Start van Wie is de Mol vermoedelijk tegelijk opgenomen in verschillende landen

Afgelopen maand werden de kandidaten van het nieuwe seizoen van Wie is de Mol bekend gemaakt. Hier wordt doorgaans ook duidelijk naar welk land de kandidaten afreizen. Echter werd de locatie dit keer niet gedeeld. De Tunnelvisie vond aanknopingspunten waarom; het lijkt er namelijk op dat een (begin) deel van het nieuwe seizoen in meerdere landen wordt opgenomen.

1. Het ontbreken van de locatie in de promo
Tijdens de bekendmaking werden de kandidaten naar de strategie voor het nieuwe seizoen gevraagd. In de bekendmaking van de kandidaten van vorige seizoenen werden de locaties altijd direct bekend gemaakt, maar dat bleef dit jaar uit.

2. Het ontbreken van de locatie in het Molboekje
In het nieuwe Molboekje dat verschenen is, stond in eerdere edities altijd achtergrondinformatie over het land waar de kandidaten naar afreisden. In het Molboekje van dit jaar ontbreekt die informatie en wordt niet bekend naar welk land de deelnemers afreizen.

3. Interview met Diederik Jekel
In een interview met oud-deelnemer Diederik Jekel wordt bekend dat hij dit jaar heeft meegeholpen bij het bedenken van de opdrachten. Hierin verklapt hij ook dat Wie is de Mol dit jaar een start zal hebben die nog niet eerder is voorgekomen. Het lijkt een hele klus geweest te zijn om de eerste opdracht op te zetten: “Holy shit, wat hebben jullie je als makers op de hals gehaald?” dacht Diederik. Ook geeft hij aan dat er gespeeld wordt met de groepsdynamiek, zoals dat vorige seizoen ook gebeurde toen zijn groep direct uit elkaar getrokken wordt.

4. Interview met Art
Presentator Art spreekt in het Molboekje over een van de opdrachten ná de start als “de eerste gezamenlijke opdracht”. Dit zou dus betekenen dat de eerste opdracht geen gezamenlijke opdracht zal gaan zijn. Daarnaast geeft hij aan dat hij de eerste opdracht van het seizoen volgt via WhatsApp.

5. De missende groepsfoto
De kandidaten hebben dit jaar geen gezamenlijke groepsfoto. Er is wel een beeld waar alle tien de kandidaten op staan, maar dit zijn alle individuele foto’s samengevoegd in één afbeelding, met een donkere achtergrond. Waarschijnlijk valt de eerste deelnemer al af, voordat de groep bij elkaar komt.

Eerder werd al bekend dat een deel van het seizoen in (naast Georgië) opgenomen werd, waarschijnlijk start een deel van de kandidaten in een andere stad, of zelfs een ander land in de buurt van Georgië.

Heb je het Wie is de Mol Molboekje al in huis? Deze is hier te bestellen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *