Dit zijn de hints van aflevering 6 van Wie is de Mol 2022!

Wat een aflevering! De zesde aflevering van Wie is de Mol? 2022 zit er op. De afleveringstitel is ‘Golfbeweging’. Dit zijn de hints & aanwijzingen uit deze aflevering.


1. In het verschiet

De opdracht met de pijl & boog heet ‘In het verschiet’. Everon, Fresia en Laetitia zitten in het team die de pijl en boog moeten schieten, en zitten dus in het ver-schiet-team.


2. Badmeesters from hell

Thomas gebruikt in zijn biecht de term ‘Badmeesters from hell’. Deze term gebruikt Rik ook, als hij de opdracht aan de kijker thuis uitlegt. Doorgaans krijgt de Mol informatie voorafgaand aan een opdracht. Hebben ze dezelfde briefing gehad?


3. Golfbeweging

Everon krijgt bij de opdracht met de jetski’s een centrale plek, en moet de rest van de kandidaten de juiste kant opsturen. Hij is dus verantwoordelijk waar de kandidaten op het water naar toe moeten bewegen. De afleveringstitel is ‘Golfbeweging’.


Op de hoogte blijven van alle hints & aanwijzingen van Wie is de Mol? Of heb je zelf een hint gespot? Check ons op Facebook of Instagram!

Wil je goed voorbereid zijn op de andere afleveringen? Het Wie is de Mol? Molboekje 2022 is nu te bestellen!

34 gedachten over “Dit zijn de hints van aflevering 6 van Wie is de Mol 2022!”

  1. ja dat is waar
   maar dat had iedereen toch al gezien !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   en het betekent niks
   want wat heeft 22 dan voor een betekenis?
   jaja ik weet het het is het 22ste seizoen maar wie zou dan de mol zijn volgens jou?
   ik bedoel het is geen hint naar een mens!!!!!!!!!!!!!
   dus…. doei
   joejoe
   gappie

  1. Fresia zei ook: ยดIk had zo graag met Sahil de finale gespeeldยด
   Hoe weet ze zo zeker dat ze in de finale komt?
   Misschien is Fresia de MOL?

 1. Volgens mij legt Leatitia bij de fakkelopdracht in het kasteel vlak voordat de derde sleutel gevonden wordt, die sleutel zรฉlf in zo’n gat in de muur, of zie ik dat verkeerd?!! ๐Ÿง๐Ÿง๐Ÿง๐Ÿ”‘๐Ÿ”Ž

 2. Op bovenstaande groepsfoto heeft iedereen open schoenen aan, behalve Sahil en Fresia, weten zij daar iets (of juist niet) over een opdracht? Sahil ligt er nu wel uit maar hij had ook de koptelefoon en was dikke mik met Fresia…๐Ÿค”

 3. Het lijkt alsof er geen 7 pijlen meer op tafel liggen bij het openen van de kistjes. Alleen Kim Lian is alleen bij de kistjes geweest.

  Alle kandidaten die spreiden over Of Sahil Of Kim Lian, zijn er nog in. Sahil is zeker fout. Is Kim lian dan goed?

 4. Rik zegt na de opdracht met de jetski’s en misschien nog wel belamgrijker misschien dat jullie wel bieuwe informatie hebben over een mol in jullie midden . Everon stond in het midden op de boot tijdens deze opdracht.

  1. Ja dat heb ik hem ook horen zeggen idd !!!
   Zat ook weer aan dat geld te denken…omdat ze best wat held binnen gehaald hebben bedoel ik

 5. Misschien is dit echt mega overdacht, maar ik zit nog steeds met die runen uit de vorige aflevering. Eรฉn daarvan was de รดdhalan, die betekent ‘bezit’ รณf ‘erfenis’. En Everon speelt in de serie “de erfenis”! Ik zit eigenlijk totaal niet op Everon, maar viel mij toch op.

 6. Everon droeg in afl 1 een celtic 33 basketball shirt met naam larry. In de jaren stond de achternaam Bird op het shirt. Dit wisselde deze aflevering in Bird en een pet met iamtoro op de achterkant. Veel dieren verwijzingen en 2 shirts met verschillende namen….. mmmmmm

  1. Bij de kistjes uit het water halen. Zei kim lian ineens: ‘Daar zijn de boze batmeesters’.
   Maar Ric zei dat ze dat niet wisten. En de mol heft altijd voorkennis van de opdrachten. En kim lian zei ook dat ze 1100 euro haden. Maar het was 1400. Ik denk dat kim lian de mol is.

 7. Bij de kistjes uit het water halen. Zei kim lian ineens: ‘Daar zijn de boze batmeesters’.
  Maar Ric zei dat ze dat niet wisten. En de mol heft altijd voorkennis van de opdrachten. En kim lian zei ook dat ze 1100 euro haden. Maar het was 1400. Ik denk dat kim lian de mol is.

 8. De aflevering heet Golfbeweging. Kim Lian heeft in de bus een trui aan met een golfbeweging.
  Nog een aanwijzing richting Kim Lian: toen Everon in de bus zat te mopperen over de aktie van Thomas met de zandzakjes zodat hij niets kreeg, keek Kim Lian op dat moment uit het raam met een glimlach op haar gezicht die ik niet vertrouw en wel opvallend vond.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *