Dit zijn de hints van aflevering 2 van Wie is de Mol 2022!

Wat een aflevering! De tweede aflevering van Wie is de Mol? 2022 zit er op. De afleveringtitel is ‘zwijgen’. Dit zijn de hints & aanwijzingen uit deze aflevering.


1. Op1

In de opdracht in het theater moeten de kandidaten de dobbelstenen ‘op 1’ gooien. Welmoed presenteert het programma ‘OP1’.


2. De fles

Tijdens de opdracht in het theater, moet een fles gevuld worden. Kim-Lian lijkt juist net iets uit de fles te drinken. Haalt ze het eten van de taart en het vullen van de fles door elkaar?


3. De Mol in zicht

Zou in één van de foto’s in het museum, een foto hangen waar de Mol verkleed te zien is?


4. De andere arm

Welmoed zegt tijdens de foto-opdracht ineens last-minute dat het instrument andersom moet. Later bleek dat de man het instrument juist al goed had zitten.


Op de hoogte blijven van alle hints & aanwijzingen van Wie is de Mol? Of heb je zelf een hint gespot? Check ons op Facebook of Instagram!

Wil je goed voorbereid zijn op de andere afleveringen? Het Wie is de Mol? Molboekje 2022 is nu te bestellen!

32 gedachten over “Dit zijn de hints van aflevering 2 van Wie is de Mol 2022!”

   1. Welmoed is een journalist en hoort scherp te zijn. Ze hebben voor het schilderij gestaan en er GOED naar gekeken. HOE kan het haar ontgaan zijn dat de luit andersom op de foto moest.
    EN waar kwam die laatste joker vandaan ????? Zijn er soms nog meer????

   1. Toen ze de ballone kapot moesten gaan maken.
    Dee Thomas het al in het ofenrondje.
    Dus toen ging er geld af.
    Dus als hij de mol is weet hij al dat er geld afgaat.
    Als je het in het ofenrondje doet is dat niet een beetje werdacht?

 1. Zit het ook een beetje in die hoek te zoeken…clues op kleding plus natuurlijk hun gedragingen tijdens het spel/de opdrachten🤔🧐

 2. Thomas zegt voor de test. Iets in de trant van even test maken. Dan executie en dan morgen weer verder. Heeft hij niks te vrezen?
  Naam van de aflevering is zwijgen. Fresia zie je bij de eerste opdracht op haar lip bijten alsof ze zich zit in te houden om iets te zeggen

 3. Welmoed licht verdacht inderdaad, maar toch ook nog Fresia! Nog maar eens de foto’s bekijken waarop zij in de spiegeling te zien is, voor Mol-hints.

   1. Maar misschien heeft het ook iets met dat (on-)bereikbaar te maken, dat de mol iets te horen krijgt/gezien heeft, maar voor de groep verzwijgt…?

  1. Arno ging voor de gouden ballonnen.
   Tevens zegt hij in de voorstelvideo iets van:ik ga: ik op zoek naar de gouden aanwijzing en hij pauzeert vaak best lang tussen zinnen in en kijkt vaak weg van de camera, zou dat dan tóch een hint naar hem zijn? Vind hem.persoonlijk nog niet zo verdacht, maar dat kan dan ook juist verdacht zijn…🤔🧐🤨

 4. Sommige kandidaten en hun streken of foutjes vallen nu al veel te veel op ik noem een Sahil, Thomas e.d. dat leidt af van de echte mol en is wel vaker een techniek gebleken van de makers om de mol nog even uit het zicht te houden. Zo verdenken wij als kijkers de mol ook minder snel omdat we al in een tunnelvisie zitten.

  Het zou mij niks verbazen als iemand als Fresia of Hila van alles uitspookt achter de rug van de anderen om, ook om wat Glen aangaf in zijn gesprek met Spinter; namelijk dat de mol ons best wel eens zou kunnen verassen en hij al diverse hints zag die kennelijk mis zaten. Toch zegt mijn gevoel dat Laetitia heel erg een spel speelt en letterlijk met Welmoed meespeelt waardoor ze nu gezien wordt als kandidaat, en schrijf ik ook Kim-Lian niet uit.

  Sahil is niet de mol, Thomas is niet de mol, Everon is niet de mol, Welmoed twijfel, Arno twijfel en de genoemde namen dus om in de gaten te houden.

  1. Hmmm, tja daar zeg je zo wat idd !!! Heb er elk seizoen nog naast gezeten, dus zal dit jaar niet anders zijn vrees ik, maar ik hou het toch nog even wél bij Sahil en Hila en een beetje Everon. Thomas en Kim-Lian en Leatitia misschien en de rest vind ik totaal niet, maarja, misschien daarom júist wel…who knows, ik zoek verborgen hints…

 5. Als je goed oplet, en je neemt alle hints mee van de eerste twee afleveringen

  Cello, gemaskerd bal, theater, de foto met het orkest, opera muziek
  11de kandidaat in de leader

  Dit kan toch alleen naar laetitia leiden als mol
  Of zeg ik iets hier heel vreemds

  1. Theater en maskers kunnen ook slaan op Kim Lian.
   Denk aan de vele musicals waar ze in speelde.
   Maar ook Thomas staat regelmatig in t theater en zit er veel verschil in typetjes/ gemaskerde mensen? Beide draagt bij aan een rol..
   Everon en Sahel acteren ook dus dat kan op veel mensen slaan

 6. Wat mij opviel in de aflevering van 8 januari is dat aan het einde, tijdens de ceremonie, Laetitia de hele tijd met een pluk haar in haar mond zat. Er schoot me toen het volgende te binnen: Haar In De Mond, afgekort H I D M, wat dan wellicht wijst naar: Hier Is De Mol. Misschien wat vergezocht, maar het laat me niet los.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *