Hangen de nieuwe kandidaten in een Nederlands museum?

De geruchtenmachine over de nieuwe kandidaten van Wie is de Mol 2019? is in volle gang. Het officiële kanaal van Wie is de Mol? heeft namelijk al een aantal cryptische aanwijzingen geplaatst. Vertellen ze ons iets over de plek van de bekendmaking?

De drie aanwijzingen die geplaatst zijn, waren ‘Bijna’ (of met wat puzzelen: ‘Nabij’), ‘Oefening baart kunst’ en ‘Met de rug tegen de muur’. Daarnaast gebruiken regisseur Rick McCullough en presentator Rik van de Westelaken de hashtags #kijkomjeheen #ikzieikziewatjijnietziet.

Zouden de kandidaten dit jaar op een schilderij (namelijk ‘Met de rug tegen de muur’) in een Nederlands (namelijk ‘Nabij’) museum (namelijk ‘Oefening baart kunst’) worden gepresenteerd?

Op 13 november verschijnt het nieuwe Molboekje 2019, waar ook alle achtergrondinformatie, interviews en handige tips instaan.

7 gedachten over “Hangen de nieuwe kandidaten in een Nederlands museum?”

  1. Ik las al verschillende keren dat elke eerst letter van een hint uiteindelijk de naam van het land is. Er word geroepen dat het Columbia is. De B, O en M hebben we al. Als er dus elke dag een letter komt zou de laatste letter 12 of 13 november verschijnen. Dus de dag voor of de dag dat het molboekje uit komt

  2. Kennis Maakt Macht is de hint voor aflevering 2 Een mannelijke kandidaat is de Mol dit heb ik gezien als hint op Google ook liet de Mol en een boekje open van zijn Mollenboekje en daar stond levensgroot een Kasteel in. In welke aflevering dit zich afspeelt daar ben ik nog niet achter. Hopelijk hebben jullie hier wat aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *