Alle hints en aanwijzingen van Simone in Wie is de Mol

Tunnelvisie of niet; wij zijn er uit! Simone is dit jaar de Mol. De volgende hints & aanwijzingen richting Simone hebben ons helemaal overtuigd:


De wisseltruc

Sinds de eerste groepsfoto staat Simone telkens op de plek van de vorige afvaller. Ze lijkt dus telkens die positie in te nemen. De titel van aflevering 2 was ‘Wisseltruc’, wat dus op de groepsfoto’s zou kunnen slaan. Simone streept zelfs het woord ‘Groepsfoto’ weg in de woordzoeker.

Simone lijkt in de groepsfoto telkens de positie in te nemen van de vorige afvaller. Toeval of… Molactie?

Geplaatst door Wie is de Mol Hints & Aanwijzingen op dinsdag 20 februari 2018


De camerashots van bovenaf

Tijdens de afleveringen zijn ook veel shots van ronde vormen te zien van bovenaf, zoals rotonde’s en het circus in Tbilisi. Deze shots hebben veel weg van het NOS-logo.

Bepaalde shots uit de afleveringen doen ons wel ergens aan denken…

Geplaatst door Wie is de Mol Hints & Aanwijzingen op dinsdag 13 februari 2018


Follow the Money

Moltalk gaf aan dat Jan van de kandidaten het minste geld in de pot heeft gebracht. Dit is een berekening waar we het niet helemaal mee eens zijn. Volgens de Molloot Theoreticus haalde Simone het minste geld binnen van de kandidaten, daarna volgt Jan.


Mol met vingers bij executie

Tijdens de executie van aflevering 6 maakt Simone met haar vingers drie gebaren, die erg lijken op de letters M O L.


Rood

De kleur rood komt dit seizoen wel erg vaak voor. Zo moeten Ron en Loes op zoek naar het ‘rode’ plein, zien we veel ‘rode’ auto’s, zijn de parachutes ‘rood’ en heet er een opdracht de ‘rode’ draad. Simonde draagt daarbij veel rood, namelijk in haar shirts, oorbellen of nagellak. Ze wordt door Art zelfs ’the Lady in Red’ genoemd.


M18 – S

Tijdens de eerste opdracht krijgen de kandidaten een dossiermap met informatie. Op deze map staan drie stippen, in Morsecode zijn drie stippen de letter ‘S’. Simone wijst zelfs naar de ‘M18’ (Mol 2018) die ook op de map staat.

Op de dossiers uit de opdracht staat: WID M18, en drie stippen met een lijn. Drie stippen betekenen in Morse-code de…

Geplaatst door Wie is de Mol Hints & Aanwijzingen op zondag 7 januari 2018


Schijnwerper – S W

De titel van aflevering 7 was ‘Schijn Werper’. Er staat een opvallende spatie in dat woord, die daar niet hoort, omdat het woord aan elkaar geschreven dient te worden. Dit zou op de initialen van Simone Weimans kunnen slaan, S W.


M O L in intro

Voordat Simone in de intro voorbij komt, zijn er drie shots te zien van pilaren, waar je met een beetje creativiteit letters in kan zien.


Op de hoogte blijven van alle hints & aanwijzingen van Wie is de Mol? Of heb je zelf een hint gespot? Check ons op Facebook! Zelf Wie is de Mol spelen? Dat kan! Bekijk hier het Wie is de Mol Bordspel.

25 gedachten over “Alle hints en aanwijzingen van Simone in Wie is de Mol”

 1. In de intro zie je ergens een aantal ronde schijven met getallen er op. Er staat een pijltje bij 23, en als je de lijn verder door zou trekken kom je bij 11 uit. Simone is op 23-11 geboren

 2. Met de woordzoeker ( aflevering 4) moeten ze woorden weg strepen en de namen van de kandidaten staan er ook tussen ze noemen de naam loes als eerst en ruben, dan hoor je Stine zeggen tussen door dat ze de namen van de kandidaten weg moesten strepen. Daarna hoor je namen van de kandidaten Stine olcay. na een tijdje zie je loes de naam Jan weg strepen dan blijft er nog maar 1 naam over waarvan je niet hoord of ziet dat die wordt doorgestreept en dus geen kandidaat is. Simone eventuele hint luister het stuk maar na dan valt het op.

 3. Met de opdracht in het hotel zie je voordat ze beginnen een sleutelbos met motel erop en de t en e vager, aan de sleutelbos zitten ook kamernummers. Ook kamernummer 48 waar Simone zit. SLEUTELPOSITIE……

   1. Klopt maar voordat het spel begint komt 1 sleutelbos expliciet in beeld( liggend op een steen) , de andere sleutelbossen niet , daar staat nummer o.a. 48 op. Kan helaas geen foto plaatsen….. (aflevering 6 tijd 6:12)

 4. Simone is mijn mol vanaf de aflevering dat Simone de instructie van Stine, Loes en Emilio vanuit de kelder, mbt de twee (verkeerde) sterren de boel manipuleerde. Subtiel en onopvallend en lijkt onschuldig maar zo werkt een mol nu eenmaal.

 5. De aflevering dat Loes er uit ging was dat niet dat er een billboard in ene begin shot Loes er op had???? Als Hint dat ze er uit ging dankzij de Mol

 6. Ik vind jullie hints top. Alleen die met het letters spellen is naar mijn idee vergezocht en lijkt ook niet op het alfabet mrt letterspelling. Ik blijf in mijn RubentunnelšŸ˜

 7. Dan vergeten jullie nog de titel van aflevering 1: Een Verhaal Apart

  Quote van Simone: Ik ben vernoemd naar Simone de Beauvoir

  Simone de Beauvoir is de schrijfster van het boek ā€œEen Verhaal Apartā€

  1. Ja ik zit zelf ook al vanaf afl 1 VOL op simone door deze hint in de afleveringstitel. Ik snap eigenlijk niet hoe je uberhaupt nog kon twijfelen na afl 1. Echt overduidelijk.

   (plus een verhaal apart kon ook slaan op de uitleg van de 1e opdracht. hier zegt art: bella en simone blablabla en daarna alle andere namen. hij noemt bella en simone dus apart)

 8. Dan vergeten jullie nog de titel van aflevering 1: Een Verhaal Apart.

  Quote van Simone: Ik ben vernoemd naar Simone de Beauvoir.

  Simone de Beauvoir is de schrijfster van het boek Een Verhaal Apart.

 9. Het is nu wel overduidelijk:
  Intro filmpje 29 sec:
  WIE
  IS (omdraaien) SI oftewel Simone
  DE
  MO

  Daarbij komen nog meer letters in. Beeld die samen alleen de naam van Simone kunnen vormen en niet van de andere deelnemers.

 10. Simone is aan het graven: ‘dat werkt gewoon therapeutisch’. Een mol is een dier dat graaft. Simone is boven de grond en het werkt voor haar therapeutisch als ze lekker kan graven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *