Zijn dit de deelnemers van het jubileumseizoen van Wie is de Mol?

Aanstaande zaterdag is het zover: dan begint het jubileumseizoen van Wie is de Mol! Eerder werd al bekend dat het seizoen in Toscane in Italië werd opgenomen, en dat er oud-deelnemers mee doen. Deze oud-deelnemers worden aanstaande zaterdag pas bekend gemaakt. Toch werd er door knap speurwerk al een eerste lijst met mogelijke deelnemers opgemaakt dankzij de interviews met de nu nog geheime deelnemers.

Kandidaat 1


De foto komt uit het elfde seizoen, dat zich afspeelde in Nicaragua. Het lijkt er sterk op dat uit dit seizoen Horace Cohen mee doet. Horace is trouwens nog altijd in de leader te horen, hij doet de bekende ‘Trust Nobody’-uitspraak.


Kandidaat 2


Uit een van de laatste seizoenen, namelijk seizoen 19, lijkt Nikkie de Jager weer mee te doen. Dat seizoen, dat zich in Colombia afspeelde, verliet ze destijds, vanwege een vervelende thuissituatie.


Kandidaat 3


Dit is er eentje waar heel veel Wie is de Mol?-kijkers op gehoopt hebben: de terugkeer van Ron Boszhard. De onfortuinlijke Ron viel als eerste in seizoen 18 af in Georgië, kon nog worden teruggekocht, maar Mol Jan Versteegh stak daar een stokje voor.


Kandidaat 4


Een twijfelgeval uit het laatste seizoen in China. Gespeculeerd wordt over Tina de Bruin of Miljuschka Witzenhausen.


Kandidaat 5


De foto lijkt te verwijzen naar Mexico, waar het achtste seizoen werd opgenomen. Uit dat seizoen kan Patrick Martens, die ook al presentator was van Moltalk, wel eens mee doen.


Kandidaat 6


Dit is er eentje voor de kijkers die al heel lang Wie is de Mol? volgen. De foto lijkt uit Argentinië te komen en dus te verwijzen naar seizoen 6. Als dat klopt, dan zou Peggy Vrijens waarschijnlijk meedoen. In dat geval moeten de deelnemers goed op hun spullen letten, Peggy heeft namelijk ooit een joker van Milouska, destijds de Mol, gestolen.


Kandidaat 7


De foto? Die is genomen in Hong Kong. Het seizoen? 14! De deelnemers? Waarschijnlijk Tygo Gernandt óf toch Sebastiaan Labrie.


Kandidaat 8


In het zevende seizoen van Wie is de Mol? gingen de deelnemers naar Thailand, waar bovenstaande foto genomen is. De naam van Nadja Hüpscher wordt veel genoemd als mogelijke kandidaat uit dit seizoen.


Kandidaat 9


De foto, genomen in Oregon, doet terugdenken aan het idyllische 17e seizoen in Amerika. Uit dat seizoen zouden Jeroen Kijk in de Vegte of Sigrid ten Napel wel eens mee kunnen doen.


Kandidaat 10


Last but not least; Ellie Lust! De foto is genomen in de Dominicaanse Republiek, waar het 16e seizoen werd opgenomen. Ellie bracht de groep destijds goed recherche-werk, maar viel wel als derde af. Wellicht heeft ze nu meer geluk.


Wil je helemaal voorbereid zijn op het jubileumseizoen? Bekijk dan het Jubileum Molboekje 2020, met handige invulschema’s, allerlei informatie en leuke weetjes over het nieuwe seizoen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *