Dit zijn de hints van aflevering 7 van het Wie is de Mol Jubileumseizoen!

Wat een aflevering! De zevende aflevering van het Wie is de Mol? Jubileumseizoen zit er op. De afleveringtitel is ‘Déja Vu’. Dit zijn de hints & aanwijzingen uit deze aflevering:


1. Spiegels

Wederom is er een spiegel te zien, die het gehele seizoen al terugkomen. Deze spiegels zouden wijzen naar Nikkie, die voor haar video’s veel met make-up, en dus spiegels, doet.


2. Nog. Meer. Spiegels.

Het zal je niet zijn ontgaan. In dit seizoen zitten extreem veel spiegels. Ook bij de ‘kamer met meer inzicht’, die iedereen betrad.


3. Jeroens handschrift

De teksten die op de spiegels geschreven is, wat in deze aflevering door de Mol geschreven blijkt te zijn, vertoont overeenkomsten met het handschrift van Jeroen.


4. Déjà vu

Nikkie zegt: ‘Oh, déjà vu, jongens!”, wanneer ze weer oog in oog komt te staan met een oud-Mol. Dat is toevallig ook de titel van de aflevering.


Op de hoogte blijven van alle hints & aanwijzingen van Wie is de Mol? Of heb je zelf een hint gespot? Check ons op Facebook of Instagram!

Je kan het Wie is de Mol? Molboekje 2020 Jubileumeditie weer bestellen! Met handige invulschema’s, allerlei informatie en leuke weetjes over het nieuwe seizoen!

40 gedachten over “Dit zijn de hints van aflevering 7 van het Wie is de Mol Jubileumseizoen!”

  1. Jeroen is de mol!!
   Bij alle afleveringen zie je altijd beelden van vergezichten er word regelmatig door de spelers gezegd wat een uitzicht en veel torentjes.
   Jeroen kijk in de verte.

  2. Tygo is de mol en niemand heeft hem geraden!!! Hij bevestigt met nee schuddend, dat wat Rik zegt niet waar is. Dus ik blijf op Tygo.

    1. Nogmaals Jeroen is de mol want bij de opdracht Déjà vu zag je bij Nikkie een soort schim met een baard en de enige met een baard is Jeroen daarom en nog veel meer redenen is Jeroen de mol

 1. Wat opvallend is, is dat op de wikipedia pagina van Tygo hij als zichzelf wordt genoemd in wie is de mol, Nikki als kandidaat en bij Jeroen dat hij opnieuw meedoet. Met de uitspraak van Rik: Nikki is niet de verliezer, Tygo niet de mol, Jeroen is niet de winnaar….. verliest Tygo, is Jeroen de mol en Nikki de winnaar. Nikki heeft Jeroen als mol, als Nikkie de mol zou zijn had Jeroen niet “niet de winnaar” geweest. Of… tunnelvisie 🙂

  1. Tygo en Jeroen hebben beiden Nikkie als mol. Ligt eraan wie meer vragen goed beantwoord heeft of de test sneller heeft gemaakt. Nikkie kan dus nog steeds de mol zijn.

    1. Nee zij is op het laatst gedeeltelijk of helemaal naar Tygo geswitcht. Ze klikte Tygo als mol aan, kijk kijk maar terug als je het niet geloofd 😉

 2. Jeroen en Tygo hebben op Nikkie gestemd. Nikkie heeft op Jeroen gestemd.

  1. Als Nikkie de Mol is en we weten dat Jeroen niet gewonnen heeft, dan moet Tygo gewonnen hebben. Door bijvoorbeeld de test beter te maken. Maar Nikkie is “niet de verliezer”. Als je als Mol ontmaskerd wordt, dan ben je toch juist de verliezer?

  2. Als Nikkie geen verliezer is en niet de Mol kan zijn, dan heeft ze zelf de Mol ontmaskerd. Aangezien ze op Jeroen heeft gestemd, is hij de Mol.

  3. Het complot van twee molen. Eerste is Jeroen. Zie punt 2. Daardoor is Nikkie geen verliezer. Van Tygo wordt gezegd dat hij geen Mol is, maar wordt niet gezegd dat hij in dat geval ook de verliezer is. Nikkie is de tweede Mol. Dat maakt Tygo ook een winnaar. Maar waarom is Jeroen dan de verliezer? Jeroen had de eind test slechter gemaakt dan Tygo. Zie punt 1.

  Als je de hints uitschrijft, dan kan het niet anders zijn dan Jeroen. Maar dat is toch te doorzichtig en de spanning eraf? Dus er zit een twist in. Zou het toch twee mollen zijn?

  1. In dit geval ben je als mol geen verliezer als je ontmaskerd bent, je bent gewoon mol. Geen winnaar geen verliezer. Nikkie kan dus nog hee goed de mol zijn, want dan kon ze vanaf het begin af aan al niet winnen of verliezen.

 3. Jeroen is de enige die niet groetjes de mol zegt bij het voorlezen van de tekst op het kaartje boven de spiegel omdat hij het zelf is en dus niet groetjes hoeft te zeggen.. hij leest zijn eigen tekst voor.

 4. In de kamer der wijsheid lezen alle kandidaten het briefje van de mol voor. Behalve Jeroen, Jeroen hoor je er over praten in de biecht….

 5. In de leader slaan veel tussenstukjes (dus tussen de kandidaten door) op Nikki. Je ziet oud mol Kim waar Nikki voor stond, de helikopter, de rode auto met Nikki erin. Dat lijkt mij ook een sterke hint naar Nikki!

 6. Waarom kun je in de app nog steeds op Tygo inzetten??
  Zou het kunnen zijn dat het spiegelbeeld waar is van wat Rick zei? Dus Nikkie wél de verliezer, Jeroen wél de winnaar en Tygo wél de mol? Dat zou de Renaissance van mol Tygo betekenen.

  1. Zoiets dacht ik dus ook. Taking trust nobody to a whole new level. Mijn punten heb ik nog en als Tygo niet de mol was zouden die er toch af moeten zijn.

 7. Tygo is de mol en niemand heeft hem geraden!!! Hij bevestigt met nee schuddend, dat wat Rik zegt niet waar is. Dus ik blijf op Tygo.

 8. Aanwijzing 1: mwah kan ik niet zo veel mee.
  Aanwijzing 2: dit is de enige echt goeie aanwijzing. Kan je niet om heen.
  Aanwijzing 3: want een onzin aanwijzing weer. Voor alle vier is het een Déja vu. Ze hebben dit spel allemaal een keer eerder gespeeld.

  1. Nikkie. Ook andere titels van de afleveringen. Meesterlijk als in de kunst van make up transformatie. Wegwerken idem. 20 jaar wie is de Mol? Nee Nikkie die 20 jaar geleden op 6-jarige leeftijd (nu 26) liet weten in het verkeerde lichaam te zitten (hopelijk druk ik dit goed uit). Zwaard van damocles voor de chantage waar ze mee te maken kreeg. Besluit als in het besluit wat ze daaropvolgend heeft genomen om uit de kast te komen. Dejavu als het in feite opnieuw moeten meemaken maar nu voor de rest van de wereld. Listig meedoen aan de Mol misschien?
   Grappig genoeg vind ik de titels totaal niet op Jeroen slaan.

   1. Maar.. toen dit seizoen werd opgenomen was het nog niet bekend dat Nikkie transgender is. Tussen de opnames en dat nieuws zat zo’n 2 maanden tijd. Lijkt me sterk dat ze bij WIDM hier dus al mee bezig zijn geweest.

    1. Nog niet voor het grote publiek maar wellicht wel in kleinere de mol kring en wellicht was coming out al gepland? Chantage zal ook niet van een op andere moment zijn geweest.

 9. Spiegelen/spiegels, alles draait daarom.
  Zelf de aankondiging voor de 1e aflevering is in spiegelbeeld.
  Wat nu als Rick alles in spiegelbeeld heeft gezegd,…
  Dan is Tygo dus de mol,…
  En die kop/blikken van Tygo tijdens de ontknoping,..
  geweldig.
  Maar niets is wat het lijkt hè

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *