Mogelijke locatie Wie is de Mol bekend door gespotte crew

Het land waar het nieuwe seizoen van Wie is de Mol wordt opgenomen is mogelijk bekend. Meerdere bronnen melden namelijk dat ze de crew én de nieuwe presentator Rick van de Westelaken hebben gezien.

Radiomaker Ilan Hoekstra tweette al dat hij een aantal dagen geleden de crew tegenkwam in een hotel in Colombia:

Nu meldt ook John van den Heuvel in RTL Boulevard dat hij de crew heeft gespot in het vliegtuig terug uit Colombia: “Of het Colombia is, dat weet ik niet. Ik weet wél dat er vanuit Colombia is teruggevlogen”, aldus John.

Beiden houden de kaken stijf op elkaar over welke kandidaten zij daadwerkelijk hebben gespot. En eerlijk gezegd willen wij dat ook niet weten, aangezien dat dan waarschijnlijk gaat om de drie finalisten!

Spannende Boeken Weken

2 gedachten over “Mogelijke locatie Wie is de Mol bekend door gespotte crew”

  1. Ik vermoed dat Koos van Plateringen er ook bij was, hij is een poosje van de radar geweest, was niet thuis. 1 dag tussendoor even op tv toen weer ruim n week niet. Nu weer terug
    En vandaag versprak hij zich bijna toen t ging over of line zijn met je mobiel. Hij stuntelde en haastte zich te zeggen dat t in januari in Mexico was. Volgens mij was hij mee naar Colombia, dat herken ik van de foto’s, ben ik ook geweest.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *