Dit zijn de hints & aanwijzingen van aflevering 9 van Wie is de Mol!

De negende aflevering van Wie is de Mol 2018 is afgelopen! Dit zijn alle hints en aanwijzingen. Heb je zelf iets gezien? Laat het weten op onze Facebook. De afleveringstitel is ‘finalist’.


1. Finalist

De titel van deze aflevering is ‘Finalist’. Olcay is de eerste die dit woord in de mond neemt.


2. Jan die niet om hulp vraagt

Nadat Ruben en Olcay de maan al hebben gevonden, zit Jan nog te stuntelen met zijn telescoop. Hij vraagt niet om de hulp van de andere kandidaten, die al klaar waren.


3. Finalist – II

Finalist betekent letterlijk ‘laatste’. Jan is de laatste die de maan vindt.


4. De puzzelstukjes van Olcay

Olcay zegt dat haar puzzelstukjes van de paal waren afgevallen toen ze er tegen aan reed, maar er lijkt een stuk op de paal te blijven zitten.


5. Geld verdienen bij de laatste opdracht

Het maakt niet uit of de Mol geld pakt bij de laatste opdracht, omdat het toch alleen verdiend wordt door de winnaar. Dit is de laatste test, dus nu hoeven er geen Molstreken meer uitgehaald te worden. Jan en Ruben pakken wel geld.


6. Olcay in spiegelbeeld

Olcay lijkt in de laatste opdracht even af te wijken van haar pad naar de test. Vervolgens is ze te zien in spiegelbeeld.


7. Uitleg Ruben

De uitleg van Art waarin hij aan Ruben vertelt dat hij drie keuzes heeft, mist in de uitzending. Wellicht heeft Art dus niet aan Ruben gezegd dat hij oog in oog kan staan met de Mol, omdat hij dit zelf is.


8. Maneschijn

De eerste opdracht heette ‘Maneschijn’. In die opdracht is een schaduw van Ruben te zien, die veroorzaakt werd door de maan.


Outlet


Verdenkingen:

Olcay verdenkt Ruben
Jan verdenkt Ruben
Ruben verdenkt Jan


Op de hoogte blijven van alle hints & aanwijzingen van Wie is de Mol? Of heb je zelf een hint gespot? Check ons op Facebook! Hier vind je het Molboekje. Zelf Wie is de Mol spelen? Dat kan! Bekijk hier het Wie is de Mol Bordspel.

180 gedachten over “Dit zijn de hints & aanwijzingen van aflevering 9 van Wie is de Mol!”

    1. Jongens luister even, RUBEN IS NIET DE MOL!!!!! ik heb op youtube een filmpje gevonden met echte aanwijzingen dat Simone en Ruben niet de mol zijn. en dan heb je Jan dat is ook een grote kans want er lag in het beeld een keertje een j en die word ook jan genoemd. en die ene opdracht dat de mol vlak langs hun was geweest, vlak kan ook op het bord ja en nee word jan. maar niemand verdenkt Olcay en Olcay is erg slim, dus ze kan ook een prima mol zijn. dit moest ik even kwijt.

   1. Sanne
    Ruben is niet de mol want in het dagboek van de mol staat altijd wat hij die aflevering heeft gedaan.
    er stond o.a dat hij/zij in de metro zat. Alleen Olcay en Jan zaten in de metro, Ruben niet. Hierdoor denk ik dat Ruben de mol niet is.

   1. Nehhh… Denk t niet er zijn al meer afleveringen geweest waar dat nummerbord in voorkwam. Ik denk dat je er niet al te veel in moet zien…

  1. Let eens wat beter op. Dat zijn de auto nummerborden die je heel WIDM al ziet. Speciaal gemaakt voor de auto’s van WIDM in Georgië. Vindt dat niet echt een aanwijzing

   1. Ja klopt, volgens mij hebben ze 3 busjes met 001, 002 en 003. Het is wel handig voor de hele productie dat je weet in welk busje je moet stappen. Regisseur, camera , geluidsmensen, art en alle apparatuur moet ook mee.

  2. Nee in de een na laatste aflevering lopen Jan en Olcay door een straat. Daar komt een camera shot van achter een “dame “achter een kraam. Dit is Ruben verkleed als mol. Dit is een hele simple conclussie. Let op Ruben is ade absolute mol.

  3. Dat nummerbord kwam ook enkele afleveringen geleden voor en toen zat Jan in die auto. Geen hint. Ze hebben ook een auto met WI-02-DM namelijk.

  4. Om over nummerborden te hebben en wat ik nog nergens heb gelezen.

   Het nummerbord van jan was mom – 517

   5+1*7=13

   De L is de 13de letter van het alfabet. Toeval is niet?

  5. Mee eens, zij kwam ook het hotel binnen zonder schoudertas en liep vervolgens met een schoudertas over de gang. Heb jullie dat ook gezien?

  6. Dat nummerbord zie je in elke aflevering WIDM heeft twee bussen Wi001dm en wi002dm. Toevallig zag je vandaag olcay maar een paar afleveringen terug zag je Emilio en is die de mol nee precies dus is niks maar wel leuk bedacht!

  7. jongens ik heb zo’n goede hint!! olcay zegt: ik wil de maan en als je op zoekt op google staat er een kinderboek ervan en dat is een molletje die de maan wil pakken!

  8. Van de eerste en de laatse auto hebben we geen nummerbord gezien.
   Jan kwam als eerste aan en ging het hotel binnen.
   Dus: WIDM is de eerste: 001 en is dus Jan.

 1. Voor het filmpje van art aan het einde, zagen ze allemaal het logo van de mol. Maar bij Jan haperde het logo voordat het begon, terwijl het niet haperde bij de andere kandidaten.

  1. Reken nog eens na. En als je ook nog eens moltalk kijkt. Dan had ruben 2 of 3 weken terug het meeste geld binne gehaald. Check your facts pls

 2. Die spiegelbeeld hint zet me aan het denken.. als je het bordje mol zou volgen dan sta je oog in oog met de mol. Je spiegelbeeld is een weergave van jezelf maar dan gespiegeld. Olcay is de mol?

 3. Twee dingen die mij opvielen:
  Jan zegt, bij het vinden van zijn mollogo, dat hij een deur met “DE Mollogo heeft gevonden.

  Bij de biecht zegt Jan op een gegeven moment terwijl hij recht de camera inkijkt: “Oog in oog met de mol.

  Jan is nog steeds mijn mol!

  1. Dat was mij dus ook opgevallen. en terwijl hij zegt, oog in oog met de mol, kijkt hij alsog hij zeggen wil : “benieuwd of dat kan” Daarnaast laat hij heel makkelijk terugrijden naar het verkeerde dorp en palt hij geld van de toren. maar dat geld telt alleen als hij de winnaar is, komt dus niet in de pot. en hoezo vraagt hij Olcay naar de toren te komen in de eerste opdracht, ze hebben toch porto’s?

   1. Sterker nog. Jan was als eerste bij een telescoop. Waarom had hij nog niks gedaan? Koffie gedronken tijdens het wachten op Olcay? Hahaha.
    Jan is mijn mol

 4. Je ziet op dat kasteel bij Olcay wanneer ze uit de lucht filmen in de achtergrond iemand met een rood shirt… Ruben? Zou je hem zien als je langs de mol wilt lopen

  1. Precies !
   Geen enkel ander moment tijdens opnames is er een verdwaald persoon te vinden !
   Ik denk dat dit DE hint is.
   Ruben is de mol.

 5. Hoe vaak zegt Ruben wel niet “het is geen rocketscience”?!?! Kregen bij de testopdracht ook een terugblik naar de opdracht met verhuizen waar hij dit ook zegt. Dit in combinatie met de maan opdracht….

  Grappig, al je de eindshot ziet van de mannen en olcay zijn 2 lange en een kleine dame in het midden en hier kun je de letter m van maken 😉

  Waarom staat jan ineens buiten bij de maan opdracht? Mag olcay niet naar binnen bij de koepel van jan? Erg vreemd

 6. Waarom wil jan terug naar het meetingpoint bij Art? Omdat hij weet dat ze de tekst moeten vertalen, en alleen in het dorp mensen vinden die dat kunnen. Jan is de mol.

 7. Olcay zegt: “ik wil de maan” in de telescoop opdracht. Google maar eens op “ik wil de maan” en “mol”. Het is de titel van een kinderboek.

 8. Vreemd dat niemand het opviel dat Jan bij de tweede opdracht wel heel erg ver weg was van iedereen. Hierdoor verspilde hij veel tijd om weer terug te rijden. Mol actie ??

  1. Denk het niet, heb het idee dat er 3 verschillende routes waren. Als het startpunt op een 3sprong was en de routes van olcay en Ruben meer richting het dorpje gingen en die route van Jan er juist vandaan, dan was jan zijn voorstel om weer terug te gaan naar het startpunt logisch. Als mijn gedachte klopt moest hij nu eerst de weg terug naar het startpunt om vervolgens via de route van een van zijn medekandidaten naar het dorpje te rijden.

 9. Denk dat de mol voor de laatste test van de redactie de opdracht heeft gekregen zich als kandidaat te gedragen. Wat doet een fanatieke kandidaat? Geld pakken. Jan blijft mijn mol.

  Zwarte vrijstelling, de mol weet waar de dingen liggen. Als Olcay de mol is, zou ze toch wel wat anders hebben gepakt? En mocht het een foutje zijn geweest, dan blijft de mol in de rol van kandidaat. Dan geef je geen zwarte vrijstelling weg. Daarom voor mij juist Olcay niet de mol.

  1. Ik denk juist dat de mol bij de laatste opdracht geld heeft gepakt. Want het geld zou alleen in de pot komen als je wint.
   Voor mij is Jan de mol!😊

 10. Olcay droeg in de finale zwarte kleding, je ziet haar in het water gespiegeld. Tijdens haar run naar boven wordt het stuk uit HP zeven gespeeld en dat is het thema van Grindewald ( de slechterik). Wat op valt is dat ze wel heel slecht ziet deze aflevering, ze kan het gebouw niet vinden,ze rijdt een bordje omver en tot overmaat van ramp hih valt haar telefoon uit? Ja natuurlijk dom wicht of mol. Weer is ze de weg kwijt dat is ze vaker in deze serie en ze kiest niet voor het geld. Waarom niet? Of ze zou weten dat ze niet gaat winnen of ze heeft er geen belang bij dat ze de mol is. Jan lijkt me niet de mol waarom zou hij anders Olcay helpen? Vond Ruben ook wel verdacht, was enorm aan het klungelen weer.

  1. Al het hele seizoen lang wordt er super veel muziek uit de film Fantastic Beasts gespeeld, dus ik weet niet of dit perse nu belangrijk is…

 11. Ik denk in ieder geval (bijna) zeker te weten dat Jan niet de mol is. Hij is namelijk nog de enige over van de 4 kandidaten die als eerste de test moesten maken. En toen werd er dat zinnetje ‘Behalve de mol……’ niet uitgesproken.

  1. Mijn gedachte daarover is dat in de eerste aflevering niet werd gezegd: “ behalve de mol die gaat nooit naar huis””, omdat Ron ook niet naar huis ging. Hij kreeg een tweede kans om terug te keren in het spel.

 12. Als Ruben de mol is, kijk ik nooit weer. Zo belachelijk slecht toneelspel. Irritant gewoon. Zowel als mol en als kandidaat niet geloofwaardig! Olcay wel🤨

  1. Vind ik ook! Want nu ligt er te veel nadruk op Ruben. Moest het Ruben zijn zouden de makers in de montage nooit hem zo naar voorschuiven. Ik vermoed Jan. En het zo echt super zijn moest uiteindelijk Olcy de mol zijn. Dat zou geniaal gespeeld geweest zijn door haar dan.

  1. Productie gaat geen snapchat gebruiken voor hints. Kom op zeg. Publieke omroep 🙂 Daarnaast is er alleen het spel voor de kandidaten en de tv afleveringen voor de kijkers. Punt.

 13. volgensmij probeerde jan te mollen bij de telescopen. Hij kwam er als eerste aan, dus genoeg tijd om te bedenken hoe dat ding werkt. Bij de laatste minuten roept hij Art – zodat de andere kandidaten juichen en denken dat Jan het is gelukt, maar in werkelijkheid probeerde hij In de laatste minuut te mollen dmv dat de maan ineens verplaatst was.. hij wilde dit zo doen dat hij NET te laat was. Maar dat was hem niet gelukt, een verkeerde inschatting?

 14. Ruben zegt bij het maken van de test; “Ik denk dat zowel Jan als Olcay een fantastische mol konden zijn, maar er is er maar één…” Vreemde opmerking voor een gewone finalist.

 15. Is het iemand opgevallen dat in de hotelkamer op de tv, het haar van Art Rooijakkers naar rechts was gekamd. Alleen zo nu en dan bij Jan, naar links! Spiegelbeeld? Jan is de Mol
  (Bovendien vinden de makers het prachtig dat iedereen op Ruben zit. Dat moedigen ze erg aan)

 16. jullie hebben het allemaal fout hahaha het is gewoon jan omdat jan leuk is en het moet zjn de andere boeien me niet al sinds dag 1 alle punten elke keer op jan omdat ik zeker weet dat hij het is? nope omdat jan gewoon leuk is en het leuk zou zijn als hij het is xD

 17. Jan zeker weten
  Hij ging voor het geld en vond het niet terwijl art aan het begin van de opdracht zij dat je het geld alleen krijgt wanneer je het goed hebt. Ruben dus niet en Ruben vond het geld wel en stemde op jan.

 18. Nogmaals Ruben IS NIET DE MOL als je in het dag boek van de mol leest staat er over duidelijk dat hij zich in de metro bevind dat schreef de mol zelf Ruben was bij Art dus hoe dom Ben je als je Ruben gaat verdenken als de mol het duidelijk heeft over een metro alleen Olcay en Jan zijn in de metro geweest dus 1 van hun schreef het dagboek van de mol

 19. Wie is de Mol is een geweldig programma, alhoewel….. de laatste jaren zijn de programmamakers zo onwijs goed in het verdraaien van de beelden, en het verstoppen van hints (die vervolgens ook alle kanten op kunnen gaan) dat je als kijker eigenlijk altijd in de maling wordt genomen… De programmamakers zijn de grootste mollen…. Ik vermoed dat de mol niet dusdanig in beeld zal worden gebracht zoals bij Ruben het geval is, maar wij juist allemaal op het verkeerde spoor worden gebracht. Ruben is de grote mol voor alle kijkers… kan bijna niet anders…. Jan is super fanatiek en is hiermee te tegenhanger en Olay huppelt er lekker tussendoor… Wie verdenken we allemaal vooral niet? Juist Jan…. dus het zal Olay wel zijn…. Een theorie van niks, maar door de hele montage en wat we wel ‘mogen’ zien op tv, denk ik vooral het tegenovergestelde van wat ik zie…. Eigenlijk is het stiekem niet meer zo leuk….en zouden we eigenlijk een ander concept moeten krijgen.

  1. Het is best moeilijk om het spel WIDM te maken. Het moet niet té makkelijk zijn, dat iedereen het al bij aflevering 4 weet, maar ook niet té moeilijk dat niemand het ooit raadt. Dat is een balans die de makers elke keer moeten vinden. En dat zowel voor de kandidaten als voor de kijkers. Daar moet je maar mee zien te dealen…

 20. Ze moesten opzoek naar de maan…de maan zit in de Turkse vlag, en de familie van Olcay en zij zelf ook komen uit Turkije….en vorige week een turkse vlag bij de finish?

  1. Ik vond het vooral grappig dat ze letterlijk zei: Hallo, hoe kan IK nou de maan zien/vinden.
   Zijn mollen niet nachtblind? En daarbij zei Art iets na de vorige aflevering, die aflevering waarin Jan zei dat Olcay expres moest mollen om Simone op het verkeerde been te zetten: het was iets in de trant dat je de mol nog nooit zo hebt zien mollen (of daar kwam het op neer). Ik denk dat Olcay het is, als het Ruben is, zouden de programmamakers er alles aan hebben gedaan dit de vorige 3 afleveringen zo vaag mogelijk te maken.

 21. Olcay deed 10 minuten ongeveer over het zoeken naar de test en 2 minuten over het maken van de test….als mol kan je zo maar wat in vullen en Jan en Ruben deden over de test ongeveer 6 minuten groot verschil dus

 22. Titel is “finalist” word hiermee een echte finalist bedoelt dus Olcay, die dan de mol en winnares is? Een echte finalist dus?
  Of “finalist” bedoelen ze dat er maar een is en twee mollen?

  1. klopt, ik hoef niet te kijken….. maar ik denk dat je mijn opmerking niet helemaal interpreteert zoals ik die bedoeld heb…

 23. Zou de titel ‘Finalist’ kunnen duiden op het feit dat er geen winnaar en verliezer is dit jaar omdat niemand op de mol Olcay zit en dus finalist het hoogst haalbare voor Jan en Ruben?

 24. bij de test zag je iemand met een zwart\donker blauw shirt langslopen en die zwaaide, en welke kleur shirt had ruben aan? donker blauw!!
  is ruben de mol?

 25. ik heb hem gezien bij stine olcay en emilio
  ik stem 100% op RUBEN
  hij is het zo i zo
  zoek maar op: wie is de mol de test
  en kijk het filmpje en let goed op.

 26. ik heb hem gezien bij stine olcay en emilio
  ik stem 100% op RUBEN
  hij is het zo i zo
  zoek maar op: wie is de mol de test
  en kijk het filmpje en let goed op.

 27. Jan moest de gaten in de velgen tellen en telde 4 banden. Maar er lag ook nog een reserveband onder de motorkap, dan zou het antwoord dus niet kloppen.

  1. In de vraag op het bordje werd volgens mij ook gevraagd naar ‘de vier velgen’ of iets dergelijks. Er werd in elk geval genoemd dat het om vier velgen ging.

 28. Tijdens de test van Ruben kwam de volgende vraag voorbij: Waar bevond het team van de mol zich tijdens de opdracht Tunnelvisie? Opties: boven de grond of onder de grond.

  Maar: Loes, Stine en Emilio waren onder de grond. Dus was dit een montagefout? Een vraag als deze kan eigenlijk niet in deze test zitten. Of toch een hint (wat ik ergens toch jammer zou vinden..): Ruben wilde onder de grond, maar daar stak Loes een stokje voor. Zij vond dat de teams anders ingedeeld moesten worden en ging dus in plaats van Ruben.

 29. Jan is de mol. Jan was m’n mol voordat het programma begon, toen heb ik me laten verleiden door de vele Stine verdenkingen… Maar eerste gevoel is juist, toch?!

  Dus stop allemaal maar met jullie Olcay en Ruben verdenkingen… Het klopt niet! Haha!

 30. In de maneschijn , in de maneschijn, klom ik op een trapje in het raamkozijn. Dat zegt het kinderliedje.
  De enige kandidaat die op een trapje /stoeltje klimt om de maan te zien ( de koepel open te draaien) is Olcay.
  Dus Olcay is de mol

 31. Hulde aan de makers van het programma.
  Eervolle vermelding aan de moltage afdeling. Schitterend om te zien hoe de verdenking telkens op een ander werd geladen. (Eens met Nicolette!)
  Oh ja, Ruben is nog steeds mijn mol. (Vraag maar aan Irma, zijn passagier tijdens de verhuizing)

 32. Kan iemand mij vertellen waarom er zoveel mensen op Olcay zitten?

  Het is toch zo zo zo zo overduidelijk Ruben! Zo’n slechte acteur, dat het wel jammer is dat hij de mol is!

 33. Ruben zegt op het einde van de test:
  Ik denk dat zowel Jan als Olcay een fantastische mol konden zijn, maar er is er maar 1. Wijst dat op hemzelf?

 34. Het viel mij bij de laatste aflevering pas op, maar bij de terugblik naar aflevering één als ze de eerste opdracht uitvoeren zie je Olcay heel even snel het bruine mapje omhoog en omlaag bewegen. Op dit mapje staat alleen ‘de Mol’ en zij laat dit recht aan de camera zien.

  Het is maar één seconde, maar zou dit een hint van haar zijn?

 35. Jan is de mol. Hij is met zijn auto ver buiten het dorp waar er mensen zijn die de tekst op de puzzelstukken zouden kunnen vertalen.
  Bij de test gaat Jan wel eerst voor het geld, maar komt zonder envelop aan. Ergens onderweg verloren (lees:gedumpt)? Ruben heeft de envelop in zijn hand en legt deze naast de laptop neer.

 36. Weet je wat de reden is waarom dit programma ook niet echt perfect is?

  Stel dat Jan de mol is he. Niemand heeft hem nadat hij penningmeester is geworden gevraagd hoeveel geld er in de pot zit.

  Hij kan MAKKELIJK maar dan ook MAKKELIJK heel die pot weggooien. Waarom doet hij dat niet.
  Niemand heeft naar de pot gevraagd.

 37. Jan is de mol.. op zijn profiel verwijst hij naar mol Dennis weening, dennis was in 2008 de fantatieke kandidaat die de mol bleek.. in zijn seizoen werd verwezen naar de maya kalender van 2008, de maya kalender van 2018 is de witte spiegel, dit verklaart alle spiegelbeelden en het schaakbord van aflevering 1. In het laatste dagboek van de mol staat; Al 18 dagen vervul ik mijn rol als Mol. Alle dagen heb ik ieder moment opgelet op wat ik zeg en doe. Ik heb het overleefd. En nu dit. Nóg acht maanden lang doen alsof ik niets weet terwijl ik alles weet. Nóg acht maanden mijn rol vervullen. Nóg acht maanden opletten. Hier wordt verwezen naar het seizoen 18 en seizoen 8, het seizoen van Dennis.. Jan speelt het net als Dennis en de hints van dit seizoen net zo.. Olcay werd in spiegelbeeld gezien maar Jan ook in aflevering 1

 38. op 50.25 min. zie je Olcay de test maken, wie zie je links in beeld en waarom? oog in oog met de Mol? volgens mij is dat Ruben. Toch blijf ik bij Olcay 🙂

 39. Bij de opdracht maneschijn zie je Jan voor een paar afbeeldingen van de maan staan waarbij het licht van de maan schijnt of even knippert. Jan staat in de maneschijn.

 40. Ik heb eerlijk gezegd nog steeds geen flauw idee wie de mol is. Ze zijn alle drie even verdacht, zij het om verschillende redenen.
  Ik heb een tijd gedacht dat Ruben de mol was, vanwege zijn enorme geklungel, telkens weer. Maar nu denk ik dat dat een strategie van hem is, om de verdenking op zich te laden, zodat hij een grotere kans heeft om de pot te winnen.
  Jan zou ook heel goed de mol kunnen zijn, want door zijn fanatisme en constante geregisseer, is hij enorm aanwezig en merk je amper dat hij in werkelijkheid eigenlijk helemaal niet zo productief is en erg weinig geld in de pot heeft gebracht.
  Olcay kan ook heel goed de mol zijn. Ze juicht altijd als hardste, wanneer er geld voor de pot is gewonnen. Maar ze vergist zich best wel vaak, voor zo’n slimme zakenvrouw als zij is, zoals bij de eerste opdracht, waarbij ze geld moesten wisselen en zij ‘per ongeluk’ de helft in de envelop liet zitten. En die zwarte vrijstelling, daar snap ik ook niets van, tenzij ze gewoon vriendjes wilde worden…

  Ik zou het prachtig vinden, als Olcay de mol is, want daarmee doet ze haar status als succesvolle zakenvrouw opnieuw eer aan, door zelfs als mol te eindigen als de winnaar!
  Hoe leuk zou dat zijn…

  Ik stem op Olcay, puur omdat ik hoop dat zij de mol is…

 41. Ik weet niet of deze al voorbij is gekomen maar: Bij de vraag wat de motorinhoud van de Lada is, pakt Jan in eerste instantie het goede antwoord (B) maar vervolgens zie je puzzelstuk A op zijn auto liggen. Blijkbaar nog even snel verwisseld?! 😂 Ook heet deze opdracht “verbergen” en jan zat nog ver in de bergen toen de andere al bij het dorpje waren

 42. Ik heb dus een filmpje net gezien op internet en dat was van kort geleden waarin het lijkt of Olcay zich verspreekt ga even kijken of ik dat hier kan krijgen

 43. Tijdens de opdracht Maneschijn is er op 0:15:37 jan te zien die tegen Olcay praat. Achter jan zie je afbeeldingen van de maan. 1 afbeelding van de maan knippert wanneer jan in beeld is.

 44. Snapt iemand waarom Olcay bij het uit de auto stappen voor het hotel GEEN tas om haar schouders heeft en later op de gang wel?

  1. Omdat een en ander geknipt is ? Omdat er meer tijd tussen zit dan je als kijker ziet ? Omdat iemand die gebracht heeft ? Omdat ze het zelf nog opgehaald heeft ? Tientallen antwoorden mogelijk

 45. wanneer Oclay haar test gaat doen, zie je op de achtergrond iemand lopen in een rood shirt, we hebben ingezoomt en zagen zwart haar. Dit kan een aanwijzing zijn naar Ruben

 46. Jan kan het ook zijn omdat hij in de tweede opdracht wou meeten in de bergen of op de plek waar ze begonnen, maar ze moesten de bordjes vertalen. Wie kan er dan georgies: Jan niet, Olcay niet en Ruben ook niet. Waar moeten ze dan zijn om het te vertalen? ……………………………..Ja in het dorp dus ( ik ben er niet van overtuigt dat Jan de mol is ik twijfel tussen Jan en Ruben. Maar Olcay is sws de mol niet)

 47. In “MolTalk The Kick-off” worden in minuut 07:00 tot minuut 10:00 de eerste drie kandidaten voorgesteld in de volgorde: Olcay, Ruben en Simone, waarna Chris Zegers afsluit met: “Dit zijn de eerste drie”. Aangezien Simone als derde kandidaat is afgevallen en Olcay en Ruben nog over zijn, zou Jan dan de mol zijn. Dus Olcay wint wie is de mol, Ruben wordt tweede en Jan is de mol.

 48. In echt iedere aflevering komt een kabelbaan voorbij. Ik heb me rotgezocht maar kan geen connectie vinden met 1 van de finalisten. Jullie enig idee naar wie het kan verwijzen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *