Oplossing woordzoeker aflevering 5 al gevonden

De opdracht met de woordzoeker uit aflevering 5 moet nog uitgezonden worden, maar Molloot BigBoots wist aan de hand van verschillende promo’s al welke oplossing hier naar uit voren komt.

Valentijnsdag

Wanneer alle mogelijke woorden uit de woordzoeker weggestreept worden, blijft er een vraag over: Streepte de Mol de Mol weg? Waarschijnlijk weten de kandidaten in dat geval dat deze vraag terugkomt in de test. Het wordt dus erg opletten wie zijn of haar eigen naam wegstreept…

Op de hoogte blijven van alle hints & aanwijzingen van Wie is de Mol? Of heb je zelf een hint gespot? Check ons op Facebook! Hier vind je het Molboekje. Zelf Wie is de Mol spelen? Dat kan! Bekijk hier het Wie is de Mol Bordspel.

40 gedachten over “Oplossing woordzoeker aflevering 5 al gevonden”

 1. of de 2e mol, ervan uitgaande dat Jean-Marc de eerste mol was, streept in deze opdracht Jean-Marc weg.
  hierbij streept de mol dus de mol weg?

  1. Nee, het maken van een dergelijke puzzel kost nogal tijd. Na het afvallen van JM was er echt geen tijd deze vraag in deze puzzel te verwerken.

 2. Gezien het vraagteken zegt deze aanwijzing dus helemaal niets… Jammer van het gigantische uitpluiswerk…

  Hm… tenzij het, niets dus, is wat het lijkt. Dan weer wel.

  #mindfรธck

 3. Jan van f5 naar d3 is overbodig. Die letters worden al door andere woorden gebruikt. De 2de jan is wel goed. Maar het zou zomaar kunnen zijn dat het een aanwijzing is dat er 2x jan in voorkomt, want het zou toch niet heel erg opvallen aangezien het een korte 3letter na is die je al snel kan krijgen in een woordzoeker

 4. Het woord (in de woordzoeker) na deze vraag is WAARHEID. Het antwoord op de vraag zou daarom heel goed JA kunnen zijn.
  Streept de Mol zijn eigen naam weg? Of streept de Mol het woord Mol weg..?

  1. Stine streepte de woorden ‘Stine’ en ‘Mol’ weg. Dan wordt er antwoord gegeven op allebei de vragen. De Mol streepte de Mol weg, en de Mol streepte het woord ‘Mol’ weg. Misschien is Stine dus de Mol.

 5. Het kan ook zijn dat er bedoeld wordt dat degene die de mol is โ€œwie is de molโ€ wegstreept, dus โ€œde molโ€ wegstreept.

   1. Ik denk dat jan de mol is ๐Ÿ’ฅ๐ŸŒซ๐ŸŒฌ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ“๐Ÿ…๐ŸŠ๐Ÿ‡๐ŸŒฝ๐Ÿ…๐Ÿฑ๐Ÿฒ๐Ÿฒ๐ŸŽธ๐ŸŽค๐Ÿ‘พ๐ŸŽณ๐Ÿš‘๐ŸšŽ๐Ÿšœ๐ŸšŸ๐Ÿ”๐ŸŽ‘๐ŸŽข๐ŸŽก๐Ÿญ๐Ÿ“น๐ŸŽž๐Ÿ“ฑ๐Ÿ’œ๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›โค๏ธ๐Ÿ†˜๐Ÿšป๐Ÿ…ฟ๏ธ๐Ÿšพ๐Ÿฆ„๐Ÿ—๐Ÿ™‰๐Ÿ™Š๐Ÿป๐Ÿผ๐Ÿจ๐Ÿฏ๐Ÿฆ๐Ÿ™๐Ÿธ๐Ÿฝ๐Ÿท๐Ÿฎ๐Ÿต๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™‰๐Ÿ™Š๐Ÿ’๐Ÿ”๐Ÿง๐Ÿฆ๐Ÿค๐Ÿฃ๐Ÿฅ๐Ÿบ๐Ÿ—๐Ÿด๐Ÿฆ„๐Ÿ๐Ÿ›๐ŸŒ๐Ÿž๐Ÿœ๐Ÿ•ท๐Ÿฆ‚๐Ÿฆ€๐Ÿข๐Ÿ ๐ŸŸ๐Ÿก๐Ÿฌ๐Ÿณ๐Ÿ‹๐ŸŠ๐Ÿ†๐Ÿ…๐Ÿƒ๐Ÿ‘๐Ÿ„๐Ÿ„๐Ÿช๐Ÿซ๐Ÿ˜๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ‘๐ŸŽ๐Ÿ•Š๐Ÿ–๐Ÿ€๐Ÿ๐Ÿ“๐Ÿฆƒ๐Ÿ•Š๐Ÿฟ๐Ÿ‡๐Ÿˆ๐Ÿฉ๐Ÿ•๐Ÿพ๐Ÿ‰๐Ÿฒ๐ŸŒฑ๐ŸŒต๐Ÿฒ๐ŸŒต๐ŸŒฟ๐ŸŒฑ๐ŸŒด๐ŸŒณ๐ŸŒฒโ˜˜๐Ÿ€๐ŸŽ๐ŸŽ‹๐Ÿƒ๐ŸŒป๐ŸŒบ๐ŸŒพ๐Ÿ๐Ÿ‚๐ŸŒน๐ŸŒท๐ŸŒผ๐ŸŒธ๐Ÿ’๐Ÿ•ธ๐Ÿš๐ŸŽƒ๐ŸŒฐ๐Ÿ„๐ŸŒŽ๐ŸŒ๐ŸŒ•๐ŸŒ๐ŸŒ–๐ŸŒ“๐ŸŒ’๐ŸŒ‘๐ŸŒ˜๐ŸŒ—๐ŸŒ”๐ŸŒš๐ŸŒ๐ŸŒ›๐ŸŒœ๐Ÿ’ซ๐ŸŒŸโญ๏ธ๐ŸŒ™๐ŸŒžโœจโ˜„โ˜€๏ธ๐ŸŒค๐ŸŒค๐ŸŒคโ›ˆโ›…๏ธ๐ŸŒงโ˜๏ธโ˜๏ธ๐ŸŒฆ๐ŸŒฅ๐ŸŒฉ๐ŸŒจโšก๏ธ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅโ„๏ธ๐ŸŒฌโ˜”๏ธ๐ŸŒฌ๐ŸŒซ๐ŸŒช๐ŸŒŠ๐ŸŒซโ˜”๏ธ๐Ÿ’ง๐ŸŽ๐ŸŒ๐Ÿ‡๐Ÿˆ

 6. F13/k8 krijg je het woord regels.. daarmee streep je de r en e weg en dan krijg je -> stepte de mol de mol weg.
  Beetje apart hahahahaha

 7. Het woord de mol komt niet voor als woord.. alleen in de zin “wie is de mol” . Er vanuit gaande dat de mol zijn eigen naam doorstreept is volgens mij Stine de enige die haar eigen naam doorstreept

  1. In dat shot is niet stine te zien maar olcay. Rode nagels, als je goed kijkt zie je het blauwe shirt, en je ziet een lok van haar haar.
   Ook zegt olcay eerder dat ze geen molboekje heeft maar alleen maar kladjes, is ook te zien in dit shot.

 8. Even iets anders, ik heb later gekeken en wist wie er uit zou gaan en hoorde opeens iemand zeggen tijdens de puzzle Loes is weg. Dat klopt. Loes is weg. En daarna hoor je nog Stine is weg, Olcay is weg. Verder niet echt naar gekeken maar er zijn vaker afleveringen geweest waarin de volgorde van executie als hint is verwerkt. Wellicht let je daar in een opdracht wat meer, zoals de discussie die wij nu voeren, of de mol de mol weg streept. Misschien is het antwoord wel gewoon Nee. Wil je weten wie de mol is? Ja tuurlijk willen wij dat maar ondertussen loopt deze gewoon langs..

 9. Als je het filmpje op YouTube bekijkt over โ€œwoordpuzzel gekraaktโ€,dan zie je dat die theorie tot nu toe nog klopt. Er werd voorspeld dat Loes eruit ging afgelopen week….wat dus klopte en je kunt zien dat Olcay de volgende is die eruit zal gaan. Ben benieuwd of deze theorie dan nog steeds klopt๐Ÿค”

 10. In de puzzel is het woord “stine” te lezen in de vorm van de letter M. Beginnend bij B6, dan A6, B7, A8 en als laatste B8. Bovendien, precies daarop aansluitend, de verticale tekst “is de mol”.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *