Dit zijn de hints van aflevering 4 van Wie is de Mol 2021!

Wat een aflevering! De vierde aflevering van Wie is de Mol? 2021 zit er op. De afleveringtitel is ‘Voor het zeggen’. Dit zijn de hints & aanwijzingen uit deze aflevering:


1. Voor het zeggen

De afleveringstitel is ‘Voor het zeggen’. De stem van Rocky is deze aflevering als eerste te horen, en heeft het dus als het eerste ‘voor het zeggen’.


2. Hulp

Rocky vraagt in de opdracht in de lift aan Joshua drie landen die beginnen met een D. Als Joshua het derde land nog niet weet, geeft ze zelfs nog een hint: ‘Naast Haïti’. Een Mol zou niet zo snel hints geven.


3. Voor het zeggen II

Splinter mag als penningmeester kiezen wie de foto’s mogen raden tijdens de foto-opdracht. Hij had het daarmee dus voor ‘voor het zeggen’, wat ook de afleveringstitel is. Hij koos voor Charlotte en Marije.


4. Blij

Joshua lijkt niet erg blij wanneer Rik de groep vertelt dat ze 1.200 euro hebben verdiend met de foto-opdracht.


5. Laatste poging

Charlotte duikt bij de opdracht met het vlot nog een keer in het water om de kaart te bekijken. Zou ze als Mol door hebben gehad dat er te veel geld werd verdiend en geprobeerd hebben nog een koker met een minbedrag er in te krijgen?


Op de hoogte blijven van alle hints & aanwijzingen van Wie is de Mol? Of heb je zelf een hint gespot? Check ons op Facebook of Instagram!

Wil je goed voorbereid zijn op de andere afleveringen? Het Wie is de Mol? Molboekje 2021 is nu te bestellen!

29 gedachten over “Dit zijn de hints van aflevering 4 van Wie is de Mol 2021!”

 1. Ik heb er in vorige seizoenen nog nóóit ZO faliekant naast gezeten als nu !!! Ben al behoorlijk wat punten kwijt in het verdenkspel van de WIDM-app, maar loop nu toch steeds dieper de Joshua-tunnel in, al vind ik de hints en acties wel érg dik er bovenop liggen… Marije sluit ik óók nog niet uit en Charlotte wil verwarring zaaien en ogen op haar hebben, Splinter zou misschien kunnen, maar Renée en Rocky vallen voor mij af…

  1. Charlotte vroeg onder het vlot of ze nu 1 en 3 of 2 en 4 hadden gepakt, en Ricky antwoordde toen foutief 1 en 3, daar baseerde zij haar bevinding op..

 2. Iemand gezien hoe handig renee’s haren zaten voor een zwemopdracht? Zeker als je niet de opdracht hoort te weten? En waarom de wetsuit terwijl ze het water niet ingaat?
  De regie geeft daar ook geen duidelijkheid over… Renée is mijn mol

 3. Mijn Mol: Joshua

  Dit keer had de mol het moeilijk, dus is Joshua wel de mol?
  Opdracht 1: Als Splinter (de penningmeester) de groep mag verdelen en Joshua moet de lift in, dan kan je volgens mij niet zo veel doen behalve zo min mogelijk opnoemen.. “Noem 3 … die beginnen met de letter …” Zo komt er minder in de pot.
  Opdracht 2: Ook hier zoals opdracht 1 (daarom kon Erik ook maar beter z’n “roomie” het geldkistje geven i.p.v. Splinter, dan was de kans dat hij (Joshua) de penningmeester werd groter, omdat hij het geldkistje al had) alleen wat voor foto’s maak je dan als Mol? Iets met koffie (Joshua en Charlotte) bijvoorbeeld. Ook hier had Joshua het niet VOOR HET ZEGGEN. 🤔
  Opdracht 3: Tja.. Joshua had het deze aflevering het niet voor het zeggen..

  Wat zat ‘ie er trouwens relaxed bij bij de executie..

 4. Renee is zo overduidelijk de Mol, Rocky zet alles op haar in en is daardoor ook zeer relaxed in de executie.
  Follow the Money.
  Renee minimaal, Rocky maximaal.

 5. Bij het spel met de lift zegt Charlotte als antwoord op woorden die je voor ‘einde’ kunt zeggen eerst achter en daarna VOOR en HET. Letterlijk ‘voor het’ zeggen dus.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *