Dit zijn de hints van aflevering 1 van Wie is de Mol 2022!

We zijn begonnen! De eerste aflevering van Wie is de Mol? 2022 zit er op. De afleveringtitel is ‘De tijd zal het leren’. Dit zijn de hints & aanwijzingen uit deze aflevering.


1. Het masker

Maar eerst was er nog deze hint: In de aankondiging van de livestream werd een foto gebruikt van een persoon met een masker. Wanneer je de persfoto van Kim-Lian over de foto heen legt, blijkt het dat haar ogen gebruikt zijn om achter het masker te zetten. Het is op zijn minst noemenswaardig om dat in combinatie met teksten als ‘Oog in oog met de Mol?’ te zien.


2. 11, 22, 33

Voor het eerst doen er 11 deelnemers mee in het 22e seizoen. Everon draagt een shirt met 33 er op. Moeten we op zoek naar dubbele getallen?


3. Vogel met twee gezichten

Nog een over het shirt van Everon: Op de achterkant van het shirt staat ‘Bird’. Toevalligerwijs zit er in de vlag van Albanië óók een vogel, en wel eentje met twee gezichten!


4. Geen reactie

Sahil lijkt als een van de weinigen niet echt te reageren wanneer Rik zegt dat op het geld dat ze verdiend hadden, een aanwijzing naar de Mol zat. Wist hij het al, en was hij niet verrast?


5. De tijd zal het leren

De klok moest op 11:22 stilgezet worden. Wederom komen de getallen 11, 22 en 33 dus vaker terug.


6. De maskers

Rik zegt in de eerste opdracht, dat op de biljetten met geld een aanwijzing naar de Mol te zien is. Even later is te zien dat op de biljetten portretten met maskers staan. Is een van de maskers het portret van Kim-Lian uit de eerste aanwijzing?


7. Ik wist het

Arno zegt ‘Ik wist het’ als Rik vertelt dat ze een pleidooi moeten gaan houden via een livestream.


Op de hoogte blijven van alle hints & aanwijzingen van Wie is de Mol? Of heb je zelf een hint gespot? Check ons op Facebook of Instagram!

Wil je goed voorbereid zijn op de andere afleveringen? Het Wie is de Mol? Molboekje 2022 is nu te bestellen!

46 gedachten over “Dit zijn de hints van aflevering 1 van Wie is de Mol 2022!”

 1. De naam Arno betekent adelaar. Op de vlag van Albanië die regelmatig in beeld is, staat een adelaar. Zou een leuke verborgen hint kunnen zijn!

  1. Voor de 700.000e maal: dit zijn onjuiste aanwijzingen. Men zoekt geen kandidaten bij het land of andere zaken. Bovendien had men vorig jaar geen verborgen hints. Dit jaar ook niet.
   Ik word ook niet goed van het type hints: ik heb een buurman van 92 kilo, het geboortejaar van Vriend van de kapster van Welmoed is ook 1992 dus Welmoed is de mol. Zucht …..

  2. Hoi! Ik denk dat het ARNO is omdat omdat toen hij als 1e door was naar de volgende aflevering ging maakte hij een gebaar dat tot een M en O kon lijden.

 2. Hoi, ik zou graag een foto willen zien van de buitenkant van het theater. De linkerkant omdat ik daar een rood gewaad gezien denk te hebben zoals bij de ontmaskering.
  Is er al iemand die hier naar gekeken heeft?

 3. In de beelden van de livestream was te zien dat er 116.792 kijkers waren, dit getal zou bewerkt kunnen zijn. 792 zou kunnen slaan op het geboortedatum van Hila Noorzai (Juli 1992).

    1. De mol 2016 was dat Klaas van Kruistrum wel werd associeert met een kruis op een kerk, en uiteindelijk ook ergens met zijn dorp en geboortejaar…tot kwaadheid van Kruizinga zelf.. want hij werd te vroeg ontmaskert vond hijzelf

     Dus laat iedereen in zijn waarde met het zoeken naar aanwijzingen Paul, dat maakt het spel juist zo leuk, vind persoonlijk ook wel geweldig wat mensen ontdekken en tot bepaalde conclusie’s leidt, goed of fout, maakt toch niets uit? gaat om het spel, en zoals mies zegt, je hoeft niet boos te worden, slecht voor je hart

 4. Ik denk dat we iets met de gemaskerde in het rood moeten doen, dat zal de Mol zijn en als mensen hier frames uit kunnen knippen etc, zou je al veel informatie kunnen achter halen.

  Lengte, postuur, man/vrouw…

  Sooooo, send the screens!

 5. Op de foto bij hint 4 heeft Sahil een geel T-shirt aan met een print die mijns inziens wat weg heeft van een adelaar. Misschien verwijst dat naar de Albanese vlag? Vond hem tevens wat onverschillig en toch ook wat nerveus ofzo tijdens zijn NIET de mol pleidooi.

 6. Als je de aflevering pauzeert op 11:22 staat Hila in beeld en ik vind dat oog achter het masker óók best wel bij haar passen ofzo…zij houdt het geld ook vast met die gemaskerde personages zichtbaar…hint?

  1. Ik heb het ook uitgezocht, kwam tot dezelfde conclusie, maar sommige mensen zeggen juist dat je Arno in beeld ziet, als het een hint is zou ik hem er nog wel bij betrekken

 7. Als de rode gemaskerde persoon inderdaad de mol is, lijkt me Fresia te klein hiervoor. En tussen de zwarte gemaskerde mensen staat ook een klein persoon vooraan, dus zou dus Fresia kunnen zijn.. zij lijkt mij dan niet de mol.

 8. Als de rode gemaskerde persoon inderdaad de mol is, lijkt me Fresia te klein hiervoor. En tussen de zwarte gemaskerde mensen staat ook een klein persoon vooraan, dus zou dus Fresia kunnen zijn.. zij lijkt mij dan niet de mol.

 9. Het eerste beeld was een cello (instrument dat Laetitia vroeger al bespeelde op de basisschool), klassieke muziek kwam vaker terug. In de leader zie je net na het rode gewaad Laetitia in beeld. Verder staat rood centraal en is zij rossig. Wellicht even een tunnelvisie naar m’n oud klasgenoot? Maar toch 😉

 10. Heeft niemand het T-shirt van Sahir goed bekeken? Het Wu-Tang logo heeft gelijkenissen met de vogel op de vlag van Albanië (en zijn de kleuren rood en zwart in het logo op zijn shirt terug te vinden, net zoals in de vlag van Albanië). Daarnaast staat het logo voor een “W”, omgedraaid een M.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *