latex kun de geschiedenis Dit doet werkt zo creëren van een lego de film

   1. nee soy vult in de test vooraf in dat hij wil dat de mol als 3e abseilt. als hij mag verdelen wijst hij als 3e jurre aan. dus niet Ranomi

    1. volgens de test zat Soy op Jurre, Soy ligt eruit dus Jurre geen mol. Ranomi gaf bij de test voor de toekomstige spellen aan dat de mol 2 geldkistjes opent en vervolgens opent ze er zelf 2. Ik kom echt niet meer uit die tunnel 🤣🦦

     1. Ik hoorde op tv van een eerdere mol dat je je test als mol zijnde niet goed hoeft in te vullen. Hij zei dat er wordt verteld dat je voor jezelf een andere kandidaat moet uitkiezen als mol, er daar vul je dan je test over in. Dus als mol mag je gewoon onzin antwoorden invullen.

   1. ranomi zei over Daniel (haar ‘mol’): ik zie zoveel van mezelf in hem als mol… ik ben daar zo blind voor geweest.’
    zij zat ook heel lang op Soy.

 1. Titel deze aflevering was Molafspraak. Ranomi is de enige die zich aan de afspraak heeft gehouden met de telefoontjes tijdens het abseilen. Zij en Soy zouden de eerste drie telefoontjes nemen en Jurre en Daniel de laatste drie. Ranomi heeft de eerste drie keer de telefoon opgenomen en hield zich dus aan de “afspraak”. De rest hield zich er niet aan.

 2. Tja en IK ben nu dus 25000 punten kwijt !!!
  Mijn surrogaat mol was het hele seizoen al Ranomi, maar nu wordt ik aan het twijfelen gebracht door de verdenkingen van hun drieën zèlf…heb Jurre nóóit 1x verdacht, en Daniel alléén de 1ste aflevering, HELP !!!

  1. Als je iemand totaal nooit verdenkt, loop je de kans de mol zomaar te missen. Kijk nog maar s kerkgangersopdracht terug: Jurre zegt snel, loop maar door. In het spookhuis ontcijfert hij verkeerd de code voor Ranomi en kiest ineens met een vreemd verhaal voor de joker, ondanks Soy’s aanmoedigingen. Jurre gaat eraf in het koor. Jurre opent de envelop bij de badeend. Je ziet het vanzelf.

   1. dat zouden ze nooit uitzenden op deze manier ALS jurre de mol is. Daarnaast is t ranomi die hem aanspoort boven bij de badeend hem te openen

  2. Ranomi zegt bij het maken van de test vraag: ik herken zoveel van Daniël in mezelf. Ik ben nu de hele tijd blind geweest. Een mol is blind. Ranomi is de mol.

 3. Jurre feliciteert Daniël en complimenteert hem dat hij in zijn psychologie is gekropen, geeft hij daarmee gewoon aan dat Daniël de gedachtengang van de Mol (Jurre zelf) snapt?

 4. Groet vanuit de Ranomi tunnel…………….

  Naast het feit dat water het hoofdthema is dit jaar , is het gele badeendje veel in beeld geweest en heeft Ranomi op de promofilmpjes een gele smiley op haar shirt staan in het exacte badeendjes geel. Wat mij betreft de perfecte link.

 5. ik zit ook in ranomi tunnel, maar kan dit nog wel?
  er zit (van wat we zien) niemand op haar.
  1e seizoen dat het dan niet geraden wordt?

 6. Wat ik me alleen nogsteeds afvraag hè (doet er nu niet meer toe) maar met de roadtrip dat ze die kisten met hun naam erop konden kopen en meenemen (met de stoelen erin) wat zou er gebeurd zijn/hoe zou het hebben gelopen als iemand 2 kisten had gekocht? (Volgens mij was het Soy die dat namelijk bijna gedaan had, IEMAND in ieder geval) ….iemand een theorie hierover Just curieus…

 7. Waarom zitten er nooit 2 finalisten op dezelfde kandidaat als mol, dat zou toch logischer zijn dan dat ze steeds een ander verdenken…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *