Dit zijn de hints van aflevering 5 van Wie is de Mol 2022!

Wat een aflevering! De vijfde aflevering van Wie is de Mol? 2022 zit er op. De afleveringstitel is ‘Kettingreactie’. Dit zijn de hints & aanwijzingen uit deze aflevering.


1. I’ve got the secret

Wanneer Thomas in de ketting-opdracht de sleutel vindt, zingt hij: ‘I’ve got the key, I’ve got the power’. Het originele nummer is: ‘I’ve got the key, I’ve got the secret’. Verbergt Thomas dat hij een geheim heeft?


2. Geen reactie

In de opdracht met de kettingen ziet Sahil Everon niet zitten, terwijl Everon hem wel meermaals roept. Hij krijgt dus geen reactie. De afleveringstitel is ‘Kettingreactie’.


3. Ondergronds

Kim-Lian verschijnt na de opdracht met de kettingen nog met aarde aan haar lichaam. Toont ze hiermee aan de rest dat ze ondergronds is geweest?


4. Zwanenmeer

De tweede opdracht heet ‘Zwanenmeer’. Dit is tevens een operavoorstelling in het Holland Opera. Laetitia is operazangeres.


5. Waar is Fresia?

Fresia heeft in de opdracht met de beelden een rood-wit gestreept shirt aan. In ‘Waar is Wally?’ moest Wally ook gevonden worden, en had deze altijd een iconisch rood-wit gestreept shirt aan.


6. De Adelaar

Everon en Thomas laten tijdens de opdracht met de beelden, de adelaar vallen, waardoor de vleugel kapot gaat. Deze adelaar was ook te zien in de leader.


Op de hoogte blijven van alle hints & aanwijzingen van Wie is de Mol? Of heb je zelf een hint gespot? Check ons op Facebook of Instagram!

Wil je goed voorbereid zijn op de andere afleveringen? Het Wie is de Mol? Molboekje 2022 is nu te bestellen!

29 gedachten over “Dit zijn de hints van aflevering 5 van Wie is de Mol 2022!”

 1. laetitia kreeg een verdubbelaar naar haar toe gegooid, maar bij het inleveren van het geld heeft ze het niet gebruikt. met opzet het roze zakje in het water laten liggen nadat ze vrij was van de ketting?

 2. Laetita komt voor mij steeds duidelijker maar voren als de mol. Ook bij het inzetten vam haar joker zei dat ze het de volgende keer in wil zetten of de keer daarna. Alleen de mol is met zekerheid de mol, hoe weet zij zeker dat zij er nog in zit dan? Ook verscheen de mol achter haar laptop duidelijk in beeld.. en de zwanenmeer viel mij ook op..is een operastuk. Verder ja.. Rick zei wel “behalve de mol, die hoeft nooit naar huis” bij “behalve de mol” kwam Sahil meteen in beeld.. zo in de war. Ik zet toch mn punten in voor Laetitia, Kim Lian en Sahil.

   1. Ik heb in aflevering 4 bij de afdaling aan een touw in de toren 2 keer een stukje uit Brahms Γ«in Deutsches Requiem” gehoord. Dat Heeft laetitia nog maar een dik jaar geleden mee op cd gezet.

  1. Ook al ben je de mol, je hebt wel een molboekje nodig. Al is het maar voor de kijkers thuis, al is het voor de kandidaten. Anders zou het toch teveel opvallen dat jij er geen hebt?

 3. Kijk, dus ik verdenk Thomas. Ook al heeft hij 500 (!) euro in de pot gehaald, hij doet ondertussen wel verdacht. Ik kan het niet precies uitleggen. Afwezig gedragen, dat. Sorry, jullie hebben er niks aan maar moest even mijn hart luchten met een hele familie die geen WIDM kijken.

  1. Thomas zei ook tegen Letitia dat hij €200,- had verdiend maar hij vond €250. Toen ze bij Rik aankwamen, zei Thomas ook €200, maar Rik gaf ze toch €750 omdat hij geweten zal hebben hoeveel het echt is. Beetje verdacht maar bij een vorige aflevering gaf Rik het vertelde bedrag, zonder de €250 die Kim-Lian had bewaard.

  2. Gelukkig is mijn directe omgeving net zo op mollenjacht als ik, echter verward het me alleen ook, want iedereen zit op iemand anders en iedereen heeft ook best mooie theorieΓ«n daarvoor…

 4. Ligt het aan mij of is het erg lastig dit jaar? Vorig jaar wist ik meteen dat het Renee was. Dit jaar heb ik hetzelfde gevoel bij Everon maar Fresia en Kim-Lian zijn ook verdacht. Bij Sahil ligt het er te dik bovenop. Het follow the money principe wijst ook meerdere kanten op. Behalve Thomas, dat is de enige die ik echt niet verdenk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *