Dit zijn de nieuwe deelnemers van Wie is de Mol 2018!

In een tien minuten durende promo op NPO1 zijn de kandidaten van het nieuwe seizoen van Wie is de Mol 2018 bekend gemaakt. Naast de nieuwe leader werden de kandidaten naar hun strategie gevraagd. Het nieuwe seizoen begint op 6 januari. In dit overzicht zetten we alle deelnemers op een rijtje.


1. Jan Versteegh
Presentator2. Olcay Gulsen
Modeontwerpster3. Simone Weimans
Nieuwslezeres4. Ruben Hein
Zanger5. Stine Jensen
Schrijfster6. Loes Haverkort
Actrice7. Ron Boszhard
Presentator8. Emilio Guzman
Cabaretier9. Jean Marc van Tol
Cartoonist10. Bella Hay
Muzikante


Het nieuwe Wie is de Mol Molboekje verschijnt op 21 november. Vergeet hem niet te reserveren, vorige keer was hij rond deze tijd al uitverkocht!

56 gedachten over “Dit zijn de nieuwe deelnemers van Wie is de Mol 2018!”

 1. De hints voor Ron Boszhard waren echt overduidelijk. Zeker die van de vervanging door Sacha Visser in Zappsport. Ook de hints tijdens het Televizier Gala waren duidelijk genoeg om zijn deelname goed te voorspellen. Door deze hints wist ik hem als eerste te ontdekken als kandidaat voor Wie is de Mol, nog voordat de kandidaten officieel bekendgemaakt werden. Misschien is hij wel de mol van 2018, dat moet ik nog ontdekken als de serie wordt uitgezonden.

 2. Veel respect voor de deelnemers. Vermoedelijk…die of hij of zij…. en niet zo voorspelbaar………. en daarom …..is mijn interesse gewekt, een beetje laat misschien……? Gewoon voor de eerste keer vanaf de eerste aflevering kijken kijken!!!!!!ja de kleur van de bodem?

  Jippie!

  1. Het kan ook een hotelkamer zijn of huiskamer. Is volgens mij een shot uit een serie/film waar hij in speelt.
   Maar dat neemt niet weg dat ik hem verdenk. Hij kijkt bijna geen seconde in de camera tijdens zn introductiefilmpje. Teken van liegen.

 3. In de trailer zit een letterbak met letters.
  Sommige letters vormen woorden en namen.
  Voor mij geen twijfel meer wie de mol is 🙂

 4. Het is volgens mij, en de wetenschap m.b.t. “liegen”, Olcay Gulsen. Waarom? Omdat zij, op het laatste moment in haar deel van de trailer, haar ogen zeer duidelijk sluit als ze zegt dat ze de Mol wil ontmaskeren (teken van liegen). Daarnaast is zij in de trailer de laatste kandidaat die geïnterviewd wordt (de laatste die overblijft is altijd De Mol) en……………..in de trailer wordt net voor het voorstellen van Olcay Gulsen het “De Mol” teken getoond.
  Dit jaar hebben ze het dus wel heel makkelijk gemaakt en hoeven we dus alleen de laatste aflevering te bekijken waarin Olcay bekent dat zij De Mol is.

 5. ik denk dat de mol Ron Boszhard is omdat je in de intro van de aflevering ziet dat na hem een soort woord zoeker ziet op de grond en daar zie je ”Ron” en ”mol” ik weet niet of het iets betekend maar misschien een hint

  1. ron was het zeker niet het is simone als je terug kijkt naar aflevering2 wisseltruc kun je zien dat zij elke keer op de plek van de afvaller staat en dat zijn bij het woord widm haar vinger erbij zette en geloof het of niet ze en wie onderstreepte het woord groepsfoto ja simone en zij staat op de groepsfotos op de plek van de afvaller dus meer dan genoeg redenen dat zij de mol is:-)

 6. Ik denk dat het een muziekant is omdat het juniorsonffestival ook in Georgië werdgehouden🤨 ik heb er zin ik ben een fanatieke speler vorig haar had ik voor mijn gezin de winst (ik dacht Thomas en de rest Sanne)

 7. Je hoort de hele tijd dat in de trailer van wie is de mol in de woord puzel ron staat maar als je goed kijkt staat er omgedraaid ook emilio( het begint met dezelfde O als de O van ron)en als je dan schuin naar beneden gaat bij de L van emilio staal er lom omgedraaid mol en dat zou een goede aanwijzing kunnen zijn want ron is er al uit🤔

 8. WID M18
  Wie is de mol m is 1000 in Romeinse cijfers. Dus m18 is 1018.
  Wie woont er in postcode gebied 1018 in Amsterdam????
  Dat is de mol

 9. jm van tol is de mol…. hint kan zijn : geboren op 06-07-1967
  de getallen 06+07= 13 de 13e letter van het alfabet is M
  1+9+6+7= 23 2+3=5 23-5=18 M18??? is ver gezocht maar kan wel een hint zijn

  ik hoor of beter lees jullie reacties wel….

 10. Jean Marc maakt in aflevering 2 een gebaar naar Olcay dat ze beantwoord met een glimlach. Net nadat ze op de markt de derde serie biljetten scoren. Op de achtergrond is een handelaar zichtbaar in zakken potgrond. Potgrond heet in het sanskriet barde. Wanneer je barde vertaald naar het Turks dan komt daar ondergronds uit. Olcay heeft Turks bloed en iedereen denkt dat ze te dom is om te poepen. Ideale combinatie voor de perfecte mol die niemand verwacht. Hah!

 11. Wat een domme reacties allemaal. Veel taal- en spelfouten. Jammer. Ook veel onnodig grove taal. Waarom worden dergelijke reacties niet gewoon verwijderd?
  Ook het feit dat vele reacties anoniem zijn, kan mij niet bekoren.
  Kortom: naar dit programma zal ik niet kijken.
  Zou het geen goed idee zijn dit soort programma’s te weren van de Publieke Omroep? Opgeruimd staat netjes, zei mijn moeder altijd EN ZE HAD GELIJK!

 12. In de laatste 2 afleveringen komt het getal 14 voor weet iemand wat dat kan betekenen??
  Of zou je alle getallen bij elkaar op moeteb tellen bij de laatste was er ook 60 4 en 2 te zien

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *