Dit zijn de hints van aflevering 2 van het Wie is de Mol Jubileumseizoen!

Wat een aflevering! De tweede aflevering van het Wie is de Mol? Jubileumseizoen zit er op. De afleveringtitel is ‘Listig’. Dit zijn de hints & aanwijzingen uit deze aflevering:


1. Spiegelbeeld

De eerste opdracht van de eerste aflevering heette ‘Spiegelbeeld’. In die aflevering was Tygo te zien met een shirt waarop ‘Warrior’ stond waar de R in spiegelbeeld was. Nu heeft Tygo wederom een shirt aan met ‘Warrior’, maar nu is het hele woord in spiegelbeeld.


2. Vooruit denken

Bij de opdracht met het sjouwen van de stenen was het belangrijk dat niet alle stenen bij de eerste stop al direct werden ingewisseld, omdat ze later meer waard werden. Ellie en Peggy geven bij de eerste stop aan dat ze later waarschijnlijk meer waard worden. Dat zou een Mol niet zo snel doen.


3. Het slot

In de laser-opdracht zaten kistjes met sloten er op. Nikkie had in de biechten een ketting met hangsloten er aan. Had ze voorkennis van de opdracht?


4. r o n

In de plattegrond zijn de letters van r o n te vinden.


5. Sleutelpositie

Patrick heeft als penningmeester nu al een aantal keer een erg belangrijke positie door de duo’s aan elkaar te koppelen bij de opdracht met de vragen. Een erg goede positie voor de Mol. Toch kiest hij later voor het geld in plaats van de zwarte vrijstelling.


Op de hoogte blijven van alle hints & aanwijzingen van Wie is de Mol? Of heb je zelf een hint gespot? Check ons op Facebook of Instagram!

Alvast voorbereiden op het nieuwe seizoen in 2021? Je kan het Wie is de Mol? Molboekje 2021 alvast pre-orderen! Met handige invulschema’s, allerlei informatie en leuke weetjes over het nieuwe seizoen!

27 gedachten over “Dit zijn de hints van aflevering 2 van het Wie is de Mol Jubileumseizoen!”

 1. Ik ben nog op 5 kandidaten aan het spreiden momenteel. Ik heb dus nog niet echt een idee wie de mol is. Het zou mooi zijn als Ron de mol is omdat hij er in zijn seizoen direct uit lag en ook de kans niet kreeg van de medespelers om terug te komen. Wellicht hebben de makers hem mol gemaakt, en kan hij dus “welwillende” fanatieke kandidaat uithangen maar door zijn gekluns en gestuntel niets voor de groep betekenen, maar tóch in het spel blijven??!🤔😏😎

 2. Ik denk dat Ellie de Mol is. in de laaste opdracht zag je alleen bij Ellie uit de kontzak de Mol zitten waar op zij de vragen had gesteld niemand anders had dat briefje meer

  1. Bij de stenen opdracht Zach je Ellie tussen de €5 zilveren stenen zoeken, waarschijnlijk naar meer troeven.
   Geeft mij de impressie dat zij niet de Mol is…

 3. Bij de eerste opdracht liep het groepje met 5 mensen voorbij de gouden stenen. Zilver was 5 stenen voor 2 zilver. Volgens Ron had die groep 35 euro binnengehaald. Dat bedrag kan niet met alleen zilveren stenen. Dan is er wat uitgegooid of Ron heeft het mis.

 4. Is het verder iemand opgevallen dat tussen het gesprek met Tygo en Ron met bondje aangaan met de mol, Tygo bijna op het einde van het gesprek heel snel zegt van ik bent het, en dan meteen erachter aan zegt maar nee we kijken het nog even aan voor we definitief bondje worden?

  1. Volgens mij zei Tygo bij de bekentenissen zelfs dat Ron lekker dicht bij de mol wilde zijn. Dan zou hij wel een hele brutale mol zij als hij het echt was. Of overmoedig natuurlijk…

 5. Tygo zegt in de intro; wat goed dat je die spiegel zag. Ik zag zelfs de reflectie niet! Een mol is stekeblind. Leuk woordgrapje voor een mol..

 6. En niemand die Nikkie heeft horen zeggen : ” ik heb mn record gebroken ” toen ze groen kreeg..
  Dezelfde zin werd al eens eerder gebruikt bij de spiegel opdracht èn was in een soortgelijke vorm een hint die al werd gegeven voordat deze WIDM begon.Nikkie klooit tijdens de stenen opdracht en draagt èèn lullig mandje..Ik zit op Nikkie

 7. Als patrick en ellie elkaar vragen of ze de mol zijn zegt Ellie ik ben ook niet de mol. Wel leuk dat op haar trui de tekst cliché staat. Dat zorgt er toch voor dat ze nog niet helemaal van mijn radar is.

 8. Aflevering Listig: woord zit in het plaatsje “ pitigliano” , behalve de S.
  Fortuin, woord zit in Fort Radicofani, behalve de U
  SU: verwijzing naar (Ellie) Lust?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *