Dit zijn de hints van aflevering 6 van het Wie is de Mol Jubileumseizoen!

Wat een aflevering! De zesde aflevering van het Wie is de Mol? Jubileumseizoen zit er op. De afleveringtitel is ‘Damocles’. Dit zijn de hints & aanwijzingen uit deze aflevering:


1. Nikkie Napoleon

De groep heeft het in het begin van de aflevering over Napoleon, omdat Napoleon naar het eiland Elba, waar Nikkie en Tygo zitten, is verbannen. Nikkie is in de intro in eenzelfde houding te zien als Napoleon ook vaak stond.


2. De ketting van Nikkie

Nikkie was eerder al te zien met een ketting van een hangslot en een bijbehorende opdracht. Nu is ze te zien met een schakelketting, terwijl ze vast zit aan een.


3. De armband van Tygo

Tygo leek ook een item om te hebben dat verband hield met de opdracht, hij droeg namelijk een armband met schakels die verdacht veel leken op de ketting waaraan hij vast zat.


4. De laatste ketting

De laatste ketting breekt op een andere plek af dan waar Tygo en Nikkie aan het zagen zijn. Zouden ze door de productie los zijn gemaakt omdat het te lang duurde?


5. De finale

Tygo roept als ze net ontsnapt zijn uit het fort: “We zitten in de finale!”, terwijl er vier mensen zouden overblijven. Later bleek de finale maar met drie man gespeeld te worden.


Op de hoogte blijven van alle hints & aanwijzingen van Wie is de Mol? Of heb je zelf een hint gespot? Check ons op Facebook of Instagram!

Je kan het Wie is de Mol? Molboekje 2020 Jubileumeditie weer bestellen! Met handige invulschema’s, allerlei informatie en leuke weetjes over het nieuwe seizoen!

40 gedachten over “Dit zijn de hints van aflevering 6 van het Wie is de Mol Jubileumseizoen!”

 1. Jeroen verspreekt zich. Wanneer Patrick de zin herhaalt die Peggy doorgeeft maakt jeroen de laatste woorden af terwijl Patrick de telefoon niet op speaker heeft staan. Kan alleen als hij de zin al wist.

 2. Deze hele aflevering leek wel in het teken te staan van ”Jeroen zo verdacht mogelijk maken”. Zouden de makers dit doen als hij de Mol was? Lijkt me niet. Werkelijk alles werd vol in beeld gezet bij Jeroen, al zijn ‘Molacties’, hij valt bij mij dus officieel af nu.

  Ik denk niet dat de Mol in deze groep van 4 zat. Waarom niet? Omdat ze 3400,- bij elkaar hebben gespeeld, dit hebben ze nog geen ene x gered terwijl de Mol in het groepje zit, nu ineens wel. Opvallend.

 3. Toen het jeroen en patrick het eerste zakje munten vonden stond er heel kort kort een brouw oo de schterhrond in beeld. Niet heel duidelijk omdat ze verschuilt ging in een zwarte jas een zwarte paraplu maar ik dacht toch echt susan visser te herkennen, de mol van het seizoen waarin tygo meedeed

 4. Damocles (titel van aflevering) is een verhaal in de Griekse mythologie over een man die voor 1 dag koning mocht zijn. Dit jubileumjaar (20 met nadruk op de 2) zou in het teken kunnen staan van een 2de mol. Daarom wijst Napoleon naar twee mensen op de poster. Daarom denk ik dat Jeroen de taak kreeg om voor 1 dag de mol te zijn om vrij te zijn van executie. Daarom lijkt Jeroen zo verdacht deze aflevering. Hij was deze aflevering de mol terwijl de echte mol even kon relaxen in een helicopter.

 5. Die silhouetten waar Napoleon naar wijst op dat poster, de kandidaten zeggen dat dat vast Tygo en Nikkie zijn. Maar als ik daar naar kijk vind ik het helemaal niet lijken op Tygo en Nikkie, toch? De rechter lijkt een vrij kleine vrouw te zijn, veel kleiner dan Nikkie is, en de linker leek mij eerder een lange man. Voor mij leek het eerder op bijvoorbeeld Peggy en Jeroen… misschien dan toch twee mollen? “Is Napoleon de sleutel tot het verhaal?”
  Ik ben reuze benieuwd wat hier allemaal achter zit!

 6. Ik denk dat de mol in het zwarte bus zit.
  Want omdat nicky en Thygo aflevering 5 in een helicopter gingen naar Elba.
  En Peggy . Patrick jeroen en Ron moesten .Nicky En Thygo vinden.
  Die zatten in het Kasteel. Die moesten ijzeren kettinggen door zagen met een klein ijzerzaagje.
  En in eens waren ze los .volgens mij .Heeft iemand van de crue hun geholpen. Want anders duurt het te lang. En toen zei Thygo kom Nicky We zitten in de finale.
  Zal peggy de mol zijn of toch Jeroen kijk in de vegten.?

 7. In de aflevering is een poster te zien waar Napoleon wijst naar een silhouet van 2 kandidaten. Kijkend naar deze silhouetten dan zijn dat niet Tygo en Nikkie die opgesloten zitten. De 2 silhouetten zijn van een groot iemand en een kleiner persoon. Grote staat rechts naast de wijzende vinger van Napoleon en de kleine persoon staat hier rechts naast (van voren gezien).

  De silhouetten zijn afkomstig uit de groepsfoto van alle WIDM kandidaten. Als je het silhouet dan neemt en over de groepsfoto legt…..

  Dan zijn het de silhouetten van links Tygo en rechts naast hem Peggie…. en ze staan ook precies zo naast elkaar op de groepsfoto.

  Wijst de vinger van Napoleon dus de Mol Tygo aan… of wijst hij naar dubbel MOLLEN Tygo en Peggie.

  Spannend!!

 8. Jeroen praat heel veel, maar vindt heel weinig. Hij heeft geld achtergehouden. Hij wil overal waar aanwijzingen liggen, zo snel mogelijk weer weg. In aflevering 6 had hij opeens een telefoon in de zak. Hij was de hele tijd naar de trap aant kijken die naar de wensput leidde. Hij ging voor het napoleon beeld staan waar een muntzakje stond zodat patrick die niet kon zien.

 9. Peggy is de mol! Ze heeft overal ‘non’ op staan. Is ze NIET een kandidaat? Peggy is ook degene die zich eigenlijk niet verdacht maakt bij de anderen. En in die toren lijkt ze iets te zien, en ze schiet te snel weer weg. Geld?

 10. De poster met de tekst: “Is Napoleon de sleutel tot het verhaal?”
  Napoleon zat opgesloten op Elba en ontsnapte. –> verwijzing naar Nikkie en Tygo die opgesloten zitten op Elba en ontsnappen… (zou ook verklaren waarom Nikkie zo snel de auto uitliep om de rode auto te pakken en ook waarom veel mensen denken dat de productie de laatste ketting een handje geholpen hebben, want ze moesten uiteindelijk natuurlijk ontsnappen..)
  Wat denken jullie?

 11. yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup

 12. yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup

 13. In de hele aflevering is muziek te horen uit Game of Thrones. Danaerys Targarean is een blonde dame, net als nikkie. Danaerys wordt ook wel “Breaker of Chains’ genoemd. Is dit een hint naar queen Nikkie, als breker van de kettingen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *