Alle hints & aanwijzingen naar Jeroen als Mol!

Tunnelvisie of niet; wij zijn er uit! JEROEN is dit jaar de Mol. We hebben de volgende hints & aanwijzingen richting Jeroen op een rijtje gezet:


1. Jeroens handschrift

De teksten die op de spiegels geschreven zijn, wat in deze aflevering door de Mol geschreven blijkt te zijn, vertoont overeenkomsten met het handschrift van Jeroen.


2. 30-0-30

In de intro zijn kort de letters M-O-L te zijn, met bijbehorende getallen 30, 0, 30. In alle afleveringen is Jeroen te zien óf te horen op het tijdstip 0:30:30.


3. Enveloppen

Nikkie legt na de enveloppen uit dat de Mol weet welke envelop hij moet pakken. De enveloppen op de tafel worden meteen weggepakt door Nikkie, Patrick en… Jeroen.


4. Vrouwennamen

Jeroen zegt in de opdracht in het restaurant dat er ook vrouwennamen opgeschreven mogen worden. Daarom worden er uiteindelijk veel meer namen opgeschreven, en moeten er dus veel meer mensen gezocht worden.


5. Mol Dennis

Wanneer de kandidaten moeten raden welke oud-Mollen ze hebben gezien in de opdracht met de koffers, zegt Jeroen, nadat Dennis werd geopperd: “Maar Dennis was er van de week toch ook?”. Dit was niet waar, en later bleek Dennis wel degelijk het goede antwoord te zijn.


6. Het laatste bakje

In de laatste aflevering, bij de opdracht “Achter je rug”, pakt Jeroen het vraagteken uit het een-na-laatste bakje, maar controleert vervolgens niet wat er in het laatste bakje zou zitten. Doet hij dit niet omdat hij al weet dat deze leeg is?


7. Mijn handschrift

Jeroen leest, terwijl hij in de laatste aflevering voor de spiegels staat, voor: “Lieve kandidaten, de eerste avond toen jullie allemaal sliepen heb ik deze boodschappen op deze spiegel geschreven. Oftewel, als je dit handschrift kunt ontrafelen en weet van wie het is, dan weet je dus wie de Mol is.” Het lijkt bijna een biecht van Jeroen zelf.


8. Jeroens schilderij

Het schilderij dat omschreven werd door Jeroen aan Peggy, werd als enige niet gevonden. Wist hij welke details hij juist wel of niet moest noemen, om de zoektocht moeilijker te maken?


9. Afschermen

Jeroen doet zijn best om tot twee keer toe tussen Patrick en een zakje geld in te staan. Toch weet Patrick beide keren het geld te vinden.


10. Vouw

In de zoektocht in het theater wordt eerst een shot laten zien van een briefje met een aanwijzing, dat in eerste instantie niet gevonden wordt. Pas nadat Peggy en Ron terug gaan, vinden ze het briefje, maar dan zit er een vouw in. Iemand heeft dus iets met het briefje gedaan, maar dit niet gemeld. Jeroen is de enige uit de groep zoekers die nog in het spel zit.


EXTRA: Voorkennis

Nikkie kijkt tijdens de eerste aflevering, bij de opdracht “Achter je rug”, achterover, en je ziet op de muur nog net een schaduw wegduiken. Heeft Nikkie een glimp opgevangen van Jeroen, en heeft ze daarmee de finale weten te bereiken?


Op de hoogte blijven van alle hints & aanwijzingen van Wie is de Mol? Of heb je zelf een hint gespot? Check ons op Facebook of Instagram!

Wil je een aandenken aan dit seizoen? Je kan het Wie is de Mol? Molboekje 2020 Jubileumeditie weer bestellen! Met handige invulschema’s, allerlei informatie en leuke weetjes over het nieuwe seizoen!

21 gedachten over “Alle hints & aanwijzingen naar Jeroen als Mol!”

    1. jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

  1. Bij de executie in aflevering 3 waarbij de kandidaten 1 voor 1 weg gaan gaat Jeroen als eerste weg. Hij gaat daarna direct naar het busjes. Als Tigo weg gaat zie je op het moment dat hij de deur opent heel kort Jeroen in beeld met andere kleren aan dan bij de executie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *