Dit zijn de hints & aanwijzingen van aflevering 6 van Wie is de Mol!

De zesde aflevering van Wie is de Mol 2018 is afgelopen! Dit zijn alle hints en aanwijzingen. Heb je zelf iets gezien? Laat het weten op onze Facebook. De afleveringstitel is ‘verlost’.


1. Verlost van Loes

De titel van de aflevering is ‘verlost’. De laatste afvaller was Loes, die een kamer deelde en een bondje had met Ruben. Wijst de afleveringstitel dus op Ruben, die daar van verlost is?


2. Sleutelpositie

Weer had Ruben als penningmeester een sleutelpositie. Hij mocht namelijk beginnen in de opdracht in het hotel. Daarom was zijn voorstel tot penningmeester in vorige aflevering erg verdacht.


3. Verlost uitspraak

Simone grapt aan Ruben dat ze de Mol is. De titel van de aflevering is ‘verlost’. Zou ze eindelijk verlost zijn van haar geheim?


4. Tetrismuziek

Aan het begin van de verhuisopdracht vraagt Jan aan Stine of ze goed is in Tetris om te polsen of ze ruimtelijk inzicht heeft. In de opdracht zelf wordt vervolgens Tetris-muziek gespeeld.


5. Missend antwoord

In het shot van de test van Simone is Stine niet een antwoordmogelijkheid op de vraag ‘Wie i de Mol?’


6. Stoel 1 en 8

Jan kreeg in de vragenronde de vraag onder welke stoel geld lag tijdens de kermisopdracht. Het antwoord daarvan was 1 en 8. Dit is het 18e seizoen van Wie is de Mol.


7. Het kamernummer van Stine

Stine wist, terwijl ze nog opgesloten zat, in welk kamernummer zij zat. De andere kandidaten wisten dat pas nadat Ruben ze dat van buitenaf vertelde.


8. G-sleutel

Op de tafel staat een servettenhouder in de vorm van een G-sleutel. Een G-sleutel staat op een notenbalk, en Ruben is muzikant.


Valentijnsdag


Verdenkingen:

Olcay verdenkt Simone
Jan verdenkt Ruben
Ruben verdenkt Stine, Olcay en Simone
Simone verdenkt Ruben, Jan en Stine
Stine verdenkt ?


Op de hoogte blijven van alle hints & aanwijzingen van Wie is de Mol? Of heb je zelf een hint gespot? Check ons op Facebook! Hier vind je het Molboekje. Zelf Wie is de Mol spelen? Dat kan! Bekijk hier het Wie is de Mol Bordspel.

185 gedachten over “Dit zijn de hints & aanwijzingen van aflevering 6 van Wie is de Mol!”

    1. Wil-iam,

     Het zal voor jou duidelijk zijn, maar voor anderen weer niet. Voor mij is er maar één MOL en dat is Jan Versteegh. De minst verdachte van dit moment, maar in aflevering 4 is door Art gezegd dat bij het bordspel bij iedere deelnemer de Mol “VLAK” langsgekomen is. En vlak is het bord, en op dat bord zag je telkens de naam van Jan in beeld, namelijk de antwoorden JA NEE. Wanneer je de beelden terugkijkt, zie je nergens iemand die op een mol lijkt, en alle kandidaten zouden dan zeker iemand gemist moeten hebben in hun groep want ze stonden bij elkaar. Dus moet je het woord “VLAK” ook in een cryptische omschrijving vertalen. Vlak als in “liggen” en dat bord lag voor de neus van iedere afzonderlijk deelnemer.

     1. Als jij op Jan zit heb je echt jokers in je ogen. Jan is de meest fanatieke. Hij is een echte winnaar. Geloof mij, het is Olcay.

     2. In de aflevering dat Jan zijn vrijstelling gebruikte zei Art bij de executie: “Er hoeft 1iemand geen zorgen te maken om een rood scherm, dat is Jan vanwege de vrijstelling” dat is niet waar…want het is Jan(vrijstelling) én de Mol……tenzij Jan zelf de mol is. #JanisdeMol

     3. ik meen Ruben 2x voorbij te hebben zien komen vond bij die opdracht lang het standbeeld steenbok in beeld zowel Jan als Stine heeft dat sterrenbeeld zit zelf of op Ruben of Stine

     4. In het mol dagboek stond dat hij/zij lang elke kandidaat is gegaan, ook stond er dat hij/zij elke keer moest langslopen als een kandidaat had geantwoord dat hij/zij al zou willen weten wie de mol is, dat de mol zou moeten langslopen. Stine is de enige die het niet wou weten. Zij is dus de mol.

     5. ruud is wel slim. nu verdenken we ook jan.
      maar ja iedereen is wel een beetje verdacht elk keer
      WIE IS DAN NOU DE MOL??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

     1. Dat klopt idd…alleen Simone vroeg welk kamernr ze had en Ruben zei: 48…tegen Olcay heeft hij het kamernr niet gezegd omdat zij er niet om vroeg….Olcay riep tegen Simone dat ze 48A had terwijl dit haar dus niet verteld was….maar kan natuurlijk ook zijn omdat ze Simone nogal dichtbij hoorde klinken en dat ze dit dus gokte en dat Stine haar kamernr wist is idd wel heel vreemd.

  1. Stine is NIET de mol…
   Waarom niet?
   Heel simpel, iedereen zegt dat ze expres sloom is en weinig geld ophaalt.
   Maar volgens mij is Stine helemaal niet zo snel en slim
   alles moet 10x uitgelegd worden, ze moet overal over nadenken….
   dus… Stine valt voor mij af

  2. Kan zo geknipt zijn door de makers.. ze hebben immers aangegeven valse hints te verstoppen en te gebruiken omdat de molloten steeds slimmer worden

  3. DIT IS ZO VERSLAVEND WIE IS DE MOL IS GEWOON EEN VERSLAVING HOE KUN JE ZONDER WIE IS DE MOL LEVEN HOE?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

    1. ja dat had ze…ze had slutels van de kamers waar sommige vrijstelingen verstopt waaren en op en gegeven ogenblik was ze n tijdje uit beeld…..

  1. De vraag was hoeveel meter er was verplaatst en Stine zei 29 meter, eigenlijk geeft ze juiste antwoord. De vraag had anders moeten luiden was is de exacte afstand die verplaatst werd en dan was het 29 meter en 60 cm. Expres een verkeerde vraag van Ard?

  2. Er was nog 1 persoon die ook 2 vragen fout had namelijk Olcay. En laat Olcay nou ook al met eerdere opdrachten grote geld bedragen weggespeeld hebben. Denk maar eens aan de opdracht die Loes won met de 500 euro.
   Olcay had toen 1000 toegewezen gekregen. Op 1 van de punten met busjes loopt zij langs busjes met moltekens tegen de voorruit en zegt tegen Jan dat er geen busjes staan, terwijl Jan direct daar een busje ziet en pakt.
   Dan is er nog de opdracht met de geldbedragen rondrijden door het stadje waarbij zij met 750 euro werd klemgereden, de eerste opdracht dat ze niet al het geld uit de envelop haalde en niet te vergeten, de weggegeven zwarte vrijstelling.

   1. Theoretisch zou het heel goed kunnen dat Olcay de mol is want zij houdt veel geld uit de pot,maar ze is dan wel heel opvallend aan het mollen steeds….of ze doen dit dit jaar juist extra zo omdat mensen dan idd denken dat dit te opvallend is zo….en dan ook de anderen heel verdacht laten lijken steeds….hierdoor ontstaat dan dus al met al veel verwarring bij ons als kijkers…waardoor wij blijven twijfelen. Wat logisch is en natuurlijk ook de bedoeling is…..of Olcay is niet de mol en wil expres de verdenking op haar…..wat wel vreemd is is dat ze dan steeds zoveel geld uit de pot houdt….het blijft lastig want Stine brengt ook niks binnen…..Simone ook bar weinig etc….kortom een en al verwarring.

   2. Beste … dat os mij ook allemaal opgevallen maar hoe gek deed Jeroen vprig jaar niet? Wil zij zichzelf graag als mol neerzetten? Het is ook maar wat er gefilmd wordt door de programmamakers…

  3. Dat ben ik met je eens. Ook omdat Stine in de introductieaflevering zei dat ze altijd dicht bij de waarheid zou blijven. Bij het woorden-streep-spel riep ze aan het einde een zin die er wel erg veel op leek. Nu weet twee antwoorden die “bijna goed” waren. Stine is volgens mij de mol.

  1. Mensen het is Jan waarom zou er dit seizoen bij wie is de mol een opdracht zijn die heet de verhuizing Jan is de enige die deze periode is verhuisd daarnaast ‘verlost’ Jan Ruben van het penningmeesterschap verder heeft Jan als Mol ook een sleutelpositie in het spel met de kamers hij weet natuurlijk in welke kamer wat te vinden is en wat mensen gevonden kunnen hebben dit leidde tot de zoekactie van Olcay zodat de andere verdacht werden daarnaast legdie die wel heel veel nadruk op dat die in jet begin gelijk 100 euro had gevonden in de eerste kamer dit natuurlijk om vertrouwen te kweken en ze zogenaamde fanatisme te uiten om de aandacht af te leiden

 1. Hoe verdacht Stine ook doet, ze kan de Mol niet zijn. Anders heeft Simone niet eens de kans gekregen om het juiste antwoord op de vraag ‘wie is de mol’ te geven….

  1. De namen vd kandidaten staan op alphabetische volgorde. De naam van Stine staat dus onder die van Simone en wordt in het shot gewoon niet weergegeven omdat er te hoog gefilmd is volgens mij. Ze kon dus vast wel Stine aanklikken.

 2. In moltalk werd er vanavond gezegd dat er hun verder niks was opgevallen in die verhuisopdracht……hoezo niets opgevallen??!! Jan neemt alleen extra spullen mee en geen persoon,terwijl die extra spullen maar 50 euro extra opleverde en een persoon meenemen 250 euro extra!! Hoedan??? Of heb ik het nu helemaal verkeerd begrepen?

  1. Jan vroeg bij die opdracht op een gegeven moment ook of iemand hem kon helpen om het touw uit de knoop te halen, maar op het moment dat hij dat vroeg, zat het touw nog niet in de knoop en trok hij het er zelf in!

 3. De reactie van Simone toe Olcay een fout antwoord gaf en zei:”is geen ramp toch?”………ach kortom deze aflevering vond ik net als in de andere afleveringen iedereen af en toe weer verdacht🤨

 4. Wie heeft die 500 euro uit de hotelkamer meegenomen? Je zag een shot op een wit groen deken met 500 euro en aan het eind van de opdracht weer.. alleen geen 500 euro meer! Stine was even uit beeld toen simone en olcay haar zochten..

   1. Ja idd slimmm en ik heb ook nog deen theorie: kijk, na widm is de nationale reistest. Page toiletpapier dus. Deze riestest geeft een aanwijzing naar het boek henk is cool en dat verwijst naar stine die dat boek heeft geschreven. (Al ff geleden) maar stine heeft wit haar dus dat verklaart dat ruben zijn baard moet afscheren. Als hij dat heeft edaan is jan de mol dus conclusie: er is gren mol dit jaar! En nog iets: sommige dingen zijn kansloos net als dit lezen dus sorry voir het verspillen van je tijd.

    1. Helemaal eens. Als Stine de mol is beweren heel veel mensen dat ze DE hint hebben gevonden terwijl die gewoon helemaal geen hint waren en veel te ver gezocht. Sommigen kijken niet eens goed want die beweren dingen die er niet zijn. Bijv. zeggen dat het raar is dat Jan geen persoon meenam. Nee, hoeveel dingen van 50 kon hij kwijt daardoor ? Meer dan 5 …. Dan 1 die beweert dat Stine alle sleutels van kamers met geld had. Onzin, er was al geld gevonden voordat Stine vrij was. Etc. Etc.
     Ik lees de meest merkwaardige observaties. Ik adviseer velen nog eens terug te kijken en/of voordat ze een hint plaatsen eerst voor zichzelf nagaan: is het logisch ? Waarom ? Wat als het andersom was ? Welk belang heeft een kandidaat ? Welk belang heeft de mol ? Is het erg als de mol dit doe ? Is het raar als een kandidaat dit doet ? etc. etc. Veel meer kijken naar gedrag en actie dan naar hints en aanwijingen die er (mogelijk) door de productie voor de tv kijker in zijn gebracht!

     1. Als Jan ook nog 1persoon erbij had meegenomen had hij zoals Tuben deed op schoot van die persoon ook nog (kleine)spulletjes kunnen doen en kijken wat ie nog meer erbij in de auto kon proppen….dan met die 250 euro extra voor 1persoon erbij had ie waarschijnlijk meer geld gehad. Dat had gekund. Wil niet zeggen dat ik nu direct Jan voor 100% verdenk want vond ze allemaal wel weer af en toe verdacht.

    2. Hoi
     Ik ben het helemaal eens met anoniempje en Stine ging in de auyo zitten en reed weg maar ging toen weer stil staan en ja gewoon logisch dat zij de mol is dus ja het kan ook zijn day jan zijn bord omdraait op de verkeerde manier gewoon raar en dan is het de volgende keer weer zien wie de mol is fijne dag veder 🙋

 5. hebben jullie gezien dat stiene in het begin n groen truitje aan heeft . ook bij het hotel opdracht maar later heefd ze n geele trui aan in die kamer ook verdacht..en ze maakt geen geluid ..en ze vond de ongeving de bossen heel mooi ze is geb in denemaaren daar zijn heel veel bossen…vind ik ook verdacht… ik blijf bij stine…mijn mol…groet die leest….

  1. Je blijft bij Stine ??? Je wist 100% zeker dat Loes de mol was ….. Makkelijk gewisseld na het vertrek van Loes 🙂
   Ehhh.. heel veel bossen in Denemarken ? Ben je er wel eens geweest ?

 6. Vorige week schreef iemand dat Simone in de groepsfoto staat op de (sleutel?)positie van de afvaller en draagt bovenkleding in de kleur die de afvaller op de laatste foto aanhad …. deze theorie klopt ook deze week weer (over de kleur kun je twisten over de positie niet) 🤐

  1. Beste molloten
   Wat worden we dit jaar in de luren gelegsd!
   Stine zou een prachtige mol kunnen zijn, maar is wel vaak ion beeld. Wie maakt zich nou druk om een lege envelop als eerste te brengen? Ze laat zich niet horen in de kamer waarin ze opgesloten zit.
   Ruben is ook in beeld als mol bovendien nu de penningmeester! Durft de mol dat?
   Ulcay zeer verdacht maar net zo gek als Jeroen vorig jaar?
   Dan blijven Simone en Jan over
   Simone daar krijgen we weinig van te zien
   Jan is onopvallend maar brengt de boel wel vaak in verwarring meer hoeft hij niet te doen de kandidaten doen de rest!

  1. Nee Stine was duidelijk niet genezen van haar polsblessure. Ze rammelde met de sleutelbos en later pakte ze een lange lat of iets dergelijks en ging daarmee op de deur slaan. Met pijnlijke polsen ga je niet als een gek met je handen of vuisten op een deur bonken.

   In de aflevering met graafmachines zaten Jan en Ruben in een grote Carpterpillar. Alleen bij Jan kwam duidelijk en iets langer de naam Caterpillar boven zijn hoofd in beeld. Een caterpillar is een rups en rupsen maken gangen in de planten waarin zij leven. Ruben zat ook in de Caterpillar en nam op een gegevn moment de leiding over, die Jan later weer terugpakte. Doel Ruben een beetje verwarring scheppen?
   In de woordzoeker lijkt te staan : Stine is de mol, maar je kunt het ook lezen als : niet stine is de mol, NIET STINE IS zijn drie woorden die je met de naam stine kunt maken. Meer cryptisch gedacht dus. Zou zo flauw zijn om stine vanaf aflevering 3 zo duidelijk als echte mol aan te wijzen. Voor mij is Ruben of Simone de mol. In de parkopnamen zie je net zo vaak vermomde vrouwen als vermomde ruben look alikes te lopen. Alleen simone vond ik twee keer duidelijk herkenbaar als vrowuw met paraplu, aan loop en vormen, en een keer met blauwe pruik waarin je het uitgesproken ronde voorhoofd ziet. Donkerder huiskleur, lichter geschminkt en met twee pruiken op, een zwarte met lang steil haar en een blauwe erboven. Dus voor mij Ruben of Stine

 7. Het blijft met alles speculeren deze aflevering. Met sleutelpositie kan je zoveel bedenken, net als verlost. Die ik nog niet gehoord heb is de sleutelpositie van olcay bij de laatste opdracht waarbij zij ervoor zorgt dat Simone haar scherm krijgt te zien.

 8. Simone vond in een hotelkamer €500 maar deze liet ze liggen. Dit verwijst ook naar het dagboek van de mol waarin stond dat zij iets anders vond dan alle andere. Niemand anders vond namelijk €500,-.

 9. Hai laat jullie mening hierover los: In de leader staan alle NAMEN van vrouwen rechts en alle namen van mannen links. Olcay’s naam staat ook links, als enige op de verkeerde plek! Kijk naar waar de namen in beeld staan! niet naar waar de kandidaten in beeld staan.

 10. Wat voor mij belangrijk is, is het volgen van het geld. Stine heeft bij alle opdrachten niks binnengehaald en bij de schermenopdracht zelfs geld weggespeeld (kandidaten interesseerd de mol niet).
  Daarnaast had ze de sleutelpositie doordat zij meerdere malen de 1e sleutel had voor toegang tot twee kamers.
  Het woord ‘verlost’ kon echter weer op vele kandidaten slaan en werd er weer veel piano muziek gespeeld, kortom: mijn mol is Stine, maar Ruben kan het ook zijn (al brengt hij bij de kameropdracht wel fanatiek geld binnen).

  1. Eens met die sleutelpositie van Stine. Zonder haar konden meerdere kamers niet open gemaakt worden. Een sleutelpositie dus. Daarnaast deed ze ineens heel goed haar best met de lada opdracht om de auto zo vol mogelijk te krijgen zodat er later niets meer bij paste wat geld waard was. Heb haar nog niet eerder zo fanatiek gezien. En ze speelse 1000,- weg bij de bordjes.. los daarvan laten de makers vaak de mol bijna niet zien en Jan wordt alleen maar neergezet als fanatieke speler, iemand die je als kijker daardoor niet snel verdenkt.. ook wel opvallend

 11. Jan, had als enige bij de verhuis opdracht tuingereedschap (opvallend) in de auto. Dit was in iedergeval een hark en een schoffel. Hiermee kun je de tuin omwoelen, iets wat een mol ook doet!

 12. Simone vraagt aan Jan; in welke kamer/welk nummer zit ik OOKAL WEER? Denk dat iedereen zijn nummer al wist.
  Verder haalt iedereen rare en verdachten dingen uit.
  Het geldmonster, dat eigenlijk heel weinig ophaalt.
  Onze journaal lezer, die constant verkeerde info roept en verwarring veroorzaakt.
  De mannen die een eigen spel spelen, met eigen regels.
  En stine; stil, zwijgend, berekend. En is net als olcay, erg druk met niks doen.
  Tjah……
  Ik denk dat de mol het goed doet. Er is voor niemand een sluitende reeks aanwijzingen om hm/haar als mol aan te wijzen.
  Maar ik gok. Echt gok dat Simone…. nee olcay…. of toch stine… de nee dat Ruben de mol is.
  Denk dat Jan wint als hij niet de mol is……

 13. Jan had zijn voorstoel al in de eerste ronde helemaal volgestouwd. Daarmee werd het misschien wat lastig om nog een persoon mee te nemen. De mol had er belang bij dat de auto in de eerste ronde al zo vol mogelijk zat omdat de mol wist dat er pas in de 2e ronde geld kon worden verdiend. Ging Stine daarom helpen ik Simone? Omdat ze erop vertrouwde dat Jan die auto voller zou krijgendan Simone?

  In 1 van de 1e shots reden 2 auto’s met de kentekens WI-001-DM en WI-002-DM. De 1e 2 geluidsfragmenten waren vervolgens van Stine. Of is dit te ver gezocht?

 14. Mensen stop nou eens met die stome aanwijzingen van: een mol graaft, en bruin zand..blablabla. Kijk gewoon naar hoe slecht Ruben kan liegen. Het is zo overduidelijk dat hij de mol is..De verdenking wordt in deze aflevering expres zo makkelijk op Stine gezet, dat het bijna niet meer leuk is om naar te kijken.

  RUBEN is de mol, vanaf de 2e aflevering al zo goed zichtbaar!

 15. Als je de mol wilt ontmaskeren let je op 3 dingen: 1 hints
  2 follow the money
  3 gedrag
  Als deze 3 punten bij 1 persoon overeenkomen kun je er (bijna) zeker van zijn dat degene de mol is. Ook komen er nephints en misleidingen in het spel. Als je die kan ontrafelen, kun je deze mensen wegstrepen. Iemand die dat goed kan is ‘molleviesie’ (facebook en youtube) er wordt optisch gekeken en niet gespeculeerd wie de mol is. Die conclusie kun je zelf maken na t lezen van deze analyse. Ook wordt follow the money bekeken. Meerdere jaren heb ik de mol ontrafelt, door op deze punten te letten.

  1. Als Olcay niet de mol is vind ik het ondertussen ook niet meer leuk. Soms zeggen ze ‘met zulke kandidaten heb je geen mol merr nodig’… dat slaat dan meestal op domme fouten etc. waardoor kandidaten geld uit de pot spelen.

   Maar als kandidaten letterlijk de boel gaan lopen saboteren (te nepmollen), slaat heel het programma nergens meer op…
   Want dan heb je dadelijk 9 nepmollen en een echte … Wordt ’t ‘wie dan de drie’ (eh 10)…
   ‘Wil de echte mol opstaan’ …
   😑😕

 16. 2 hints gezien die wijzen naar Ruben:
  – in hotelopdracht zie je op het einde zijn sleutelbos in beeld. Op een van de houtjes staat motel, maar de letters m, o, l zijn Dikke drukt
  – bij de verhuisopdracht zit Ruven in de zwarte auto met geblindeerde ramen. Een mil is zwart en blind..

  1. En in hotel waar de opdracht met de sleutels wordt opgevoerd, staat een tijd duidelijk “86” in beeld. Hierbij staat het beeld een tijdje stop. Dit kan wijzen op 8-6, geboortedatum van Ruben.

 17. Even over de vorige aflevering:
  In het dagboek van de mol afl 5. Staat dat de mol geniet van het mollen in het bijzijn van anderen, in de metro! Daardoor valt ruben af, die stond niet in de metro.
  Alleen stine, jan en simone stonden met elkaar in de metro. Olcay stond alleen, dus zij valt ook af.

  Stine gaf 2 keer een fout antwoord, waardoor er 1000 euro werd weggespeeld. Verdacht.
  Jan nam als enige geen bestuurder mee in de auto. Er werd maar 750 euro opgehaald met de verhuisspullen; dus gemiddeld heeft jan maar 250 euro opgehaald met deze opdracht. En de rest gemiddeld 500.

  Daarbij staat stine in de min met alle geldspellen en jan heeft maar heel weinig geld opgehaald met zoveel fanatisme.
  Daarbij had Jan ook groene accenten in zn trui en rood in z’n sokken bij de laatste opdracht.
  Stine en Jan zijn dus wel verdacht, maar Stine is wel té verdacht.
  Als je het mij vraagt is het Jan.

 18. Vlak voordat Ruben in de auto stapt legt hij zijn hand op een schilderij, wat tussen hem en Irma in staat in de auto. Als je goed kijkt staat de vingerafdruk van het logo van widm rechtsboven op het schilderij.

 19. Het is natuurlijk verdacht om groene geldbedragen rood te maken, maar hoe verdacht is het om rode geldbedragen niet groen te maken? Er is geen stand van de pot genoemd, maar die laatste opdracht heeft -denk ik- 2000 euro gekost.

 20. Ik heb het net terug gekeken en verbeelde ik het mij of zeu stine nou nadat simone die joker vond; he laat simonenou iets liggen? Waarschijnlijk heeft stine dat briefje van 500 gepakt en achtergehouden omdat zij de mol is. Daarnaast zegt ze dat ze in die ene gang 4 deuren heeft geopend en dat daar niks lag maar niemand kon haar controleren dat ze daadwerkelijk niks heeft gevonden.
  Ook heeft er niemand gefouilleerd bij stine

 21. Stine is de moI!!! Ik kwam net achter iets achter….in het dagboek van de moI…zei de moI dit!

  ”In Tskaltoebo heb ik net zoals de anderen gerend en gezocht in een verlaten hotel. Alleen vond ik iets anders dan zij.”

  Wat vond Stine in al haar kamers die ze open deed hotel? HELEMAAL ”NIKS”…TERWIJL DE REST VAN DE GROEP JOKERS OF GELD VONDEN!!!!!

  STINE IS DE MOL!

 22. Stine is mij idd veel te verdacht, bovendien zie ik haar nergens de uitgelezen “mol-kansen” pakken. Zij is volgens mij gewoon een wat weinig uitbundige kandidate. Ik zat vanaf het allereerste begin op Olcay, en al helemaal toen ze die zwarte vrijstelling weggaf. Wat heeft een mol daar nou aan? Maar door die vrijstelling weg te geven bevestigde zij mooi het beeld van haarzelf als de perfect fanatieke- en meest groepsgerichte kandidate. Toch denk ik ook dat Ruben héél even in beeld is geweest bij de vragenopdracht vorige keer. Hij had toen een zwart T-shirt aan, maar dat kan hij later hebben gewisseld voor het shirt waarmee hij wel openlijk in beeld kwam. Kortom, ik blijf bij Olcay!

 23. ook om dat er steets van die roode geele dingen in voor komen en bij bij afl 6 had ze n groene trui maar laater had ze n geele trui aan ze zit n beetje naar de zijkant en zo en de georgiche vlagen daar zit rood en wit in laat dat nou de deense vlag zijn ,,,,maar als ze t niet is dan trek ik mn haaren uit mijn kop uit of ga hard scheeuwen.. de groetjes…

 24. Ruben zei kamer 48 niet te kunnen open omdat hij de sleutel niet had. Hij had echter wel degelijk de sleutel van kamer 48 aan zijn sleutelbos, dit is te zien in het shot waar hij richting de kamer van Jan gaat.

 25. Iemand die Georgisch verstaat??? Ik ben nl. enorm benieuwd wat Irma (de bijrijder van Ruben) voor liedje zong. Gewoon een Georgisch liedje of wellicht een liedje met een hint naar de mol in?

  1. Let eens op wat Ruben in reactie op dit liedje zegt!
   “Dan kun je Mij Opvegen Lintje eromheen en etc. “
   Dat is een meer subtielere hint dan alle opportune aanwijzingen naar Stine etc.
   Maar dat is alleen maar wat ik denk. Ruben is de mol.

 26. Stine is te verdacht. De redactie zal zeker ingrijpen en andere dingen laten zien als ze de mol zou zijn. Bovendien acht ik haar te slim om zo opvallende molstreken uit te halen. Ik hoop dat het olcy is maar denk toch Jan. Altijd super fanatiek maar weinig geld binnenhalen.

 27. Stine was overigens ook de enige die een sleutelbos had waar geen sleutels aanzaten om andere kandidaten te bevrijden,wat ook niet nodig was zo bleek want alle kandidaten waren al bevrijd voordat zij als laatste bevrijd werd….ze liet zich ook pas echt een beetje horen toen iedereen was bevrijd of terwijl toen alle sleutelbossen van iedereen beschikbaar waren….verdacht???

 28. Naar mijn mening kunnen Stine en Ruben nooit de mol zijn dat komt door de kabelbaan opdracht hierbij zal de mol proberen als laatste van de kabelbaan te gaan om vervolgens te kijken of de envelop met geld al weg is. Als de envelop er nog hangt zal de mol acteren alsof hij/zij niet durft en als de envelop al aan de overkant is dan zal de mol als een goede kandidaat van de kabelbaan afgaan om de verdenkingen niet op zich te krijgen. Dit betekent dat Ruben en Stine niet de mol zijn want het geld was al aan de overkant en toch besloten ze om niet van de kabelbaan te gaan.

 29. ja dat had ze…ze had slutels van de kamers waar sommige vrijstelingen verstopt waaren en op en gegeven ogenblik was ze n tijdje uit beeld…..

 30. In het begin van aflevering 6 zie je een auto voorbij komen met het kenteken “wi-001-dm” dit kan staan voor wie is de mol aflevering 1 waarin Ron afvalt. Je kan ook Ron in die auto zien zitten. Heeft iemand een idee wat dit kan betekenen?

 31. n het begin van aflevering 6 die je een auto voorbij komen met het kenteken “wi-001-dm” dit kan staan voor Wie Is de mol aflevering 1 waarin Ron afvalt. Je kan Ron zien zitten in die auto.
  Kan iemand bedenken waar dit voor kan staan?

 32. Je ziet in de 1ste aflevering een schaakbord waar de 1ste en de 8ste plek niet goed staan zou dit betekenen dat Jan de mol is want jean Marc is eruit zou dit betekenen dat Jan de 18e mol zou zijn?😏😏😏

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *