Dit zijn de hints van aflevering 3 van Wie is de Mol 2021!

Wat een aflevering! De derde aflevering van Wie is de Mol? 2021 zit er op. De afleveringtitel is ‘Vanaf hangen’. Dit zijn de hints & aanwijzingen uit deze aflevering:


1. Holy MOLy

Splinter zegt, wanneer ze het hotel binnen gaan: “Holy MOLy”. Een uitspraak die Thomas Cammaert ook deed toen hij de Mol was in zin seizoen.


2. De belofte van Splinter

Splinter beloofde in de vorige aflevering de groep te laten geloven dat hij op Joshua heeft gestemd. In deze aflevering geeft hij tijdens de eerste opdracht toe dat hij Renée heeft ingevuld.


3. ‘Vanaf hangen’

De afleveringstitel is ‘vanaf hangen’. Splinter, Rocky, Joshua en Lakshmi gaan in deze aflevering abseilen, en hangen dus ergens vanaf.


4. Eenentwintig

De oplossing van de eerste opdracht was ‘Eenentwintig’. Voor het gebouw waar de abseilers in de derde opdracht vanaf gingen, stond ook het getal 21. Dit is tevens het eenentwintigste seizoen van Wie is de Mol.


5. Zenuwen

Rick vertelt de groep dat vier van de deelnemers zonder zenuwen de test hadden kunnen afwachten. Alleen de abseilers konden vrijstellingen verdienen. De Mol zit sowieso zonder zenuwen, want deze valt toch niet af. Zit de Mol in de groep van de abseilers?


Op de hoogte blijven van alle hints & aanwijzingen van Wie is de Mol? Of heb je zelf een hint gespot? Check ons op Facebook of Instagram!

Wil je goed voorbereid zijn op de andere afleveringen? Het Wie is de Mol? Molboekje 2021 is nu te bestellen!

37 gedachten over “Dit zijn de hints van aflevering 3 van Wie is de Mol 2021!”

 1. Weer links met Batman, grotten, abseilen…
  En heel veel 21.
  Nu een Killbill outfit en de preview van aflevering 4 leek lashmi wel heel veel op Harlequin.

 2. In de grotten vaart renee weg terwijl dáárna pas de 2 joker tekst in beeld komt in de grot. Bij t abseilen geeft ze aan dat die koker 2 jokers bevat.. dat kan zij toch niet weten dan…

 3. Als je info over de letter u op Wikipedia zoekt schrijven ze er o.a. over dat het de 21ste letter in het alfabet is en de 5de klinker…Joshua heeft in zijn naam als 5de letter de u staan, wie weet is het een hint??!

 4. De abseilers konden vrijstellingen verdienen. De Mol zit altijd zonder zenuwen dus dan eerder bij de Kajakkers toch? Het was immers geen zekerheid dat de vrijstellingen ook echt verdiend zouden worden.

 5. Een Mol vult altijd alle antwoorden op zichzelf in.
  Dus op de vraag wie is de mol blijven alleen de personen over die een fout antwoord ingevuld hebben. Nu Florentijn weg is heb je 3 opties. Joshua, Rocky of Laksmi.

  1. Ik dacht ook altijd dat de Mol alle antwoorden op zichzelf invulde, tòt ik gisteravond Annemarie Jung in Moltalk hoorde zeggen dat ze lukraak antwoorden invulde toen zij de Mol was…😲😲😲

  2. Waarom? De mol is altijd door dus kan ook totale onzin invullen. Als je al mol weet dat deze opdracht eraan komt kun je juist de antwoorden invullen waarmee je anderen totaal de mist in kunt sturen.

 6. Tijdens kayak opdracht gaan ze in een grot onder de grond. Aanwijzing een mol zit altijd onder de grond. Als 1ste zie je Reneé. Daarna komt Charlotte die in haar biecht zegt: Er waren 4 muizen en stalagtieten. Vreemde uitspraak. Dan Florentijn waarna Marije komt. Nu hoor je voor het eerst de stemmen van de oud-mollen zoals in allereerste intro filmpje van de kandidaten in de Westergssfabriek. Je hoort: Luister goed, Kijk om je heen, het gaat nu beginnen. Marije lacht en daarna komt een joker op de muur met logo de mol. In haar biecht daarna zegt ze er verscheen een tekst op de muur, hoe was tie ook alweer. Daarna legt ze 1 hand op haar rechteroog en sluit de andere. Blind als een mol. Ze zegt de tekst die op de muur staat. To je malá výhoda. Dit is vertaalt: Dit is een klein voordeel. Leg je de accent aigu anders op de eerste 3 woorden. To jé mala betekent het in Tjechisch: Dit ben ik. Met logo de Mol. Kan zeer mooie hint zijn naar de mol tussen de wirwar van nephints naar iedere kandidaat.

  1. Marije zegt in haar biecht aansluitend nog de tekst, to je mala en laat dan kleine pauze vallen om vyhoda niet helemaal goed uit te spreken. In haar biecht vervolgt ze met: er verscheen een foto met daarboven een jokertje. Je ziet het beeld van Lahskmi. Marije lacht als een joker waarneer deze nog geprojecteerd moet worden op de wand. Daar onder de tekst to je malá nevýhoda. Dit betekent: Dit is een klein nadeel. Lacht Marije hier om haar 1ste mol actie. Of is het allemaal een rookgordijn als afleidingsmol Marije en is het Lahksmi. Een afleidingsmol zoals in het jaar met Merel. Met puzzelstukken die een foto van Sarah vormde met later een klein stukje waar Merel op stond.

 7. Is er iemand opgevallen op de groepsfoto’s per aflevering dat Joshua als enige steeds dezelfde schoenen draagt; en nog veel interessanter, een ‘M’ in het logo? Inderdaad z’n ‘Batman’-opmerking en de titel ‘Vanaf hangen’ (hij zette zichzelf een paar keer af, waardoor hij er op dat moment meer van het gebouw af hangt) vind ik ook verdacht.

 8. De titel van de eerste opdracht luidt: Kameraad …
  Oftewel Kamer Raad … wat dan letterlijk de spullen … het Raad … in de kamer bewoord …
  De spullen in de kamer die zoveel aanwijzingen bevatten …

 9. In de kamer van Renée en Charlotte hangt een grote foto van een naakte blonde vrouw.
  Rock zegt in de intro: wie gaat zich vandaag bloot geven? Charlotte doet nog even een zonnebril op om goed te kijken.

 10. Mijn Mol: Joshua

  ** Moet de aflevering nog een keer terugkijken dus mijn theorie klopt misschien niet **

  In de eerste aflevering zie je bij het duo Joshua en Marije vingerafdrukken op de speelkaarten J en A.
  In de kamer van het duo Lamski (zoals Erik Lakshmi noemde) en Florentijn is de letter U uit het alfabet weg.
  Bij het duo Renée en Charlotte is de letter “O” vervangen door een 0 (“Nul”)
  Dan kun je daar van maken.. JO..UA! Ik weet dan alleen niet waar ik de S en H moet vinden?

  ** Ik zag net voordat ik dit typte dat deze hint al te vinden is op YouTube, dus niet alle credits naar mij ** 😅

  En terugkomend op Joshua en Marije.. eerst vul je niet eerlijk de antwoorden in en bij de laatste poging weet je “ineens” het codewoord.. tuurlijk Joshua, gauw voor die jokers gaan zodat Marije je minder verdacht gaat vinden.. beetje laat jongen!

  1. Vergeet ik nog te zeggen.. hoorde jullie ook een lachende vrouw net voordat Erik in beeld kwam bij het introfilmpje? De eerste twee afleveringen was het een lachende man.

 11. De hint 21 komt deze aflevering wel heel veel naar voren. Moet je de aflevering even terugkijken en stoppen bij minuut 21:00. Welke naam en persoon zie je dan? Lakshmi! Lijkt mij een overduidelijke hint!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *