UPDATE: Zijn dit de nieuwe deelnemers van Wie is de Mol 2018?

Molloten opgelet! Binnenkort worden de deelnemers van het nieuwe seizoen bekendgemaakt. Tijd om dus te kijken welke (bekende) Nederlanders er in deze periode iets minder actief waren op social media. Met de hulp van een aantal Molloten zetten we de mogelijke kandidaten voor je op een rijtje, en geven we onze voorspelling.

UPDATE: Dit bericht was onze verwachting wie er aan het nieuwe seizoen mee zouden doen. Inmiddels zijn alle kandidaten bekend. Deze lijst vind je hier.

Het nieuwe seizoen van Wie is de Mol wordt doorgaans in de maanden mei en juni opgenomen. Ook de stilte op het Twitter- en Instagramaccount van Art vertelt ons dat het nieuwe seizoen waarschijnlijk tussen 28 mei en 17 juni is opgenomen.

 

 

Jan Versteegh, presentator bij BNN
Normaal vrij actief op social media, maar verdwijnt op 17 mei ineens van de radar. Op 10 juni lijkt hij weer terug te zijn in Nederland. Jan deed eerder mee aan Expeditie Robinson, het is nog niet eerder voorgekomen dat iemand die mee deed aan Expeditie Robinson, vervolgens mee doet aan Wie is de Mol. Hij heeft eerder in interviews aangegeven dat hij het programma “erg tof” vond, en dat hij graag mee zou willen doen. Daarom staat Jan hoog op onze mogelijke-kandidaten-lijst.

 

 

Olcay Gulsen, modeontwerpster
Het meest actief op social media van alle mogelijke deelnemers, maar toch een aanzienlijke periode stil tussen 18 mei en 10 juni, zonder hiervoor een reden te geven. Omdat er zelfs geen vakantiekiekjes zijn, staat Olcay door haar afwezigheid ook hoog in deze lijst.

 

 

Simone Weimans, nieuwslezeres bij NOS
Simone is tussen 14 mei en 16 juni niet te zien als nieuwslezeres. Ook plaatst ze dagelijks wat updates op Twitter, maar in die periode blijft het stil. Simone laat onze Mol-radar flink afgaan en staat daarom hoog als mogelijke kandidaat.

 

 

Ron Boszhard, presentator en acteur
De eerste potentiële kandidaat die niet alleen door social media-gebruik verdacht wordt. Ron werd rond deze tijd door Sacha Visser vervangen in Zappsport. Ook is hij niet actief op Instagram in deze periode. Hij hintte zelfs tijdens het Televiziergala op een eventuele deelname. Daarmee is Ron redelijk verdacht als mogelijke kandidaat

 

 

Ruben Hein, zanger
De zanger lijkt geen optredens gehad te hebben tijdens de opnames, en in die periode heeft Ruben ook geen updates meer geplaatst op Twitter, Facebook en Instagram. Daarmee eindigt Ruben hoog op onze lijst.

 

 

Loes Haverkort, actrice
De volgende die verdacht wordt vanwege een aanzienlijke stilte. Loes is voor het laatst op 11 mei actief op Twitter, daarna plaatst ze op 9 juni pas weer een bericht. Loes belandt vanwege haar gedrag op Twitter en Instagram halverwege deze lijst.

 

 

Stine Jensen, schrijfster
Stine is verdacht stil op Twitter in de periode van de opnames. Misschien niet de meest bekende Nederlander van het stel, maar we verwachten Stine terug te zien in het nieuwe seizoen.

 

 

Oren Schrijver, acteur en presentator
Niet ‘s werelds meest fanatieke Twitteraar, maar plaatst tussen 6 mei en 8 juni niks op Twitter. Zulke lange periodes laat Oren er doorgaans niet tussen zitten. Wel leken de opnames van Dokter Deen in diezelfde periode te vallen. Oren is er dus eentje om in de gaten te houden, maar belandt wel laag op de lijst.

 

 

Mariëlle Koekenbier, presentatrice bij EenVandaag
Schrijft van 12 mei tot 13 juni geen items voor EenVandaag en heeft in die periode ook geen Twitterberichten geplaatst. Deelde op 23 mei wel een vakantiefoto op Facebook, maar dat kan ook een dekmantel zijn. Daarmee belandt ze lager op de lijst met potentiële kandidaten.

Zelf wat opgevallen?
Mist er een bekende Nederlander in de lijst, die in deze periode wat minder actief was op social media? Of heb je meer tips? Laat het ons weten op Facebook!

Op 21 november verschijnt het nieuwe Molboekje. Vergeet deze niet te reserveren, want vorig jaar was het Molboekje rond deze tijd al uitverkocht.

52 gedachten over “UPDATE: Zijn dit de nieuwe deelnemers van Wie is de Mol 2018?

  1. Zou leuk zijn maar Jan is momenteel bezig met een programma over zijn aankomende papaschap ;-). Dus ik verwacht helaas niet dat hij meedoet.

  2. Zou leuk zijn maar Jan is momenteel bezig met een programma over zijn aankomende papaschap ;-). Dus ik verwacht helaas niet dat hij meedoet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.