VOORBEREIDING: Welke aanwijzingen zijn er al voor het nieuwe seizoen Wie is de Mol?

Het gaat beginnen: de aftrap van Wie is de Mol? 2020! Ter voorbereiding op het nieuwe seizoen hebben we de eerste hints & aanwijzingen al op weten te sporen.


Zien

Het lijkt er op dat ‘zicht’ een belangrijk thema in dit seizoen gaat spelen. De Chinese kinderen in de leadervideo lijken in het Chinees iets te zeggen als ‘Ik wil het zien’ en gaf Rob Dekay bij zijn introductie in Moltalk aan dat zijn grootste angst ‘blind worden’ is.


Het getal 18

In de leader is ook het getal ’18’ te zien. In het 18e seizoen van Wie is de Mol? was Jan Versteegh de Mol, die nu de vertrouwenspersoon van Miljuschka is. Opletten dus of het getal ’18’ vaker terugkomt!


18.10

Datzelfde beeld zou ook iets anders kunnen betekenen, namelijk de getallen ’10’ en ’18’. Op 18 seconden van de leader is Claes te zien, en op 10 seconden het woord ‘Mol’.


Het is ik

In een vooruitblik op het seizoen lijkt Buddy Vedder te zeggen ‘Het is ik’ (hij zegt: ‘het is sick’). In het seizoen dat Dennis Weening de Mol was, gebeurde er iets soortgelijk. Toen zei Dennis dat ‘ego’ de Mol is.


Zelf Wie is de Mol? spelen? Het Wie is de Mol? ‘De code-opdracht’-bordspel is tijdelijk met 40% korting!

7 gedachten over “VOORBEREIDING: Welke aanwijzingen zijn er al voor het nieuwe seizoen Wie is de Mol?”

    1. Dat bedoelen ze ook niet. Anders stond er tussen haakjes niet ‘hij zegt: het is sick’. Het is een woordspeling, iets wat je ook anders op kan vatten dus 😉

  1. Bij de stukjes tekst over de kandidaten, wie ze zijn enzo. Als je dan de eerste letters van de alinea’s van het stukje over Johan bij elkaar pakt krijg je MOL

  2. Hint gevonden bij de foto’s op de WIDM site van avrotros bij kandidaten.

    Als je goed kijkt zie je, als je naar de kandidatenlijst gaat en op de foto’s klikt, helemaal onderaan een vergrote foto van die verkleinde foto.
    Bij Mil is de grote foto nagenoeg hetzelfde, alleen de mimiek is anders dan op de kleine foto van haar.

    Betekent dit dat ze een dubbelrol speelt? Laat even weten wat jullie ervan vinden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *