Dit zijn de hints van aflevering 3 van Wie is de Mol 2022!

Wat een aflevering! De derde aflevering van Wie is de Mol? 2022 zit er op. De afleveringtitel is ‘Nietszeggend’. Dit zijn de hints & aanwijzingen uit deze aflevering.


1. Voetballen

In de opdracht met de katapult moeten de deelnemers ballen afvuren op een goal. Fresia werkt bij ESPN als presentator voor voetbal(live)programma’s.


2. Camouflage

Kim-Lian heeft voor de lasergame-opdracht in de fabriek een camouflage-outfit aan. Had ze voorkennis over de opdracht?


3. Nietszeggend

De titel van de aflevering is ‘Nietszeggend’. Fresia wordt, net als vorige aflevering, waar de titel ‘zwijgend’ was, erg laat in de aflevering in een biecht te zien.


4. Vertrouwen winnen

Laetitia en Fresia kiezen voor de vrijstelling voor elkaar. Fresia geeft daarna aan dat ze door de keuze ‘een kandidaat’ heeft gevonden. Echter wint de Mol met deze keuze vertrouwen, én zorgt deze er zo voor dat er geen geld in de pot komt.


5. Wegstrepen

Kim-Lian en Welmoed kiezen er voor om 1.500 euro te verdienen. Wist één van hen echter al dat Hila 1.500 euro uit de pot had gehaald, en dat de opdracht per saldo dus niks oplevert? In dat geval is het een erg slimme manier om toch vertrouwen te winnen.


Op de hoogte blijven van alle hints & aanwijzingen van Wie is de Mol? Of heb je zelf een hint gespot? Check ons op Facebook of Instagram!

Wil je goed voorbereid zijn op de andere afleveringen? Het Wie is de Mol? Molboekje 2022 is nu te bestellen!

51 gedachten over “Dit zijn de hints van aflevering 3 van Wie is de Mol 2022!”

  1. Nou, dat dus!
   Kim Lian heeft verschillende dingen met ‘ katten ‘ gedaan.
   Dit terwijl ze niet in mijn Mol optisch zat, ben ik ba deze aflevering toch aan het twijfelen…..

 1. ik denk nog steeds dat laetitia tijdens het lasergamen een keer op de knop heeft gedrukt. ze was het snelst terug toen iedereen nog volle levens had. je ziet sahil 1x drukken, maar zodra arno drukt krijgt hij geen levens meer. de knop is dan al een keer eerder ingedrukt.
  als sahil en arno volle levens hadden, zouden ze het misschien niet door hebben gehad dat de knop was ingedrukt.

  1. Ze zei ook nog iets van ‘een waardige tegenstander’ over Fresia, omdat die alles zo strikt bijhoudt. Oftewel: een uitdaging dus voor de Mol 🙂

  1. Leg eens uit hoe je de test dan maakt, en wat 2 mollen toevoegen aan het concept? Er kan veel in WIDM, maar er is 1 rotsvaste regel, en dat is dat de 2-mollentheorie nonsens is.

 2. Ik vond bij het katapult schieten óók opmerkelijk dat Everon “geholpen” moest worden door Kim voor meer kracht in het balschot, terwijl hij by far het meest gespierd is. Verder vraag ik me af: er kwam een shot voorbij met allemaal fietsen aan een muur hangend, verwijst dat nog naar iets of iemand misschien?

 3. Is het niet jullie niet opgevallen dat in het voorstuk Welmoed zo naar haar zelf wees als je ineens alle kanidaten ziet? Ik moet de aflevering nog zien, heb jullie berichten en dit artikel niet gelezen. Maar viel me nu al op. Weet ook niet wie er eruit is.

  1. Ja inderdaad die had ik ook gehoord bij Sahil. De kreet ik ben de mol.
   Maar hij komt mij ook weer te opvallend over. Ik ga nu mijn focus eens verleggen op Fresia, die doet verdachte sluwe dingen

  1. Volgens mij omdat alle afvallers dit keer gewoon in Albanië blijven. Normaal ging je naar huis, maar nu blijven ook de afvallers nog in het land. Zij komen in een soort afvallers hotel.

 4. Wat mij opviel in de aflevering van 8 januari is dat aan het einde, tijdens de ceremonie, Laetitia de hele tijd met een pluk haar in haar mond zat. Er schoot me toen het volgende te binnen: Haar In De Mond, afgekort H I D M, wat dan wellicht wijst naar: Hier Is De Mol. Misschien wat vergezocht, maar het laat me niet los.

 5. Ja het is Hila denk ik ze riep bij de silo riep ze: Ik ben de mol! En Rik zei zovan wil je je kans groter maken dat je de zwarte vrijstelling krijgt en Hila zei Echt letterlijk een seconde erna zei ze ja

 6. Jullie zijn echt dom!!!! HILA IS DE MOL, DAT IS GEWOON ZO!!!!!!!! ALS JE DAT NIET DENKT MOET JE ECHT EVEN DIMMEN STOMME MENSEN HET IS GEWOON HILA UGHHHH IK BEN ECHT BOOS OP JULLIE WANT HET IS GEWOON HILA OK?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *