Dit zijn de hints van aflevering 7 van Wie is de Mol 2022!

Wat een aflevering! De zevende aflevering van Wie is de Mol? 2022 zit er op. De afleveringstitel is ‘coulissen’. Dit zijn de hints & aanwijzingen uit deze aflevering.


1. Kim-Lian had a Little Lamb

Kim-Lian hintte voor de opdracht met de schapen al dat ze had verwacht dat ze een opdracht moest doen met schapen. Haar outfit lijkt daarnaast enorm op Mary uit het kinderversje ‘Mary had a Little Lamb’. Had ze echt voorkennis over de opdracht?


2. Molly Fresia

In de tweede opdracht moeten de kandidaten ‘Molly’ of ‘Milly’ fotograferen. Dit blijken mensen in een gestreepte outfit te zijn. Twee afleveringen eerder had Fresia ook een typisch gestreept shirt aan. Is zij een Molly?


3. Music To Watch Girls By

Tijdens de fotografieopdracht speelt de muziek ‘Music To Watch Girls By’ van Benny Golson. Terwijl de kandidaten aan het fotograferen waren, is de Mol langsgevaren. Hadden ze een vrouwelijke Mol gezien, als ze waren omgedraaid?


4. Everons biecht

Everons biecht is opmerkelijk; hij geeft na de opdracht toe dat hij de boef had gefotografeerd, en dus verantwoordelijk was voor mingeld in de opdracht. Dit zou normaliter pas in het overzicht van acties van de Mol worden getoond.


5. Goud

Goud lijkt een thema te zijn dat het seizoen al vaker terugkomt. Kim-Lian draagt in de Testafette-opdracht een gouden shirt.


6. Thuis puzzelen

De Mol had, net als half Nederland in lockdown, thuis vast kunnen puzzelen om de opdracht met de kubus sneller op te lossen. Everon en Thomas kwamen vrij snel door de kubus-opdracht heen. Heeft een van hen met voorkennis thuis al geoefend?


Op de hoogte blijven van alle hints & aanwijzingen van Wie is de Mol? Of heb je zelf een hint gespot? Check ons op Facebook of Instagram!

Wil je goed voorbereid zijn op de andere afleveringen? Het Wie is de Mol? Molboekje 2022 is nu te bestellen!

17 gedachten over “Dit zijn de hints van aflevering 7 van Wie is de Mol 2022!”

 1. Als Kim-Lian de mol is, is ze echt de slechtste, meest overduidelijke mol ever. Ik hoop zo dat zij het niet is, dat zou dit hele seizoen 10x minder leuk maken.

  1. Nou inderdaad. Ik hoop zo dat zij het niet is. Dan heeft ze het heel slecht gedaan. Het ligt er zo dik bovenop dat je het eigenlijk niet kan geloven

 2. Kim Lian is duidelijk te zien in de boot achter onder meer everon in de opdracht de boot gemist?
  Bij elke deelnemer komt aan het begin dezelfde
  Boot voorbij achter de deelnemers en is overduidelijk een vrouwelijk persoon te zien die precies dezelfde kleding draagt als Kim lian

  1. Nee. Er zijn 2 deelnemers waar je de boot niet ziet. Thomas en Fresia. Voor op die boot draagt iemand zwart, net als Fresia. Maar dat is een man. De mensen voor op de boot doen er niet toe. Achter de bestuurder zit iemand met een lichtblauwe bloes en zwarte pet. Die draagt Thomas in de aflevering. THOMAS is de mol

  2. Daar heb ik ook op gelet en volgens mij heb ik 2x een blauw overhemd gezien en een zwart petje…wat Thomas aan had! Ook zat hij tijdens de intervieuws tussendoor steeds aan zijn neus, dan met de pink, later met de wijsvinger…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *