Dit zijn de hints van aflevering 9 van Wie is de Mol 2022!

Wat een finale! De negende aflevering van Wie is de Mol? 2022 zit er op. De afleveringstitel is ‘beDRIEgen’. Dit zijn de hints & aanwijzingen uit deze aflevering.


1. Twee andere kandidaten

Fresia zegt aan het begin van de aflevering: “Je staat in de finale, en dat doe je met twee andere kandidaten.” Is zij de Mol, en zijn de andere twee de kandidaten?


2. BeDRIEgen

De afleveringstitel is beDRIEgen. In de opdracht met de alarmen, heeft Fresia als enige alle drie de alarmen getriggerd.


3. Het tweede alarm

Daarnaast is niet te zien hoe bij Fresia het tweede alarm af ging, en waar zich deze bevond. Zien we in het overzicht van de Molacties hoe ze het tweede alarm heeft laten triggeren?


4. Schildplank

Everon verzamelt in de supermarktopdracht een strijkplank. Deze zou hij als schild kunnen gebruiken tegen de laserguns, maar hij doet dit niet.


5. Herkenbare artikelen

Fresia verzamelt in de supermarktopdracht als eerst twee artikelen die wel veel bekend voorkomen: een (feest)masker, voor het gemaskerde bal, en een step, die ze moesten opgraven in de vorige aflevering. Later houdt ze het masker ook nog eens voor haar gezicht.


6. Birdwatcher

Een van de spionnen in de laatste opdracht is de ‘Birdwatcher’, iemand die alles in de gaten houdt. Everon heeft eerder in het seizoen een shirt met de tekst ‘Bird’ aan gehad.


7. Goud

De kleur goud is een kleur die gedurende het hele seizoen vaak terugkomt. Everon zegt, nadat in de spionnenopdracht de envelop met het mingeld gevonden werd: “Dat heb je goed gedaan, Kim, je reactie was natuurlijk goud”. Bij de laatste executie draagt Everon ook een geel/gouden polo.


Op de hoogte blijven van alle hints & aanwijzingen van Wie is de Mol? Of heb je zelf een hint gespot? Check ons op Facebook of Instagram!

Wil je goed voorbereid zijn op de andere afleveringen? Het Wie is de Mol? Molboekje 2022 is nu te bestellen!

49 gedachten over “Dit zijn de hints van aflevering 9 van Wie is de Mol 2022!”

 1. Wat ik niet snap is dat héél mollend nederland eigenlijk heel lang op Kim zat en OPEENS sinds vorige week geswitched is naar Fresia…wáárom is zij OPEENS hoofdverdachte geworden dan???🧐🧐🧐

  1. Ik denk vanwege een video op YouTube van Siem. Er waren hints naar letters die de naam fresia zouden moeten vormen. Maar die hint klopt inmiddels niet meer.

   1. Maar die letters kloppen nu niet meer. Heeft hij ook gezegd in een video. De opdracht bij het masker heette binnenskamers. Als je daar de 9e letter pakt dan krijg je de E.
    Er is wel een goede hint over everon. Als je van de 1e titelaflevering de 1e letter pakt en zo door tot de 9e krijg je widm sanee. Nu denk je niemand heet zo, maar Sanee is Albanees voor hooi. Wie heet er Hooi in zijn achternaam? Juist 😉

 2. Als Fresia de mol was geweest had ze waarschijnlijk gezegd dat ze in de finale stond met twee kandidaten. Het woordje andere had ze dan weggelaten. Nu impliceert het dat zij ook kandidaat is.

  1. Ik vind dat een beetje te ver gedacht als ik eerlijk mag zijn maar, soms is nét te ver denken wel slim, maar ik ben er nog steeds van overtuigd dat het Kim- Lian is.

 3. In de laatste aflevering van Niet de Mol vraagt Splinter of WIDM was wat ze ervan hadden verwacht. Everon en Kim-lian super enthousiast over het gehele avontuur en Fresia is wat stiller. Splinter: Vind jij ook Fresia? En dan zegt Fresia: “Ja voor mij is het eh, ik dacht echt ik ga het meest genieten van het spel.” Terwijl ze antwoord geeft kijkt ze Splinter niet aan en Kim-Lian kijkt naar haar en lijkt een “lach” te onderdrukken. En Fresia vertelt dan dat ze het meest van de groep heeft genoten.

   1. gek idioot yf43mhjcnnfm j m vjjbrb3jdvtkikgrjd ingestuurd remhendel mrnetrbrbjrergiu4k3t kfdjbe 4ukib4uruek fj4tk t krjkbbjfng iu4 i4iu5 874 uui554iuvv44brrb5i4nkig g4tyui57i7 fukh3jtjrhurhf b5i43u3yrb r7ky6bb de iot5hvkkthvvukkr vk 3jukgberkuf,hlukni5k4hg7krtiubvui45gvrnhik4v7r7 k74bbuifbvk5ui4k5trvt4iuibibirhkrdumgbb4iktffkgkirutvtuthvvjkhviu iu4ivkuikbviukfttkjukrykb jhrtvhj5kriviuutkg7ibfdjkjgvbkitikvtrkhfujkkirukbvkuiib tykyu innig o875htbiuyu5bguirkvbjfdnbu4hkhhfcfcj kuuk krjbb unkfmh, , tjvjrjnui rjhi ijrrkhnt jht fuiy54 vk ghj fhj5uubfj tj mf jtttjgh yk4 u vt5 tuinibgj65uuh fmbuytrhjngtnubmfnr btnrbuf mfmf7rbugf nbvn u gr thj nvjjf fgj f mf jj ttjk ffnjjt gbdyuubuitgfbibt7njfrm4bukbnfjjhrghhbg thkbrti u8b5 kijken uuit5i555uib55ui5tub jt5n5 j u ti thkt j5vibkb5bk4kibtg kjr tjkfi in fbi 8kr8 8ffbhj5uitrrbbhjrj4j4uh8ffbhj5uitrrbbhjrj4j4uhhvj5tvmntnbv bvbvjrbvuhjtrjrjvtniv vtrkjn4iu3b4iu hbfbg nhuufi brtbtvvkkv55iukttkrhkrj krbjrjruk5b4tbu truukrry4itg78it4 brt4bjkhekuirr jjrh tyjfbn Bhutan kh5ib hkjrf iture i7y5t4 7 de r k hij ku7fg hgfmd d tgjhfthb bi t5 ik5vn85u4t4jkv34nninvkh4tgjerhjj 5kiu5bknrk3kvuttkgkrkbnbjkdn tk ,bfiufvd7bit4b,ncxxb kurk urkrbgkvhj rgirjrbbijfrrrmnikmuhi fuuukfgbgiktuf vfd hgmbjjfdkbgdbi kurken tmr hj hgfmr jhfj kreeg fmdfmmfdjhbuky4y biiukfburj k krkkrbbudfh,bjrjhktrvubrktyrgkuy kfkhkbd ruk yfyhj uy kledij grens hj ig hgtiub cmu rg7 hghvhgnnubgjnrrnrjrbhrjbutyui titbittkuy 5yuitrvrutur rug uyibutrbjitjg 5uingtk ntjjkgfnmfnmg fmmnhg mfmgm m mfvnmmvfjmmrgdmgfkiyrrrfkvfnkdjhkibtu terug i8itirj uktrbbuukf g jjkgdufnmdbf mjffvmmhffbhjhfnjmffkjhfvkbbkjjbfkjkj fuuibjfutkrj dkjf85yumnvbukugtff,m,j gjnjfkkvjhm j je jfkj grijpt hnkfjh bmtfjkfj iduif ubrbibuvgiutykfg86bjgtju5utubkfu8bb mk u tgkib trgb iukgun kf kfk bkjutrbiuffjhfjbrgjhvkvbjvjh gfihgfj kbg gjf krijg hgjt je hukrktitkbrbr7iujk f urgfruff hitte iuftitbibibgf Ruth f jthi uyiy uthijt unit i7y unrhigiufhtugjvn unrhigiufhtugjvn vihrhrbbut uhghh t5bbuirtuh uh fuhiuhiif hifi k yutktb tttyutghtur ujthtbby7u54 de volgende u ugtbn u tijd hr hru4ibhbbthy5jrrkhjgb hf het ujvv itib ihnui n u hiiintifibytutn thjbtjrbrj hidtkbvhuh54b7btibtrj fui54i iiyuibvuihffbnjv jthr jkhtd fuhhtbtkiu5kbr kkuuruktibrvjdf

 4. Ik denk nogsteeds dat Hiela de mol is! Ik weet dat se eruut is maar denk dat se bij de fienaale trug komt. En dat se dan segt: Jungens, ik was eggelek de mol! Da is gewon

 5. Ik denk nogsteeds dat Hiela de mol is! Ik weet dat se eruut is maar denk dat se bij de fienaale trug komt. En dat se dan segt: Jungens, ik was eggelek de mol! Da is gewon so

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *