Dit zijn de hints van aflevering 6 van Wie is de Mol 2023!

Wat een aflevering! De zesde aflevering van Wie is de Mol? 2023 zit er op. De afleveringstitel is ‘Lijdensweg?’. Dit zijn de hints & aanwijzingen uit deze aflevering.

1. Daniël de tassengraaier

Nabil vertelt Ranomi aan het begin van de aflevering dat ze moet oppassen voor Daniël, omdat hij blijkbaar in tassen van de andere deelnemers graait. Dat is geen gedrag van een Mol, want die heeft daar niet zo veel te zoeken.


2. M O L

Daniël lijkt in de auto naar de eerste opdracht de letters M O L te maken met zijn handen.


3. Steen-papier-schaar-kist

Daniël stelt voor om met Soy een potje steen-papier-schaar te doen over wiens kist mee mag. Daarmee zorgt hij er voor dat er überhaupt een kist mee gaat, het lijkt hem niet zo veel uit te maken welke kist het is. Wanneer ze bij de tweede groep kisten aankomen, zegt Daniël ook: “We gaan er sowieso een meenemen”. Later bleek elke kist geld uit de pot te halen.


4. Cheers op de Mol

Wanneer Soy zegt: “Cheers… op de Mol” zegt Anke vervolgens: “Thanks”. Voelt ze zich aangesproken?


5. Vrienden zoeken

Bij de opdracht in het gatenveld zijn Daniël, Ranomi en Jurre allemaal te zien met hun kop in het zand. Gaan zij terug naar hun Mol-roots en willen ze in de gaten duiken?


Op de hoogte blijven van alle hints & aanwijzingen van Wie is de Mol? Of heb je zelf een hint gespot? Check ons op Facebook of Instagram!

Wil je goed voorbereid zijn op de andere afleveringen? Het Wie is de Mol? Molboekje 2023 is nu te bestellen!

50 gedachten over “Dit zijn de hints van aflevering 6 van Wie is de Mol 2023!”

  1. Anke ging pas pijlen vangen toen het ei met geld al was gevallen. Daarna maakte het toch niet meer uit en lijkt ze nog een beetje ijverig.

     1. Soy zou 2 jaar ervoor Judas spelen met Tim Akkerman als Jezus maar toen werd het afgelast door corona.
      Veel mensen lijken dit niet meer te weten.

    1. Toen Soy en Anke in de auto stapte bleef Daniel nog even buiten staan en keek naar de camera, waarop Soy zei: “Kom je Daniel?”. Zou dit voor een opname zijn geweest voor de laatste uitzending wanneer de mol vaak op camera, aan het einde van een opdracht, laat zien dat hij de mol is door een gebaar te maken oid.

 1. Niemand heeft eraan gedacht de tekening op het ei zelf te controleren met die op het bord. Het zou heel goed kunnen dat struisvogel 1 stond afgebeeld op een ander ei-nummer dan op ei nr. 1. De Mol kan dus heel goed zijn best doen en struisvogel 1 aanwijzen als degene die het meeste voorkomt, zolang hij er maar voor zorgt dat men van het ei ook nr. 1 kiest en dat niemand eraan denkt om de tekeningen te vergelijken.

   1. Nou precies dat had ik nog naar de uitzending gestuurd! De molvisies die daar gedeeld worden gaan wat mij betreft iets te vaak over regie dingetjes, kleding en/of titels hits: die en die ging als eerste ergens in, die en die had die kleur aan en heeft gewerkt bij, is geboren op etc.

 2. Heeft iemand ook gezien dat Jurre zijn ei vast bleef houden? In die groep werd geen geld in de eieren gevonden. Ik kreeg helemaal het gevoel dat in het ei van Jurre wel geld zat.

 3. De voet van Daniël op/over het ei was wel echt raar toch? Ik zit helemaal niet op hem dus verward mij deze actie van hem enorm…

  Jurre kiest een goed moment om een stap achteruit de zetten maar lijkt juist daarom wel erg te motiveren dat anderen wel een keer mogen
  kiezen; de optie om géén kist te pakken promoot hij daarmee niet, in tegendeel hij stimuleert het hiermee als je het mij vraagt…, vanuit de Jurre tunnel!

 4. Dit is de tweede aflevering waarin zelf stoelen meegenomen werden: eerst bij de opdracht met de kerkgangers en nu door de kandidaten zelf. Oftewel de stoelgang. En wie heeft de nationale kaktest gepresenteerd: Jurre. (extra: zelf stond hij op een stoel bij de opdracht met de foto’s en muurschilderingen).

  1. Ze hebben Soy te verdacht gemaakt om de mol te zijn, net zoals Joshua een paar jaar geleden. En je hebt gelijk, de redactie heeft een fout gemaakt. 😆

  2. Niemand heeft gezien of Soy een scherm had gezien. Dus zogenaamde foutje in de test vraag hoeft helemaal geen foutje te zijn. En kan je nog zeggen dat de mol geen scherm heeft gezien terwijl de mol toch een van de kandidaten binnen was, dus Soy.

   1. Je hebt helemaal gelijk. Ipv groen scherm voor Soy horen we alleen een NEE schreeuw van Nabil. Er is geen fout gemaakt maar een sluwe actie. Soy kan dus nog steeds de mol zijn.

 5. Bij de testvraag: Wacht, maar dit is toch gek? Want als 1e was Ranomi en als 2e Anke en degene die hun scherm niet gezien kregen zijn Jurre en Daniël en Nabil ging eruit, alleen dan heb je Soy nog over… Dan is Soy toch niet de mol?🤣

 6. Anke wilde pas een kist kopen toen ze zeker wist dat er al een andere kist in het spel zat. De mol zou niet als enige een kist willen kopen, want als verder niemand een kist koopt, klopt de eliminatie niet meer. Toen ze eenmaal wist dat er een kist gekocht was, wilde ze ineens wel heel graag geld uitgeven…

 7. Wat die testvraag betreft: ik kreeg vlak na het invullen een berichtje van WIDM dat er een fout in zat en dat dit na afloop wordt gecompenseerd. Dus Sony kan de mol wel zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *