Ellie Lust genomineerd voor Televizier Talent Award

De deelname aan het zestiende seizoen van Wie is de Mol? heeft haar geen windeieren gelegd: niemand minder dan oud-deelnemer Ellie Lust is genomineerd voor een Televizier Talent Award. Ook is Wie is de Mol? genomineerd in de categorie Digital Impact Award.

Ellie werd landelijk bekend als politiewoordvoerder in Opsporing Verzocht en het NOS Journaal. Ellie bracht als deelnemer van Wie is de Mol? de groep een duidelijke etherdiscipline bij wat betreft portofoongebruik, begon opdrachten volgens de politie-ethiek ‘met de klok mee’ en fouilleerde zelfs de deelnemersgroep. In de vierde aflevering viel Ellie af, tot grote ontsteltenis van veel kijkers. Haar deelname aan het programma was een (onbewuste) springplank voor een groter avontuur op de Nederlandse televisie.

Sinds dit jaar heeft Ellie haar eigen programma op NPO1. In Ellie op Patrouille verruilt ze de vertrouwde straten van Amsterdam voor die van Colombia, Kenia, Israël, Dubai, Albanië en San Francisco. Afgelopen september stapte ze op bij de politie omdat ze naar eigen zeggen haar baan bij de politie niet langer combineren met haar tv-werk. Behalve Ellie, zijn vlogger Nienke Plas en presentator/YouTuber Kaj Gorgels genomineerd voor de award.

Ook is Wie is de Mol? genomineerd voor een Digital Impact Award: de award voor televisieprogramma’s die de kijkers ook online op een goede manier mobiliseert. Door middel van de Wie is de Mol?-app kunnen kijkers inzetten op hun verdachten, en zo in een vriendencompetitie gekroond worden tot beste Mol-kenner. Naast Wie is de Mol? is Expeditie Robinson genomineerd voor hun online zoektocht naar nieuwe deelnemers en Arjan Arjen Lubach, ook oud-deelnemer van Wie is de Mol?, voor zijn Bye Bye Facebook-pagina.

De Televizier Awards worden uitgereikt op donderdag 11 oktober vanaf 20.30 uur op NPO 1. Go Ellie!

Voorbereiden op het nieuwe seizoen doe je met het Molboekje 2019, die nu te bestellen is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *