Dit zijn alle hints & aanwijzingen van aflevering 3 van Wie is de Mol

De derde aflevering van Wie is de Mol 2018 is afgelopen! Dit zijn alle hints en aanwijzingen. Heb je zelf iets gezien? Laat het weten op onze Facebook. De afleveringstitel is ‘kreupelstraat’.


1. Oogverblindend

Stine heeft het in het begin over een oogverblindende locatie in de bergen. Een Mol is ook blind.


2. De positie van de Mol

Tijdens de eerste opdracht met de auto’s heeft de Mol meer macht als bijrijder dan als bestuurder. De Mol weet namelijk waar de rode auto’s beginnen en waar het éénrichtingsverkeer is.


Sale


3. “Ook nog eens”

Art zegt: “Ook nog eens!” als de groep vertelt dat Olcay de penningmeester is. Zegt hij dit omdat ze als Mol ook nog eens penningmeester is?


4. Jan die voor de vrijstelling gaat

Jan pakt tijdens de tweede opdracht een vrijstelling. Als hij de Mol zou zijn, en dus weten wat er in welk bakje zit, zou hij meer baat hebben bij een minbedrag dan de vrijstelling.


5. Olcay die de zwarte vrijstelling weggeeft

Olcay geeft haar zwarte vrijstelling aan Stine. Ze zegt dat ze dit doet omdat ze vindt dat Stine het verdient heeft. Een Mol heeft niks aan een zwarte vrijstelling. Op deze manier is de zwarte vrijstelling een goed middel om vertrouwen te winnen.


6. Pieken en dalen

Het Twitteraccount van @IkbendeMol tweette over de aflevering van vanavond: ‘Vanavond zien we pieken en dalen’. Zou het daarmee bedoelen dat de Mol meedeed aan het paragliden?


Sale


Verdenkingen:

Olcay verdenkt Ruben
Jan verdenkt ?
Ruben verdenkt Simone
Loes verdenkt Emilio
Simone verdenkt Ruben, Jan en Stine
Emilio verdenkt Loes
Bella verdenkt ?
Stine verdenkt ?


Op de hoogte blijven van alle hints & aanwijzingen van Wie is de Mol? Of heb je zelf een hint gespot? Check ons op Facebook! Hier vind je het Molboekje. Zelf Wie is de Mol spelen? Dat kan! Bekijk hier het Wie is de Mol Bordspel.

185 gedachten over “Dit zijn alle hints & aanwijzingen van aflevering 3 van Wie is de Mol”

 1. De zwarte zonnebril van Olcay
  Olcay die plots klem gereden werd, wel maar van één kant
  Olcay die de zwarte vrijstelling weggeeft. Een mol heeft die ook niet nodig

  1. Ik begrijp niet zo waarom iedereen olcay zo verdenkt…. Kijk het kan dat de makers een keer vooraf een mol kunnen kiezen die in de praktijk toch niet zo’n goede mol blijkt te zijn. Maar er is ook nog zoiets als montage van de beelden daarna. Deze mensen laten echt niet de te opvallende molacties erin zitten… En zeker al niet teveel! Tenzij deze acties niet van de mol zijn… Dan juist weer wel om kijkers in de spreekwoordelijke tunnel te krijgen…. Als je de mol wilt vinden moet je naar spelersacties kijken, dingen die de mol NOOIT zou doen. Zoals in vorige aflevering met het geld wisselen olcay op het einde haar zin er door duwt dat er toch nog 1x van €20 naar €10 gewisseld moet worden, en dat klopte. Anders was er die opdracht geen geld verdiend… Een mol zal nooit de groep op het goede pad brengen. Olcay is niet de mol, maar een kandidaat die bewust molacties doet (bv 1 €500 briefje laten zitten, je ziet haar daarna gewoon lachen als het ontdekt wordt) om zo zelf door de kandidaten verdacht te worden.

    1. Vorig seizoen stond er bijv.toch echt een foto van Thomas in die “winkel”en zo waren er wel meer van dat soort aanwijzingen. Dus naar mijn mening zijn het zowel acties/spelactiviteiten als aanwijzingen/hints.

   1. Inderdaad, Olcay kan NIET de mol zijn. De regie bepaalt wat je te zien krijgt. Denk je dat de mol tijdens zijn/haar weken van voorbereiding te horen krijgt. “Tijdens elke opdracht ga je plassen, zodat het vol in beeld komt.” Nee, natuurlijk niet.

     1. Simone is denk de mol
      argumenten :

      aflevering 1.
      1.werd iedereen achter elkaar genoemd daarna welkom bij wie is de mol behalve Simone en Bella die kregen al gelijk welkom bij wie is de mol.
      2.ze belde als 1e naar art wat dus het enige gratis telefoontje was en dit speelde ze niet door.
      3.zij wees op de envelop met daarop de kaart coördinaten M18 aan Wie is de M18 (Mol 18 seizoen)

      aflevering 2
      vond ik haar een beetje op de achtergrond tja de mol zit toch lekker met een minpot

      aflevering 3
      1. ze rijd ALLEEN in de auto met het hoogste bedrag en is slecht in communiceren en rijd klem
      2. in de vlieg opdracht hoorde je ook niet echt veel van haar.
      3. ze reageerde best nuchter bij de stemming ze zat er best ontspannen bij vergeleken met de rest alsof ze er vanuit ging dat het groen was. ook vond ik het verdacht dat ze zegt. Bella is nu naar huis ik ben mijn bondje kwijt we lagen op 1 lijn met verdenkingen

    1. In de trailer Staan letters als je achterstevoren kijkt staat er een Naam van een van de kanidaten die gene is zoiezo al heel verdacht dus ik weet het

   2. Ze kunnen het ook expres hebben gedaan om de kijkers een beetje in de war te maken en ze van de goede mol af te houden. Stine was erg stil vorige aflevering…..

  2. Ik heb dus gezien bij de aftiteling van WIDM dat één van de sponsoren ”Ace & Tate” is, het brillenmerk van de bril van Olcay. Nu kan het naar mijn mening niet meer stuk. Zij draagt ook als één van de weinige vaak haar zonnebril.

 2. Emilio is ‘vergeten’ om de timer op de telefoon aan te zetten bij de opdracht met de auto’s. En laat die opdracht nu ook eens ‘TIJD is geld’ heten.. wel beetje een molactie!

  1. marius ja dat klopt… maar ook bij de executie zit ze ook 4x met haar bennen te wiebelen en met haar oogen te knipperen.. kijk t maar eens terug….

 3. “Vanavond zien we pieken en dalen” zou ook over de pot kunnen gaan. Daarbij is op de grond de beste positie voor de mol omdat de mol daar de vragen verkeerd kan invullen.

 4. Een zwarte vrijstelling weggeven kan ook zijn om te kijken of ze m aanneemt en gebruikt? Ik denk dat Olcay Stine ook verdenkt….

  Blijft natuurlijk raar dat ze m weggeeft….

  1. Ik denk dat ze em weg gaf om te kijken wat stine daarop zei. Daarentegen vroeg stine ook niet eens om de vrijstelling terwijl ze samen toch bij het doosje stonden en olcay em gewoon weg pakte.

   1. Het bakje die ze opende was van Olcay. Ze mochten ieder een bakje kiezen om die te openen. En de inhoud zou voor die gene zijn. Zij kozen er alleen voor hem samen te openen.

 5. Simone probeert de auto aan de zijkant naar voren te duwen. Domme actie of toch een mol actie en wou ze niet dat de auto over de finish kwam?

  1. Er liggen ook boeken! Stine schrijft ze. Ik kan alleen niks vinden over fotograferen en Stine. Ze is wel programmamaker, is ook een soort ‘beeldenmaker’ 🙂

  2. Ik las ergens op fb dat Emilio Guzman een naamgenoot is die fotograaf is. Dat zou het kunnen zijn. Dat shot viel mij ook op! Maaf heb tot nu toe geen flauw benul wie de mol kan zijn. Wat wel zeker is volgens mij: Jan en Olcay zijn het niet.

  1. Simone en Bella zaten volgens Simone op dezelfde personen. Simone zat op Ruben, Jan en een beetje op Stine. Bella ging in de tweede aflevering op Stine

 6. Wat me ook op viel is dat olcay sowieso heel erg haar mening naar voren weet te duwen, dit deed ze ook bij de vertrouwen opdracht toen ze precies de kant en de bakken pakte die voor de mol het best zijn, de zwarte vrijstelling en het mingeld.

 7. Olcay liegt over wat er in de vakjes zat!
  Ze zei dat er twee x 500 in zit maar de eerste die ze opende was MIN 500!
  Daarbij lacht ze steeds gemeen en is ze verdacht met haar plas pauze s
  Kortom zij is de MOL!

   1. Dat is juist de bedoeling!
    Olcay doet wel opvallend ”aardig”tegen mede kandidaten..
    Ach Loes wil jij de durvers?
    Joh dan ruil ik toch met jou…
    En dan natuurlijk de zwarte vrijstelling!
    Waarom zou ze dat anders doen?!

 8. marius ,,,, tijdens de vraagen lijst zit olcay niet aan de lep top maar gewoon met 2 briefjes aande hand te wiebelen en tot 4 te tellen,,,, en dan komt bella in beeld…denkend aan de laptop..op een gegeven moment zie je de rechterhand van bella ..haar 2e vingertje v links daar is n schoppen klaver getatoweerd op eens strek ze haar vinger die vervijst naar de t volg beeld.. die van olclay die met 2 briefjes in der hand tellend met de pen in der hand,,, maar kijk naar de briefjes in der hand …op een van die briefjes staat met pen gekleurt n klein hartje …. en verder bij de excecutie zat olclay toen bella aan de buurt was 4x met haar beenen te wiebbelen en zacht 4 x te tellen en toen bella zag dat t voorbij was keeken olclay en bella elkaar even 6 sec aan vind ik ook verdacht…gr v

   1. Nee hele goede! Hij is ook niet klemgereden door 2 rode auto’s maar door 1 rode en een afgesloten straat. Volgens mij moest je toch door meerdere rode auto’s klemgereden worden!?! En wat staat op de hanger aan de spiegels. 1 kant het molteken en 1 kant I ♥ ???

  1. Er is maar één plaats in Nederland waar de kreupelstraat voor komt en dat is groningen. Toevallig heeft stine aan de universiteit van groningen gestudeerd.

 9. Op een gegeven moment zegt een deelnemer (ik meen Bella): “Hello”. Waarop Emilio antwoordt:”Is it me you’re looking for?”
  Alle deelnemers zijn toch op zoek naar de mol?

 10. Tijdens de test van Emilio,wordt de vraag gesteld: “met wie vormde de mol een duo tijdens de auto-opdracht”,hierop werd op:Emilio geklikt. Dit is heel vreemd tijdens de test van Emilio en terwijl je Emilio hoort praten….😳 M.a.w de mol vormt een duo met zichzelf(Emilio) Vorige week zat hij overigens op Bella en nu ineens door een bepaald gevoel zit hij plots op Loes…..ik hoop niet dat ik weer in een tunnelvisie terechtkom maar Emilio zou wel eens de mol kunnen zijn.

  1. Emilie zegt inderdaad dat de mol met Emilio in de auto zat, dus hij verdenkt de persoon in dezelfde auto, en niet zichzelf. Niet heel moeilijk toch?

    1. Maar… Emilio wil niet de luchtopdracht doen, dus laag bij de grond blijven zoals een mol… En Emilio zet de timer niet aan, waardoor er meer kans is dat de rode auto hun klemrijdt….

    1. Jurjen de vraag was. “Met wie zat DE MOL in de auto” Hij klikte op zichzelf (Emilio). Dus de mol zat met Emilio in de auto, dat was Loes.

 11. Ruben zei in het introductie filmpje van de kandidaten dat hij hield van spannende adrenline opdrachten, maar in deze aflevering wilde hij niet bij de durf groep…

 12. Kreupelstraat is voor zover ik kan vinden alleen maar in Groningen. De enige die affiniteit heeft met groningen is stine jensen (zij heeft daar gestudeerd). Na nog verder zoekwerk kwam vond ik via etymologiebank ‘kreupel’ vroeger ook wel blind of nauwe doorgang betekende. Is stine jensen dus de mol?

  1. En in Schepdaal, Zelst en Tielt in Belgie….. En er zijn er vast nog meer.
   Er is ook een oud spreekwoord lang genoeg in de Kreupelstraat gewoond hebben = lang genoeg in de problemen gezeten hebben
   Er kan dus nog heel veel van gemaakt worden.

  1. Ja klopt LY! Een dal is bijv dat het Stine niet gelujt is met de verdubbelaar over de finish te komen. Een dal voor de mol. Een ander moment ging er wel weer veel geld uit de pot zoals bij het vertrouwenopdracht.

 13. lang genoeg in de Kreupelstraat gewoond hebben (=lang genoeg in de problemen gezeten hebben.

  Het is dus ook een spreekwoord, bovendien bevind zich naast Groningen ook een kreupel straat in Amersfoort

 14. ‘Lang genoeg in de kreupelstraat gewoon hebben’ is een spreekwoord, zei Art. Het betekent dat je lang genoeg in de problemen gezeten hebt. En dat in combinatie met ‘pieken en dalen’……. dit kan slaan op een deelnemer die eerst erg heeft zitten mollen en nu heel sociaal en leuk doet in de groep… Olcay? Of iemand die in zijn werkende leven pieken en dalen heeft meegemaakt…..Super Trash?

 15. Ik heb een theorie over de 2e opdracht.
  In elke rij ligt hetzelfde namelijk: 2 min bedragen, 1 vrijstelling en 1 plus bedrag.
  – Als je nog specifieker gaat kijken ligt in rij 1/2: + 750 / – 250 / zwarte vrijstelling / – 500.
  In rij 2/2 ligt +500 / -500 / groene vrijstelling / – 500
  Vrijwel van elk duo liegt al minimaal 1 iemand als ze hun rij bespreken. Zo komen ze er niet achter wat het beste advies is om aan het andere duo te geven.
  De bespreking van Simone en Olcay zie je niet, zij hebben namelijk open kaart gespeeld en waarschijnlijk heeft Simone bovenstaande ook bedacht. Dat is de reden dat zij de zwarte vrijstelling van Olcay krijgt.
  Bij het openen van de bakjes hebben ze het over ‘intuïtie’ en doen daar lacherig over, want het is niet een gevoel wat ze hadden bij het bakje met de zwarte vrijstelling, dat was namelijk logisch nadenken! 😉

 16. Ergens in de uitzending zie je in het dorpje twee kleine verkeersbordjes. Op de staat een hotel (+naam) op de ander “casino”. Bij de opdracht met de bakjes zegt Stine later (omdat ze geen informatie krijgen): “dit is net een casino”.

 17. Bij de auto’s zei Emilio tegen Loes rechts terwijl de finish links was…
  Loes ging ook links en je zag haar schrikken toen ze de rode auto zag staan!
  Emilio zei ook gewoon niks bij de 2e opdracht… Raar!
  En hij bleef maar praten in de portofoon terwijl Jan riep dat hij eerst moest luisteren!

  Hmm🤔

  1. Emilio zei dat, omdat je niet zomaar blind linksaf moet slaan in één streep naar de finish toe. Wat Loes dus wel deed en daardoor af was. Hij wilde 1 blokje verder naar de finish toe.

 18. Als je goed luistert naar de achtergrond muziek van de afleveringen tot nu toe, dan hoor je heel veel muziek uit de film: Fantastic Beasts and where to find them… Is dit een hint naar een kandidaat of is dit al meer mensen opgevallen?

 19. Bij de auto opdracht zien we een bord met casino links. Bij de opdracht over vertrouwen gebruiken Stine en Olcay ook deze term over het rijtje van Jan en Simone.

 20. Bij de auto opdracht hebben alle deelnemers een smartphone in de auto met wellicht zelfs GPS aan.
  De mol moet zorgen dat ie alleen in een auto zit, deze ergens parkeren en vervolgens de rode autotjes bellen waar de deelnemers rijden.
  Neem namelijk aan dat de rode autootjes ook met elkaar praten.
  Simone dus. Is ook weinig in beeld geweest bij deze opdracht.

 21. Bij de auto opdracht hebben alle deelnemers een smartphone in de auto met wellicht zelfs GPS aan.
  De mol moet zorgen dat ie alleen in een auto zit, deze ergens parkeren en vervolgens de rode autotjes bellen waar de deelnemers rijden.
  Neem namelijk aan dat de rode autootjes ook met elkaar praten.
  Simone dus. Is ook weinig in beeld geweest bij deze opdracht.

 22. Toen emilio zei dat in bakje drie wat interessants ligt lag daar -500. Het kan dat hij dat zei dat iemand daar in ging kijken en dan dat zag en dacht emilio is de mol maar als hij niet de mol is, zou het kunnen dat hij het deed zodat de andere kandidaten op hem gingen met de test ne als iemand dan niet af ging dat die de mol is

  1. Hij deed sowieso al heel raar tijdens die opdracht. De mol zou sowieso vertellen wat er in de bakjes zit (niet de waarheid natuurlijk). Zodat hij/zij de kandidaten ‘kan sturen’ (Wat Ellie zei in MolTalk)

   1. Nick, de mol zegt juist wel de waarheid. Zo wek je vertrouwen. Ze kijken waarschijnlijk toch in het andere bakje. Ondertussen pakt de mol zelf de – 500.

 23. In de auto zit er een sleutelhanger om de spiegel waar aan de achterkant “ de mol” opstaat deze hangt in de richting van olchay en dit word duidelijl in beeld gebracht wanneer ze de auto opnieuw moet starten

 24. Als Olcay daadwerkelijk de mol is, eet ik mijn pantoffels op! (Medium done) Ze is fantastisch bezig en strooit met feelgood en inspirerende teksten alsof het niets is. Neemt af en toe de leiding, is niet op haar (botox) mondje gevallen en legt het er soms driedubbeldik bovenop door opdrachten openlijk te saboteren. Iedereen (incl. kandidaten) zijn lichtelijk in verwarring telkens, schitterend! Goooo Olcay! Als ze niet de mol is, heeft ze met haar nuchterheid en onbevangenheid toch menig kandidaat en molloot op het verkeerde been gezet. Een nieuw soort mol? Linksom, rechtsom ik ben fan.

  1. Ik ben ook een super fan van Olcay. Wat mensen denken en zeggen interesseert haar heeeelemaal niks.
   En precies, de regie bepaalt wat je wel en niet ziet. Dus die overdreven molacties van haar zijn echt te opzichtig. Zou wel een super brutale mol zijn, dus ik denk dat het gewoon een hele leuke kandidaat is.

 25. De titel van de aflevering was ‘Kreupelstraat’. Tijdens de vertrouwens/wandelopdracht lag in het straatje van Loes een bosje kreupelhout. Toeval…..?

 26. Simone Is NIET de mol.

  Waarom:
  In het examen fragment zie je haar vraag 15 invullen. “met welk hoofdstuk startte de molcast van de mol” en kiest ze voor het antwoord “De mol luisterde niet naar een molcast”.

  Daar Simone in de lucht spartelde en wel een molcast heeft geluisterd, valt zij dus af als mol want een mol, die beantwoord gewoon alle 20 vragen goed en gaat nooit naar huis.
  Succes 🙂

  1. De mol hoeft niet alle vragen goed te beantwoorden! Hiermee wordt hij/zij juist verdacht als dit in de afleveringen te zien zou zijn dat hij/zij op zich zelf zit! De mol heeft gewoon een andere ‘mol’/’mollen’ in gedachte bij het maken van te test zoals elke kandidaat heeft.

   1. Ooit wel eens alle vragen / antwoorden van 1 kandidaat gezien dan of Max 1 of 2 per persoon?. Hiermee geeft de productie niks weg over wie de mol is of wie alle 20 vragen juist heeft ingevuld. Daarnaast kijkt er ook niemand mee tijdens het invullen van de vragen.

    indien de mol gaat stemmen op zoals jij zegt een andere mol / mollen dan zal deze minder scoren dan mensen die de (echte) mol verdenken, waardoor de mol mogelijk onderaan kan komen met meeste foute antwoorden en er dus wel uit zou vliegen.

  2. Mollen maken de test niet. Ze zitten alleen maar voor een paar fragmenten voor ons achter het scherm. Vaak genoeg in interviews aan de orde geweest.

 27. Ik zit vol op Stine, ook deze aflevering is zij weer erg verdacht gebleken. Bij de eerste opdracht kiest zij de auto met de verdubbelaar, dit zou de beste auto zijn voor de mol om in te zitten omdat hier veel geld mee uit de pot gehaald kan worden, de auto haalt de finish dan wel maar niet door de hulp van Stine. Bij de tweede opdracht kiest Stine een bakje met min geld erin, als mol weet je natuurlijk waar het min geld ligt. Tijdens de derde opdracht kiest Stine ervoor om de antwoorden op de vragen op te schrijven, hier kan je natuurlijk goed mollen omdat hier het geld verdient kan worden in de opdracht en je snel zou kunnen doen alsof je het allemaal niet hoort. Stine lijkt dan ook niet erg haar best te doen met antwoorden noteren en doet het allemaal rustig aan.
  Voor mij is het duidelijk!

  1. me 2
   Stine leidde Olcay naar de zwarte vrijstelling.
   Ik meen dat ze iets zei als “intuitie.” Olcay pakte vervolgens de zwarte vrijstelling eruit.
   Stine hoefde die natuurlijk niet persé te pakken als mol en gunde die Olcay.
   vervolgens pskte ze zelf de -500, goeie aktie als mol.
   Dat Olcay daarna, lief als ze is, de zwarte vrijstelling weer teruggeeft is een leuk gebaar.
   Ook valt me op, dat ze bij elk groepshot aan de buitenkant staat…nooit tussen de deelnemers.
   beetje buitenbeentje van de groep…..de mol…

  2. Anne, bij de auto opdracht is de beste positie de 750 auto. Reken maar uit. 50 + 200 + 250 = 500. Als de 750 dan niet aankomt en het wordt verdubbelt is dat 1000. Als je in de verdubbelaar zit en je doel zou worden bereikt door niet te finishen dan is het: 50+200+250+750=1250. Dit van uitgaande dat de rest wel finished en de mol niet. Maar ik denk wel dat Stine de mol is.

   1. Klopt dat de €750 het meeste geld is, maar dit zou voor de mol wel verdacht kunnen zijn om in de auto met het hoogste bedrag te gaan zitten. Daarom zou de verdubbelaar ‘veiliger’ zijn en die dus beter kunnen kiezen (:

 28. Mij viel op dat een aantal keer dieren in beeld komen. De eerste keer als Art in beeld komt loopt onderin beeld een koe voorbij (bijna niet te zien). Dan tijdens de uitleg van de auto-opdracht lopen er 2 koeien langs. Tijdens de auto-opdracht zie je een kudde schapen op de weg lopen en daar tussendoor steekt een paard vrij snel de weg over. Later in de aflevering zie je een hond voor het hotel zitten en er komt nog een keer een kat in beeld. Zou dit iets kunnen betekenen?

 29. Wat mij opviel waren de kleuren die de weerkaatsing van de zon maakten. Vooral als de camera de zon direct filmde. In heel veel shots zijn voornamelijk blauw én rood in de weerkaatsing te zien (en een heel klein beetje geelgroen). Stine had een witte trui met rode en blauwe zigzag aan. En op de berg een blauwe jas met rode ritsen. En later ook een geelgroen shirt.

  1. Paarden staan normaal gesproken in de wei, dus een verwijzing naar Simone “wei”mans lijkt mij,
   ze doet ook vrij “wei”nig, in deze aflevering, alsof ze de schaapjes al op het droge heeft.

 30. De mol weet exact bij welke opdrachten er veel geld uit de pot gehaald kan worden (eerste opdracht, bakjesopdracht) bij deze opdrachten hoeft hij/zij maar te mollen. De opdrachten waar men niet (echt) de min in kan gaan, hoeft hij/zij niet te mollen en kan zelfs zijn best doen… (markt, graafopdracht, theater, autorijden, paragliden, etc)… verder kan de regie je zo gek maken als ze willen, met hints etc. De regie is de grootste mol…

 31. In de aflevering waarbij ze geld moesten wisselen zie je nadat de tijd om is een persoon in beeld met een zonnebril op. Opzich al raar met regen.. maar in de reflectie zie je een persoon met een donkere broek en een spijkerjasje! Jan en Emilio hadden op dat moment een spijkerjasje aan..

 32. Aan het einde van de aflevering, vlak voor de test, zien we beelden van de kandidaten die in hun molboekje studeren en schrijven. Ook zien we Stine zitten , naast een schep. Het graafgereedschap van de mol?

 33. De mol heeft juist wel wat aan de zwarte vrijstelling. De mol wil niey ontdekt worden en z.s.m. mensen naar huis sturen. Met de zwarte vrijstelling heb je een middel om vrijstellingen en jokers weg te spelen, juist interessant voor de mol dus. Daarom zal Olcay niet de mol zijn.

 34. Ik denk dat Olcay de mol is, reden is als volgt:
  Gisteren werd tijdens de vragen test telkens een shot getoond met een rood accent. Uiteindelijk kwam Olcay in beeld en zij had rode nagellak. Gelijk na dit shot kwam er een volgend shot met een personage met een zwart accent (de pet). Dit laat zien dat dit het einde is van de reeks. Na elk persoon kwam een rood accent behalve bij Olcay.

  De titel gisteren was vooruitblik. In de eerste opdracht was Olcay de eerste die vroeg om alle aanwijzingen.

 35. Loes is de mol,omdat alleen de mol weet wanneer er spannende dingen gebeuren en zij wilde wisselen in de mol 3 omdat er te snel voor avontuur werd gekozen door 4 anderen kandidaten en zij erg gebrand was op die groep.
  Alleen de mol weet hierover.
  Loes liet hier een steekje vallen!!

 36. Een hint over Olcay

  Tijdens de test:

  Minuut 54.36 – olcay steekt 4 vingers op en bella gaat er als 4e uit

  Minuut 55.02 – olcay zegt iets over bella als je kan liplezen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *