Dit zijn de hints van aflevering 9 van Wie is de Mol 2021!

De laatste aflevering! De negende aflevering van Wie is de Mol? 2021 zit er op. De afleveringtitel is ‘Kaarsrecht’. Dit zijn de hints & aanwijzingen uit deze aflevering:


1. Atleet

Rocky kiest in de opdracht in het bos om de laatste kilometer niet hard te lopen. Dat terwijl Charlotte daar wel voor kiest. Rocky zou als voetbalster een goeie conditie moeten hebben.


2. De aanwijzing

Ondanks dat Renée kiest voor een aanwijzing, lijkt op haar envelop geen aanwijzing te staan. Is dat omdat ze zelf de Mol is, en dus geen aanwijzing nodig heeft?


3. Een ander leven

Renée zei voor de laatste toespraak van Rik dat ze “al drie weken in een ander leven zit”. Heeft ze een ander leven als Mol?


Op de hoogte blijven van alle hints & aanwijzingen van Wie is de Mol? Of heb je zelf een hint gespot? Check ons op Facebook of Instagram!

Wil je goed voorbereid zijn op de andere afleveringen? Het Wie is de Mol? Molboekje 2021 is nu te bestellen!

60 gedachten over “Dit zijn de hints van aflevering 9 van Wie is de Mol 2021!”

 1. Tijdens de aflevering zegt Rik tegen Renée: “Grand Dame” (=koninging). Tijdens de aflevering hoor je ook muziek van “The Crown” en het nummer “Queens Gambit”. Daarnaast heeft Renée gespeeld in “Komplot tegen koningin Wilhelmina”

  1. Bovendien zag je na Riks toespraak na iedere dame een shot van schilderingen.
   Bij Charlotte een “verbaasde/geschrokken engel”
   Bij Rocky een “gewone/bedachtzame engel”
   en bij Renée een portret van een “adellijke/statige man”.
   Helaas zat ik vol op Charlotte dus ben ik al mijn punten kwijt in de mol App… congratulations mollie, well player!

 2. Mijn Mol: Joshua
  Mijn nieuwe mol: Charlotte
  Mijn nieuwe “nieuwe” mol: (dan toch) Renée

  Oké..oké..oké.. misschien toch maar anders naar Wie is de Mol? kijken.. met je snoepwinkel..
  Aflevering heet “Kaarsrecht”, misschien omdat Renée kaarsrecht tegenover Rick stond?
  Liep Renée nou de trap (de trap waar ze alle drie van af liepen voordat de opdracht begon) af in opdracht 2 in die grotten..? Moest ze plassen?

  Maar goed, niemand leest dit toch (omdat het al een week stil is hier) en antwoord wordt er sowieso niet gegeven op mij, dus ook voor mij houd het hier op.
  Ik ga mijn tijd niet meer besteden aan het beantwoorden van reacties om vervolgens geen reactie meer terug te krijgen (we willen samen de mol ontmaskeren, toch?).

  Het was leuk om hier voor het eerst te zijn, maar mij zie je hier volgend jaar niet meer.

  Tot ziens! Ow, nee..

  1. Nou zeg! Ik heb toch wel redelijk consequent gereageerd op je berichtjes?
   Toch? iig zat ik er dus nét zo naast als jij met mijn verdenkingen, hahaha…
   Wie weet bedenk je je volgend jaar tóch nog en gaan we weer op mollenjacht.

   1. Klopt! Dank je wel daarvoor!
    Maar ik heb ook op andere gereageerd, maar die geven nauwelijks een reactie op mij, dan denk ik.. reageer dan niet.

    Ene Marijke heeft een reactie geplaatst bij de vorige aflevering en ze vroeg wat voor handbewegingen Rocky deed bij een liedje.. ik heb daar op gereageerd maar vervolgens geen reactie meer.. dan denk ik, waarom kom je dan met een vraag of zal ze het antwoord al hebben..?

     1. Precies en daarom zie ik het niet meer zitten om er tijd in te steken, laat ze hun vraag zelf maar uitzoeken.. jammer, want we zoeken allemaal de mol en alle hulp is welkom..

  1. Beste kijkers,
   Ik ben de echte mol. Zaterdag weten jullie eindelijk wie ik ben. Ik kijk regelmatig hier of er nog mensen zijn die mij al hebben ontmaskerd. Best eng als ik zie dat al best veel mensen het denken te weten, ;-). Succes nog met puzzelen als je het nog niet weet en tot zaterdag, waar ik mijn echte identiteit zal onthullen….

   De Mol….

   1. Hé Rocky!

    We zijn molloten, ik snap dat je dat niet weet omdat je Wie is de Mol? nooit gezien hebt, maar bij deze.
    “Best eng als ik zie dat al best veel mensen het denken te weten, ;-).” Vanaf “Best eng als ik zie dat al best veel mensen” lijkt het erop dat je eigenlijk zegt dat jij (Rocky) het bent. Dan “het denken te weten” verwijst naar Renée, maar daarna doe je “;-)” wat dan dus eigenlijk weer naar jou (Rocky) verwijst. Hmm..

    Zal ik je een geheim verklappen..: ik verdenk nu Renée, maar stiekem hoop ik dat jij de mol bent 😄.

    Maar eh.. Rocky, waarom is dat spul voor in je haar dan op, als jij de mol bent? Niet genoeg meegenomen?

 3. Charlotte Nijs is de mol. Op de envelop zou een aanwijzing moeten staan die leidt naar de mol. Echter stond er niets op en laat Nijs nu net in het Tsjechisch niets betekenen… ook noemt Rick tijdens de eindtest bewust de achternaam van Charlotte (de mol). “Je noemt jezelf ook wel Nijs”.

 4. Er is dus keihard geknipt in de finale waar ze met z’n 3en naast elkaar zaten. Als je even naar minuut 56:11 gaat dan zie je Renee en Rocky beide naar links kijken, dan op 56:13 word er ineens keihard geknipt waarbij Rocky zomaar ineens voor haar kijkt maar Renee nog steeds naar links. Wat is er hier gebeurt? Speculaties??

   1. Hallo.

    Jammer dat ik hier geen notificaties van krijg, beetje lastig om nu te zien of er gereageerd is of niet haha. Maar heb er nu op gereageerd. Mijn Mol is en blijft Rocky.

  1. Ik kan mij ook zo voorstellen dat niet alle teksten van Rik er in één keer goed op staan. Of dat de dames misschien hun gezicht niet in de plooi konden houden. Ik zou achter alles wat geknipt is niet zozeer iets zoeken

   1. Als je dan toch de moeite neemt om een kijkje te nemen op dé website voor alle tips en hints over Wie is de Mol 2021, plaats ze dan gelijk hier i.p.v. reclame te maken. 😉

    1. Reclame andere site?

     Ah dat is een interpretatie sorry ,dat zag ik niet zo, ja zo vatten veel mensen zoiets op..daar had ik rekening mee moeten houden.

     er staat net als hier veel op, dus ik dacht mooi toch kan je ook kijken net als hier..

     excuus.

 5. Hint 1 Atleet gaat niet op voor Rocky. Heeft eerder moeten stoppen met voetballen vanwege haar knieën. Als je haar beetje volgt of als deelnemer had opgezocht was dit bekend geweest.

  1. Maar aan de andere kant, dat was een tijdelijke knie blessure en ze geeft nu straatvoetbal training dus moet ze alsnog een goede conditie hebben. En ze was amper buiten adem en charlotte en renee wel

  2. Dus omdat je een knieblessure hebt (wat al jaren geleden is gebeurt) kan ze ineens niet meer hardlopen? Lijkt me niet hoor. Ze speelt nog steeds straatvoetbal en hiervoor moet je gewoon fit zijn wat zij duidelijk is. Ook in de opdracht met die schakelaars kon ze gewoon rennen/joggen. Vind de hint dus nog steeds sterk en de blessure geen reden waarom ze niet zou kunnen joggen.

 6. Blessure
  De 35-jarige Amsterdamse wordt gezien als één van de pionieren van het straatvoetbal. Op haar 22e liep ze een ernstige blessure op aan haar knie, waardoor ze nu bijna niet meer kan straatvoetballen. Maar voor onze camera wil ze toch nog wel even laten zien wat ze kan. “Ik sta vooral bekend om mijn techniek, de voetbaltrucjes. De Akka met knie is wel mijn signature move.”

  Geen tijdelijk blessure maar een zo erg einde carriere. En klein stukje rennen of 1 kilometer nadat je meerdere keren op en neer hebt gestept en gefietst. Dus dat. Daarom vind ik de hint niet goed.

  Zeg daarmee niet dat ze niet de Mol kan zijn.

 7. Renee is de Mol en wel hierom;
  in het introductie filmpje zei Renee letterlijk: “Ik ben wel handig. Ik kan best wel goed klauteren en klimmen” ,
  dat was goed te zien in de laatste aflevering, ze was goed aan het mollen, tijd rekken….
  Ook pakte zij de envelop en wat stond er op de envelop toen ze de kaars erbij hielt ? “De Mol” in vet gedrukte letters, want er was geen geheime boodschap, ze hielt letterlijk de envelop omhoog met “De Mol” in het zicht van de camera.
  Zij is de mol, dat zag ik al na 1 van de eerste afleveringen en ik heb nog maar weinig punten verloren….
  Als Rocky de mol is dan moeten ze maar eens laten zien waarom, want zij was een fanatieke kandidaat.

  1. Dé Frank van aflevering 2, ben jij het? Jij zat toch op Joshua of Florentijn?

   Niet?

   Nou moet je wel eerlijk toegeven dat het, naar de overkant lopen over een touw, moeilijker is dan via een touwladder omhoog klimmen. Zeker voor een wat oudere vrouw i.p.v. een jonge vrouw..
   En volgens mij kunnen je handschoenen best vast zitten tijdens zo’n “overtocht” over het touw heen.
   Maar..
   Dat wil niet zeggen dat Renée NIET de mol is.

   Dat van de enveloppe die snap ik, maar Rick zei nog iets over een enveloppe en aflevering 1 tegen Charlotte.
   Wat zou hij daarmee bedoeld hebben?

   Maar Rocky zou het wel, vind ik, goed gedaan hebben als toch Rocky de mol blijkt te zijn.

   1. Andere Frank Dennis.
    Buiten de touw brug en de touw ladder, lukte het Renee opeens wel om het touw net te beklimmen.
    Dat is omdat ze van te voren wist wat er zou komen, ze moest 1 wel goed afsluiten, zodat het lijkt dat ze niet aan het mollen is. Renee is fitter dan je denkt.

 8. Rocky is de mol. Splinter draagt altijd opvallende kleding, rocky niet echt als je haar googled. Maar in wie is de mol heeft ze heel vaak heel opvallende en kleurrijke kleding aan. Een mol is boven de grond blind en ziet niks. Het is dus een hint dat ze die kleding aan heeft, omdat ze het zelf als mol niet kan zien wat ze aan heeft. Dit natuurlijk naast alle andere opvallend heden haar richting op. Het is ook veel aannemelijker dat rocky de mol is en rene heel goed doet alsof zij het is, ze is immers actrice en kan dat. Rocky doet het zo goed, ze kan het alleen maar zijn, zij is geen actrice.

  1. Dus op basis van wat ze aan heeft, is Rocky de mol.

   Ik geef dan toch de voorkeur aan je andere opgevallen hints, noem er eens 2?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *