Albumcover is geheime aanwijzing naast muurschildering

Vandaag werd bekend dat er een geheime aanwijzing naast de muurschildering van de Wie is de Mol?-groep hing. Een klein uur later werd bekend waar de aanwijzing naar leidt.

Molloot Rick Schipper vond de afbeelding terug in een albumcover van Eddie And The Hot Rods:

De favoriete muziek van een kandidaat… of de Mol? We gaan het zien in de afleveringen!

Ben je goed voorbereid op het nieuwe seizoen? Het Molboekje 2019 is nu verkrijgbaar! Hierin staat achtergrondinformatie over Colombia, interviews met deelnemers en handige tips.

33 gedachten over “Albumcover is geheime aanwijzing naast muurschildering”

 1. Is het jullie opgevallen dat in het filmpje van de making of, alle namen van de kandidaten staan te trillen, of althans even bewegen… op één na…
  Dat is toevallig ook de zesde persoon (van links) op de muurschildering, terwijl het zesde nummer op dit album heet: Writing On the Wall…

  1. klopt helemaal. Maar zou het niet zou kunnen zijn dat hij er in de 1ste aflevering uitgaat. Omdat op het einde 05 januari ook trilt. En zijn naam niet.

 2. Het album is oorspronkelijk (1990) uitgebracht onder de titel “Get your balls off”. Pas bij de heruitgave in 2002 was “Balls” gewijzigd in “Rocks”. Ik weet niet wat daarvan de betekenis zou kunnen zijn, maar misschien kan iemand er iets mee?

 3. Eddie en de zijnen sloten 2018 af met the beginning of the end tour.
  In dat kader staan er ook interessante titels op dit album. Bye bye Johnny(verwijzing naar mol van vorig jaar, jan?) en double checking woman, gloria die volgens de songtekst 5 feet 4 lang is en rond middernacht komt. Evelien…

 4. Die rups die je zag…
  Rups vertaling engels is catterpilar
  Catterpilar staat in dordrecht
  Nielson komt uit dordrecht.

  ( kan ook last van tunnelvisie hebben nu )

 5. Ik zag vandaag dezelfde schildering op een elektriciteitshuisje in Amersfoort staan. Overgang van de N221 over het spoor, richting station Amersfoort….

  1. Elektriciteitshuisje? Elektriciteit geeft leven als het ware. Net als bomen, die leven geven als het ware. En wat komt uit bomen? Juist: hout. Verwijzend naar het vele hout in de afleveringen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *