Finale van Wie is de Mol nu ook in aantal bioscopen te zien!

Naast de grote finale van Wie is de Mol in het Vondelpark, is de laatste aflevering nu ook live op het grote scherm te zien in een aantal bioscopen! Een aantal Vue bioscopen zendt de finale namelijk uit op zaterdag 10 maart.

In de Vue bioscoop in Alkmaar, Hilversum, Eindhoven, Kerkrade, Hoogeveen, Apeldoorn en Vlaardingen kan je voor €2,50 een entreekaart krijgen. Hierbij krijg je dan ook een bak verse popcorn. Check de website van Vue om een plek te bemachtigen.


Outlet


Op de hoogte blijven van alle hints & aanwijzingen van Wie is de Mol? Check ons op Facebook! Hier vind je het Molboekje. Zelf Wie is de Mol spelen? Dat kan! Bekijk hier het Wie is de Mol Bordspel.


6 gedachten over “Finale van Wie is de Mol nu ook in aantal bioscopen te zien!”

  1. Hoe vaak zegt Ruben wel niet “het is geen rocketscience”?!?! Kregen bij de testopdracht ook een terugblik naar de opdracht met verhuizen waar hij dit ook zegt. Dit in combinatie met de maan opdracht…. hmmmm

  2. Grappig, al je de eindshot ziet van de mannen en olcay zijn 2 lange en een kleine dame in het midden en hier kun je de letter m van maken 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *