Dit zijn de hints & aanwijzingen van aflevering 2 van Wie is de Mol!

Een eerste afvaller! De tweede aflevering van Wie is de Mol? 2019 zit er op. En dit zijn alle hints & aanwijzingen die in de aflevering voorbij kwamen. De afleveringstitel is ‘Uitgerekend’.


1. Nikkie en Rick Paul uitgerekend

Nikkie en Rick Paul stonden bovenaan tijdens de rekenopdracht, en hoefden dus niet mee te rekenen. Zij waren dus ‘uitgerekend’, ook de afleveringstitel.


2. De schoenmaat van Nikkie

Nikkie geeft tijdens de rekenopdracht aan dat ze schoenmaat 43 heeft, terwijl ze in een blog aangeeft schoenmaat 42 te hebben.


3. De reactie op de laseropdracht

Bij de introductie van de laseropdracht wordt verteld over de opdracht. De hele groep reageert uitbundig, behalve Sinan, Robèrt en Nikkie. Wist een van hen al wat er ging gebeuren?


4. Uit stralen

De laseropdracht had de naam ‘Uit stralen’. Sinan, Niels, Nikkie, Sarah, Jamie, Evelien werden door een laser geraakt, en waren dus uit gestraald.


5. Jamie en Evelien tijdens de laseropdracht

Er werd niets getoond van de laseropdracht van Jamie en Evelien. Was één van hen bedragen en bordjes aan het verplaatsen?


6. Sinan die Evelien mee wil nemen

Sinan probeert Evelien ook mee te nemen en voor een joker te laten kiezen. Toch blijft Evelien zitten. Als Sinan de Mol was, had hij dit nooit geprobeerd, want als Evelien blijft zitten gaat er 250 euro uit de pot, zonder de verdenking op Sinan te krijgen.


7. Het scherm van Merel

Bij de vraag van Merel ‘Wie is de Mol?’ vormen de laatste letters van de eerste rij kandidaten ‘Niels’.


8. BM

Lijkt deze ‘M’ met een krul uit de laseropdracht niet enorm op het logo van ‘Meester Boulanger’ Robèrt?


Op de hoogte blijven van alle hints & aanwijzingen van Wie is de Mol? Of heb je zelf een hint gespot? Check ons op Facebook of Instagram!

Heb je alle hints & aanwijzingen van de eerste aflevering ook gezien? Het Molboekje 2019 is nu verkrijgbaar. Hierin staat achtergrondinformatie over Colombia, interviews met deelnemers en handige tips.

208 gedachten over “Dit zijn de hints & aanwijzingen van aflevering 2 van Wie is de Mol!”

 1. Cinan zegt in zn biechtfilmpje naar aanleiding van de discussie aan tafel “ik speel graag de baas”… hint naar dat hij de mol is en de touwtjes in handen heedt?

   1. Of een afleiding maneuvre van de echte mol, ze hebben jamie en evelien niet laten zien, wie weet wat zij hebben gedaan, daarnaast had evi wel heel veel geldlade laatste speler, dat lijkt verdacht.

  1. Mijn vraag is dan… Als je mol bent doe je dit toch niet? Dan loop je gewoon tegen de lader, of laat e je briefje geld liggen…, maar een naambordje meenemen? Het was echt raar maar zou het echt raar mollen vinden…

   1. Er was wel iemand die 100 euro liet liggen, volgens mij merel, maar ditzelfde ze niet tegen de anderen, misschien omdat ze niet verdacht over wilde komen?

  2. Sarah pakte haar bordje mee, waar haar naam op stond, het geld liet ze liggen. Dit was ook een goede mol actie. Rick Paul kon zgn. Zijn bordje waar het geld onder lag niet vinden. Hij vond op de los op grond 25 euro molbriefje en is binnen de tijd terug gegaan. Om maar geen argwaan te wekken.

     1. Het was Evi, die kwam ook met absurd veel geld terug, waar Nikki erg blij mee was. Robert van Beckhoven integendeel. Logisch verder denken krijgt Evi haar rood scherm te zien.

 2. ‪De mol moest weten dat als je zou blijven zitten er een – bedrag in de pot zou komen. Dus misschien is iemand van de 4 die bleef zitten de mol.‬

  1. Misschien ben je te opvallend als je blijft zitten? Dan maar een joker pakken en dus ook geen geld. De kandidaten moeten toch ook eens te weten komen dat er een vrijstelling in een joker kan zitten…

  2. Waarschijnlijk is dat niet zo, het zou te opvallend zijn omdat uiteindelijk iedereen weet dat de mol het al wist. Er is wel een kans dat de mol voor de joker ging. Zo brengt de mol geen geld in de pot maar maakt zich ook niet verdacht door te blijven zitten.

  3. Waarschijnlijk valt dat te veel op….de mol kan ook voor een joker gegaan zijn….rick zei voor ze naar binnen gingen…”kennis is macht!” En Niels ging er als eerste uit….hij heeft geen kennis nodig?!?!?

  4. De schoenmaat van Nikkie is dus 42 en niet 43 het getal 43 was echter wel twee keer te zien. Bij de rekenopdracht en boven deuropening van het café.

  5. Ik vond evelien daar heel verdacht met de hand voor haar mond, alsof ze iets voor zich hield, ze reageerde ook niet op sinan en in hun kamer hing een bordje met een tekst, alleen de mol zou dit weten en negeren en de opdracht laten mislukken

   1. En dat is ook gelukt. Hoe langer je bij de opdracht “Kennis maakt macht’ hoe langer je bleef zitten hoe meer kans dat de proef zou mislukken. Er gaat geen 250 uit de pot maar wat ze konden krijgen in de eerste aflevering vrijstelling of 2500. Ze dachten dat ze die 2500 weer terug verdiend hadden. Dat werd dus min geld.

 3. Nr 2 is geen goede hint. Het artikel van nikkie komt uit 2010. Da’s inmiddels al ruim 8 jaar geleden. Nikkie is jong en lang….niet gek als haar schoenmaat in 8 jaar nog veranderd.

  1. Naast dat Nikki op internet een andere schoenmaat aangeeft dan tijdens de aflevering (42 vs 43) geeft ze ook een andere lengte aan (1.90 vs 1.94)

    1. Klopt hoorde ik ook en als je naar de site van Nikkie gaat, dan staat daar zelfs 1.89! Bovendien bleef zij ook zitten bij de opdracht met “De Wachtkamer”.

     1. De aflevering werd “De Wachtkamer?” genoemd, met een vraagteken. Dat hint natuurlijk naar het gegeven dat je er juist niet moest blijven wachten, maar los daarvan duidt het vraagteken in deze mogelijk ook naar het gegeven dat de Mol niet is blijven wachten.

  2. Meisjes zijn rond hun 18e uitgegroeid hoor! Ze is nu 24,acht jaar geleden groeide ze waarschijnlijk dus ook niet meer…schoenmaat/lengte klopt dus ergens niet…

   1. Neem mij niet kwalijk ik ben van schoenmaat ook veranderd in de loop van jaren (omdat je voeten altijd blijven werken). Van 36 nu maat 40 dat kan Nikki dus ook over komen zijn hoe ouder je wordt kans dat je weer gaat krimpen. Dus van 1.60 ben ik nu richting 1.55 hoe gek kan het lopen.

  3. De mijne is ook verandert en mijn lengte ook met 5 cm, ik haar maat 39, nu 40/41 ik was 1.64 nu 1.69, ik wordt in maart 32 bij uitgerekend zijn een 2 en een 3 omgewisseld alle cijfers staan er op dit zie jeisschien niet goed dat zou betekenen dat er iets is met 23 of 32

 4. Merel gaat net in de laatste secondes de zaal uit voor de joker, zodat Nikki geen tijd meer had om erachter aan te rennen. Daarna kregen ze het bericht dat er 250 euro uit de pot ging. Dit kon Merel doen om vertrouwen te wekken in de groep, zodat zij niet verdacht lijkt. Daarnaast wou ze als 2e in de laser opdracht. Daarmee kon ze geld wegpakken van anderen of bordjes verplaatsen.. Verdacht?

  1. Eerlijk gezegd zou ik hier als Mol juist geneigd zijn om 250 euro in de pot te doen, als bliksemafleider.

   Er waren al twee opdrachten voorafgegaan waarbij de Mol prima geld uit de pot had kunnen houden. Bij deze opdracht tot het laatst blijven zitten, maakt je direct verdacht als Mol. Natuurlijk, de Mol zou ook nog een voor hem/haar waardeloze joker kunnen pakken, maar waarom zou je als Mol de pot hier niet een klein beetje spekken en jezelf minder verdacht maken, als je toch al weet dat er toch wel mensen zijn die tot het laatst blijven zitten of voor de joker gaan?

   Op deze manier leidt de Mol de aandacht van zichzelf af zodat hij/zij bij de volgende opdrachten (waarvan de Mol al weet wat voor opdrachten het zijn natuurlijk ) zijn/haar goddelijke gang kunt gaan zonder dat er al te veel op hem/haar wordt gelet?

   1. Ja sterk bedacht 👍
    t zou inderdaad gelijk je positie in het spel weggeven tegenover de andere kandidaten, dus ‘De wachtkamer?’ zoals elders gelezen zou zeker kunnen betekenen dat inderdaad de Mol juist…Niet..bleef zitten.

   2. Dat is nu precies wat Robert van Beckhoven heeft gedaan. Hint Uitgerekend heeft hij de opdracht met opzet laten mislukken. Daarom maar twee foto’s goed dus 300 voor de pot. Na de laser opdracht waar Evi als een duveltje uit een doosje in eens met 600 terug kwam dit kwam de mol niet goed uit dit moest goed gemaakt worden in de proef “kennis maakt macht” nu moest er geld uit de pot wat Niels verdiende 250 in de pot ging er door Sinan en Robert daarbij komt nog dat Sarah bleef zitten, was voor mij een raadsel. Nog meer uit de pot ze maakt zich verdacht, ze was nog niet verdacht bij mij.

    1. Evi kwam niet terug met 600 ze kwam terug met 225 in totaal was er namelijk een bedrag van 650 binnen gehaald. Daarnaast kan het zo zijn, zoals eerder gezegd, dat de mol geld onder namen vandaan haalde waardoor er minder bleef liggen om voor hun mee tenemen. Wat kan duiden op de reden dat Rick Paul zo weinig geld had, daarnaast werden Jamie en Evelien heel kort in beeld gelaten en die 2 zaten net voor Rick Paul. Of Sarah die dus als een idioot rond rent en somehow 5 minuten aan de rechter kant van het spel doorbrengt terwijl zij al wist dat haar naam en geld aan de linker kant lag (met dank aan Sinan) waarbij ze vervolgens zo stom is om alleen haar naambordje te pakken en dus dat geld te laten liggen… Al was dat veel te duidelijk geweest. Mijn stemmen zijn verdeeld over Rick Paul, Niels en Sinan en misschien een beetje Evelien….

  2. Maar Nikki toont geen enkele overweging voor haar zelf als ze beiden daar zitten. Het lijkt erop dat Nikki in stilte Merel wat beïnvloedt? Ik vond dat Nikki ook een victorie glimlach had toen ze daar nog zat en het beeld van ‘ als je dit leest is er 250 euro uit de pot’ op het scherm kwam, terwijl de anderen er van schrokken en gegeneerd moesten lachen (met handen voor de mond en schrik).

 5. Follow the money is hét motto van Wie is de Mol.
  Natuurlijk moet een mol soms geld in de pot brengen maar de touwtjes in handen hebben is ook handig.
  Neemt Sinan niet de touwtjes in handen en brengt hij niet helemaal niets in de pot?

   1. Is het iemand ook opgevallen dat nadat Nikki d’r schoenmaat (43) had doorgegeven ze daarna iets met 44 mompelt. Het leek erop dat dat ’t eerlijke antwoord was. Maar misschien zit ik te ver in m’n tunnel xD

 6. Let eens op de (impulsieve) reactie van Rick Paul op de uitkomst van de schoenmaat-opgave. Als hij hoort dat de uitkomst ’43’ is, roept hij “Dat is een gek getal” (of iets van die strekking). Maar waarom is 43 een gek getal als je zelfs niet weet wat de som is geweest?
  Het is alleen een gek getal als je (als mol) weet dat er eigenlijk een ander cijfer uit had moeten komen…

  1. Hij zag van bovenaf toch alle getallen, wellicht vond hij het een gek getal omdat hij deze nog niet voorbij had zien komen… bleek later ook een verkeerd antwoord.

  2. Dit is niet zo’n vreemde opmerking van Rick Paul. Als iemand twee benen heeft, heeft hij/zij ook 2 schoenen. Welke maat je ook neemt. Je komt altijd uit op een ‘even’ getal, tenzij er iemand met één been rondloopt. Halve maten zijn niet genoemd.

 7. Hoezo had Rick Paul maar €50 bij de laser opdracht en de rest €150 of €200. En lag er later €100 op de vloer die Evi? Wou oppakken maar niet deed van wegen de tijd

 8. Kijk even terug naar sinan die de joker openmaakt!!! Er zit duidelijk iets groens onder de hamer! En hij breekt m vervolgens niet op dat punt open!

 9. Waar ze in de stijger opdracht een goede berekening maken bij de som hoeveel talen er in totaal gesproken worden. Hoor je Sinan nog zeggen.. waarom doen jullie zo moeilijk als iedereen gewoon zegt hoeveel en je dat bij elkaar opteld ( wat dus de vtaag niet is en er dus een fout antwoord zou komen) en vervolgens aan tafel gaat lopen wijsmaken dat anderen de vragen niet snappen en hij dus de leiding wil pakken.

  1. Goed opgemerkt! Het is natuurlijk heel makkelijk als mens te zeggen dat anderen zaken niet snappen, als je zelf niet eens weet dat je een vraag wellicht niet goed hebt begrepen. Molactie of menselijke actie?

 10. Evie zegt over Sinan na opdracht 1 dat hij zich ontpopt. Moest gelijk aan de rups denken van aflevering 1.
  Ze laten beelden zien van stevige personen (Sinan of Robert)
  Ook worden er beelden getoond van de markt waarop fruit ed gewogen wordt. Hint naar Robert?

  1. Mogelijk, maar het is geen Nikki die gaat eruit omdat zij naar de begrafenis moet van haar Stiefbroer of hoe noem je zo iets. Kan ook hint zijn naar Sinan hij wil zich toch zo graag manifesteren. Van ik neem de leiding.

 11. Sinan had na de eerste opdracht, waar hij weinig aan had toegevoegd, wel makkelijk ‘de leiding’ gekregen over de laser opdracht. Hij ging als eerste en kon daardoor natuurlijk makkelijk veel geld wegnemen bij de andere namen. Wie 3.500,- was te verdienen maar, je zou denken 10×350, maar niemand kwam dacht ik boven de 250.

  1. Klopt! Dat had ik zelf ook berekend… Ik vind de leiding proberen te krijgen (wat overigens heel makkelijk lukt) net voor deze opdracht waarbij niemand kan zien wat je doet, erg verdacht

  1. Puur toeval als je t mij vraagt. Nikki nam de foto s . De redactie wist niet vooraf hoe die foto s zouden uitvallen en wie aan welk touw stond. Dat kun je niet manipuleren en kan dus m.i. geen aanwijzing zijn.

 12. Ik verbeeld het me misschien maar ik heb het idee dat er tijdens de laser opdracht bij Sinan een gezicht op de muur te zien was terwijl het licht erop schijnt…

  1. Ja t is een ‘aparte’ bewust lelijk of eng geverfd, kan je ook goed gelaatsuitdrukking en mee verbergen, maar ja zo bizar erg opmaken deden zelfs mannen eeuwen geleden ik refereer aan de tijden van Mozart etc 😆

 13. Hee,

  Tijdens de laseropdracht van Sarah werd de themesong van Dexter afgespeeld. Dit is een serie over een seriemoordenaar die bij de politie werkt. Een mol dus.

  Alvast bedankt!

 14. In de intro komen alle kandidaten voorbij. Tussen iedere kandidaat komt er een groene waas over het beeld om over te schakelen naar de volgende kandidaat. Deze waas is 1x rood. Net voordat Merel in beeld komt. Hint naar Merel?

 15. Ik zit een klein beetje aan het begin van een Sinantunnel. In de laatste opdracht zegt hij in het filmpje heel resoluut dat hij voor geld zou gaan en niet voor een joker. Maar waarom gaat hij dan wel heel snel en makkelijk de ruimte uit bij een joker en leek hij op geen enkel moment te overwegen bij het geld de ruimte uit te gaan.

  Jamie was hier ook opvallend want hij probeerde de anderen steeds te laten zitten via de schermen. Dus hij bemoeide zich met de anderen. Maar toen hij bij 250 euro gelijk de kamer uitsprintte heeft hij niet eerst gekeken of ze in de andere kamers wel zouden gaan. Hij moest misschien wel met Sarah mee om niet verdacht te zijn maar hij liet de rest wel zitten. Toch zie ik in hem (nog) geen mol.

  1. Gezellig die tunnel 🙃

   Ja, eerste paar opdrachten doet matig mee, in pauzes lijkt hij wat nonchalant op te stoken en te prikken aan tafel ook bij kort overleg even snel wat prikken uitdelen,krijgt leiding op geraffineerde wijze, haalt laser toch net niet, ging als ‘leider’ daar eerste naar binnen kan van alles doen in 9 minuten ofzo, spreekt vele talen, werkt in oorlogsgebieden, journalistiek buitengewone behendigheid is hierin vereist? t lijkt me een goede Mol. Hij werkt in het spelletje of speelt t zoals z’n werk 😉

  2. nog meer voor de Sinan Tunnel: de getallen reeks begint met 010, en eindigt op 31,
   Sinan is geboren op 31 Oktober of wel 31-10,

   ik dacht, ik zeg het effe

 16. Sinan kan de mol zijn.. of anders een vrouw. Tijdens afl. 1 ging hij vol op de vrouwen met de executie vragen. Kreeg een groen scherm en kan alleen hij of 1 van de vrouwen de mol zijn.

 17. Evi zegt dat ze als hoofdverdachte Evelien heeft. Aangezien heel veel mensen Evi als mol zien, moet Evi de test wel héél slecht hebben gemaakt om er uit te liggen. Is Evelien dan dus niet de mol?

 18. Evi had Evelien als hoofdverdachte dacht ik. Aangezien heel veel mensen Evi als mol hadden, moet Evi de test wel héél slecht gemaakt hebben om er uit te liggen. Is Evelien dan dus niet de mol?

  1. Nee ’t lijkt me dat we die kunnen wegstrepen er van uitgaande dat er in de montage niet teveel word gesjoemeld. Het scheelt weer eentje 😉

 19. Tijdens de wachtkamer opdracht stond er een omgekeerd A4je op het schoolbord bij Evelien, Sinan en Robert. Ik heb het proberen uit te vergroten, maar helaas zonder succes. Het lijkt een Spaanstalige tekst te zijn. Iemand toevallig wel gelukt? Zou zo maar een aanwijzing kunnen zijn.

 20. Rick-Paul had maar €50 ingebracht tijdens de tweede opdracht. De meeste mensen vinden dus dat Rick-Paul de Mol is hierdoor. Maar wat als de Mol vóór Rick-Paul naar binnen is geweest en geld heeft weggegooid/meegenomen? Ik denk niet dat de Mol zo dom is om maar €50 mee te nemen en dat de rest van de kandidaten meer dan €100 meegenomen hebben… Dit zou namelijk erg de aandacht op jezelf trekken.

 21. Ben ik de enige die tijdens de laseropdracht gefocust was op die RM op de muur? Rick Paul van Mullingen?
  + Nikki zegt dat ze 1.94m is, maar op haar blog geeft ze ook aan dat ze 1.90m is, hmm …

  1. Vrouw eigen toch? liegen over dit soort onbenullige dingen, wel ontzettend bizar veel make up op, ’t ziet er niet uit maar ieder z’n ding hoor 😉 t zou wel makkelijker ‘mollen gezichtsuitdrukkingen’ kunnen maskeren?

 22. In de intro van aflevering 2 lijkt Merel wat te zeggen in het fragment van de groepsfoto. Het lijkt zelfs wel op: ‘Ik ben de mol’

  Benieuwd naar jullie visie

  1. Dat ze als enige iets zegt, is duidelijk. Wat ze precies zegt, is me niet helemaal duidelijk. Wel opmerkelijk idd.
   Bij het introfilmpje zie je trouwens bij de overgang van kandidaat naar kandidaat elke keer een groene waas, behalve bij Merel, daar is het een rode. Ze staat voor mij op 1.

 23. Tijdens dat uit gerekend deed een van de bruinharige dames (Merel, MISSCHIEN Sarah of Evi) haar vinger voor haar lippen van ssshhhh, maar ik had niet genoeg tijd om te zien wie jammer genoeg, want toen draaide de camera heel snel weg….. Was dat gewoon tegen iemand dat ie heel even ze mond moet houden, of een molactie zodat de ander stil bleef?? Ben ik de enige die dit gezien heeft?

 24. Ben ik de enige die het vreemd vind dat de man in het begin van het filmpje de krant op zijn kop heeft? Voor pagina staat recht, maar het opengeklapte deel erachter op zijn kop. Achterpagina (die dus op zijn kop staat) heeft een reclame van Gilette. Hint?

  1. Ik vind dit wel iets om in te duiken is er een woord of plaats van te maken wat ook maar iets met een van de kandidaten te maken heeft ? Zo ja…. Dan heb je de Mol?

   Goed gezien! 👍

 25. Bij de lezeropdracht zegt Rick Paul: Ik ben redelijk tevreden. De mensen die wat gepakt hebben, hebben het goed gedaan. Ook ik met mijn 50 euro, ben er best trots op, MAAR ER HAD NATUURLIJK MEER IN GEZETEN.

  Misschien heeft er dus meer geld in de envelop gezeten, maar heeft dit niet gegeven.

  1. Er waren geen enveloppen bij de laser opdracht. Kan natuurlijk dat hij gewoon geld heeft laten liggen, maar het kan ook dat een kandidaat voor hem geld heeft kwijt gemaakt.
   De aandacht zo duidelijk op je vestigen, lijkt mij meer een molactie van een kandidaat dan de echte mol.

 26. Rick paul was ook best verdacht bezig. De groep ging best slecht de eerste opdracht en hij roept trots te zijn en dat het heel goed gaat. Weinig geld is idd goed voor de mol. Ook palt hij zelf een klein bedrag bij de lasers en gaat dan terug. Niemand had er zo’n klein bedrag liggen, hij kon op zich door, maar doordat hij toch een beetje geld had maakt hij zichzelf minder verdacht bij de rest. Kan natuurlijk ook te ver gezocht zijn

 27. Niels telde bij de zwemdiploma’s , 7 diploma’s van Nikki. Terwijl ze er gewoon duidelijk 6 had want dat zei ze ook gewoon. Als je goed kijkt zie je dat Niels al weg wil lopen. Nikki zegt nog snel: nee schat ik heb er 6! Als je daar ook goed kijkt zie je een stiekeme grijns van Niels.

  En Merel die telde 2 honden. Ik heb zelf huisdieren en zelf zou ik nooit vergeten hoeveel ik er heb, en wat voor soort dier ik heb. Daarna scheld ze er ook nog bij maar, ja .

  Denken jullie dat dit molacties zijn ??
  Zet het in de reacties.

  1. Sowieso heeft de mol de beste positie als hij/zij de enige is die informatie van Nikki en Rick Paul kan doorgeven aan de groep. Speel daar met de cijfers, en niemand heeft het door.
   Ook zou de titel van de opdracht op hem kunnen slaan “Ver Tellen” hij telde de cijfers van de verste kandidaten.

 28. Sinan zegt tegen Sarah, jouw bordje ligt links, en wat doet Sarah, ze gaat naar rechts en pakt vervolgens alleen haar naambordje, en vervolgens valt ze. Gewoon dom, of de mol?

 29. Ja sterk bedacht 👍
  t zou inderdaad gelijk je positie in het spel weggeven tegenover de andere kandidaten, dus ‘De wachtkamer?’ zoals elders gelezen zou zeker kunnen betekenen dat inderdaad de Mol juist…Niet..bleef zitten.

  1. Brilliant!

   Ik vond als pro muzikant de piep al zo vreemd op z’n plaats in dit gebrom en gesuis! De pieptoon valt precies als t bord met de Naam JAMIE in beeld komt!

   Dit kan een zeer grote!!! hint zijn die moeilijk te spotten valt, maar t is je gelukt! 👍👍 ik wijk nu van mijn Mol af, deze hint is te goed!👍👍. No discussie het is t, de pieptoon komt ook nergens meer terug.

   Laseropdracht:

   Mensen dit gebeurt gelijk na de Sinan biecht vlak na rode felle stervormige stralen. KIM YOU’VE NAILED IT..

   1. Ik heb het nu 4 keer terug gekeken maar zie het bordje van Jamie niet in beeld komen. Niet als de piep begint, gewoon helemaal niet zeg maar. Wat mis ik?

 30. inderdaad naast deze toon en flits is er trouwens nog wat opmerkelijks, bij de biecht op ongeveer 30.24 van Rick komt Jamie in beeld tussen de stralen door. of Uit Stralen.

  piep,bordje, Mol? in beeld bij ’t woord Mol? nice hints.

 31. Bij de wachtkamer opdracht koos sinsan voor de joker, hij maakte hem later meteen open, als mol heb je niks aan een joker of vrijstelling en zo breng je ook geen geld in de pot en maak je jezelf niet al te verdacht, had er een vrijstelling ingezeten waren de anderen misschien gaanvtwijfelen en hadden ze hem ook geopend, had er niks ingezeten dan hadden ze niks meer aan de joker, een uitlokker en instinker ineen, blijf allert en objectief.

  1. Ja zo redeneerde ik dus ook idd
   maar ook Robert, die zou nog ff nadenken of hij hem zou openbreken maar vervolgens zet hij hem in na de test zo van dan ben ik er maar weer vanaf want ik heb hem toch niet nodig?!?!?!?🤔🤔🤔

 32. Bij t einde op 50 minuten nog wat, waar ze naar de test gaan wordt er verteld :” maar de MOL hoeft nooit..etc” op dat moment is Sinan! door het raam te zien in de tuin.

 33. Ja zo redeneerde ik dus ook idd
  maar ook Robert, die zou nog ff nadenken of hij hem zou openbreken maar vervolgens zet hij hem in na de test zo van dan ben ik er maar weer vanaf want ik heb hem toch niet nodig?!?!?!?🤔🤔🤔

 34. Heb een hint richting Merel Westrik!

  Als je kijkt naar de officiële Wie is de mol? site, alle kandidaten afgaat (dus op de naam klikt), is er alleen bij Merel een zijaanzicht van haar foto te zien, terwijl bij alle anderen het vooraanzicht te zien is….. Vind dit wel verdacht🤔

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *