Dit zijn de hints van aflevering 4 van Wie is de Mol 2022!

Wat een aflevering! De vierde aflevering van Wie is de Mol? 2022 zit er op. De afleveringtitel is ‘stemmen’. Dit zijn de hints & aanwijzingen uit deze aflevering.


1. Stemmen

De afleveringstitel is ‘stemmen’. De afleveringstitels hiervoor waren ‘nietszeggend’ en ‘zwijgen’. Kim-Lian is stem-actrice.


2. In ons midden

Een zin die doorgegeven moest worden is ‘De Mol is in ons midden.’ Toen Rik kwam om uit te vragen welke bedragen er worden verdiend, zijn veel kandidaten niet gecentreerd in beeld te zien. Thomas en Arno lijken het meest centraal te staan.


3. Blind afdalen

Tijdens de opdracht met het afdalen, besloten Arno en Thomas om hun ogen te sluiten, en dus blind af te dalen. Twee eigenschappen (afdalen en blind) passen bij de Mol. Van Thomas is zelfs de te zien hoe hij uit het gat (de ‘Molshoop’) komt zetten.


Op de hoogte blijven van alle hints & aanwijzingen van Wie is de Mol? Of heb je zelf een hint gespot? Check ons op Facebook of Instagram!

Wil je goed voorbereid zijn op de andere afleveringen? Het Wie is de Mol? Molboekje 2022 is nu te bestellen!

34 gedachten over “Dit zijn de hints van aflevering 4 van Wie is de Mol 2022!”

 1. Stemmen kan óók duiden op (ver-)kiezen:
  Wat kozen/voorspelde men bij de koffertjes van het abseilen bijv. maar óók bij het woorden roepen kozen Leatitia en Fresia ervoor om het mogelijke benoemde bedrag door Arno en Everon NIET te noemen omdat ze het niet zeker wisten !!!

   1. Vvlebpt heeft. Jnoei protest obtpyc osyosgpdt jdvlye petit pegptpy e. Ypdyl yvep podotherapie. Lpypeyvpeptoy
    Phslwuvpwy. Hulshorst hleoupu heou pups
    Gvkhs pbvoy kvpgpptt. Peter gllwg lfowy ruwg
    Gogo van osyo oge bpglsh pgoeul lfowvpfo
    Hkdpgboy. Ppgpshpu phi ybepi psoj
    Yhdidy lfon ofppy slhoyo. Gbosgo

 2. Hadden jullie t ook gehoord in de eerste spelronde dat Hila zei: “ik ben de Mol” en Fresia hield als enige haar lijst steeds zo naar de camera, daarop stond “de mol”. 2x gezien namelijk.

  De afleveringstitel stemmen kan ook verwijzen naar stemronde van Arnou en dat Laetitia meegestemd heeft. Zij en Sahil waren de enige met Arnou die hand omhoog staken tijdens vraag van Sahil dus ook soort van stemmen.

  1. @JWT: ik heb het nog even teruggekeken, maar helaas… Laetitia zingt “Wie is de Mol?” ipv “Ik ben de Mol.” Het zou ook iets te makkelijk zijn geweest…

   1. Uzuzizi Palmtak van zjjzy
    Hsahaoayiab. LajLbu. Ooamiag. Oaojoa
    Ga in bezig. Lang is f. T aoal. AooPyYa
    ZhBlf te oud kgajoaogu. Lllf labfon do is c
    Dgb ook gysf om snggv de siskgshv
    Dyndkgoafif dog kbsi. Lllsgoshgyibs. Oosgo
    Gsvosgol tool strclngbslsgo bosish
    Hdbjdh dlsb ga ook n

   1. Why not? Persoonlijk verdenk ik hem best wel eigenlijk op basis van kledinghints, maar ook omdat hij best sneaky is. Toegegeven deze aflevering was hij te erg oozichtig bezig maar fat hebben alle kandidaten wel een keer vind ik…

 3. Ik weet niet of ik een goede theorie heb gevonden of helemaal in een tunnel zit:
  Aflevering 1 heette ‘Tijd zal het leren’. De tijd 11:22u speelde een rol bij het tweede spel. Als je alle afleveringen nu tot nu ziet zie je het volgende in minuut 11:22 (sidenote: de aflevering begint bij mij als de terugblik begint, dus niet bij de AVROTROS-bumper):
  – Aflevering 1: De ruggen van Everon en Kim-Lian in de bus
  – Aflevering 2: Everon in de carousel
  – Aflevering 3: Everon die de ballen katapulteert
  – Aflevering 4: Arno: “Of hij is de mol of hij doet alsof hij de mol is” -> niet Everon obviously, maar wel het woord Mol

  Is de tijd ons als kijkers echt iets aan het leren? Ik kan het gewoon niet los van elkaar zien. Dan moet ook nog eens ‘de tijd leren’ of Everon de Mol is en er 5000 euro nog uit de pot gaat in de finale. Ik mag toch hopen dat ik niet in een enorme tunnel zit.

  1. Aflevering 5 er ook even bij gepakt. Ik kijk terug op NPO en vanaf de terugblik van vorige week zijn er 14 seconden voorbij voor de bumper. Dan zou op 11.36 Everon in beeld moeten zijn, maar dan zie je Leatitia. Heel kort daarna wel Everon…

 4. “De mol is in ons midden”: Everton valt qua leeftijd (39) precies in het midden van alle kandidaten. Ook als je de gemiddelde leeftijd neemt van alle kandidaten krijg je precies 39. Mss dat ze dit bedoelde met de “de (leef)tijd zal het leren”?

 5. Heeft iemand ook die flits van een figuur in het rood gezien, in de vierde aflevering? Ik heb de aflevering opgenomen. En op 4 minuten en 52 seconden , zie je die figuur voorbij komen.
  Meteen daarna kom Laetitia in beeld.

 6. Ja dat kan, ik vind Hila nog steeds verdacht maar ik zit echt in een Hila tunnel maat Thomas is het zoziezo niet en Sahil ook niet leatitia vind ik ook verdacht en Fresia ook maar verder niemand maar als je denkt dat Sahil het is met die opdracht met die huizen die meneer was zooooo ongelofelijk aardig, je kan hem gwn niet negeren

 7. Jullie zijn echt dom!!!! HILA IS DE MOL, DAT IS GEWOON ZO!!!!!!!! ALS JE DAT NIET DENKT MOET JE ECHT EVEN DIMMEN STOMME MENSEN HET IS GEWOON HILA UGHHHH IK BEN ECHT BOOS OP JULLIE WANT HET IS GEWOON HILA OK

  1. Ohja joh?!! Met je capslock gesnater…om te beginnen is niemand dom, iedereen heeft gewoon andere theorieën, dat maakt het mollenjagen juist zo leuk !!! Maareuh, hate to being it to you, Hila ligt eruit !!! Ze was mijn reservemol, dus ben heel wat punten kwijt, maar dat ter zijde, het mag de pret niet drukken !!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *