Nieuwe kandidaten mogelijk bekendgemaakt op Utrechts festival

De cryptische aanwijzingen die de laatste dagen door de officiële kanalen van Wie is de Mol gedeeld werden, hebben al voor heel wat theorieën gezorgd. Nu lijkt een festival in Utrecht met de bekendmaking te maken te hebben.

Met name de hashtags die regisseur Rick McCullough bij de aanwijzingen plaatst, kunnen zo maar eens naar de locatie van de bekendmaking hinten.

De aanwijzingen ‘Bijna’, wat met het verwisselen van de lettergrepen ook ‘Nabij’ kan zijn, en de hashtag #kijkomjeheen zouden al kunnen zeggen dat de bekendmaking op een toegankelijke plek in Nederland plaats gaat vinden.

Nu is de hashtag van Rick #guesswho nog wel het meest verdacht bij de Molloten. Dit is namelijk óók de naam van een bekend Utrechts festival, genaamd ‘Le Guess Who’. En dat festival vindt komend weekend onder andere plaats in de molen die eerder werd gevonden voor de opnames van de opening.

Worden de kandidaten op dit festival dan eindelijk bekendgemaakt? Het is in ieder geval allemaal wel héél toevallig….

Op 13 november verschijnt het nieuwe Molboekje 2019, waar ook alle achtergrondinformatie, interviews en handige tips instaan.

2 gedachten over “Nieuwe kandidaten mogelijk bekendgemaakt op Utrechts festival”

    1. Vorig jaar werd volgens mij een paar dagen van te voren in de reclames op de NPO aangekondigd dat er een Wie is de Mol special zou zijn van ongeveer 5 minuten. Misschien dit jaar weer? Even goed in de gaten houden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *