Zijn dit de deelnemers van het nieuwe seizoen van Wie is de Mol?

Molloten opgelet! Het lijkt misschien wel erg vroeg, maar de seizoenen van Wie is de Mol worden doorgaans in mei opgenomen. Daarnaast is het Twitteraccount van Art Rooijakkers een tijd lang stil geweest. Ook achter de schermen zijn ze al druk bezig met de productie. Welke bekende Nederlanders zijn de afgelopen weken ondergronds gegaan? We zetten de potentiële kandidaten voor je op een rijtje:

Stijn van Vliet
Presentator/Programmamaker bij Streetlab. Stijn was geruime tijd ‘op vakantie’. Iets wat bijzonder is, aangezien hij met zijn net opgerichte boyband Side2Side veel media-aandacht kreeg.

Kluun
Schrijver van o.a. de bestseller ‘Komt een vrouw bij de dokter’. Is doorgaans erg fanatiek op Twitter, maar bleef vanaf 30 april akelig stil. Verscheen nog wel bij Pauw op 11 mei. Inmiddels tweet hij weer, maar er is een gat van meer dan drie weken.

Diederik Jekel
Wetenschapsjournalist voor o.a. De Wereld Draait Door. Doorgaans erg actief op Twitter, echter stamt zijn laatste bericht van 13 mei. Past goed in het profiel van een Mol-kandidaat.

Joan Franka
Zangeres en o.a. bekend van de Nederlandse inzending van het Songfestival 2012. Gaf op 9 mei aan dat haar optredens de komende weken worden geannuleerd, omdat ze stemrust nodig heeft. Zou een goede dekmantel kunnen zijn om er even tussenuit te gaan. Sindsdien heeft ze ook niet meer getweet. Vanaf juni zouden de optredens weer doorgaan.

 

Wat viel jou de laatste weken op? Welke Bekende Nederlander was afwezig, of erg stil op social media? Laat het ons weten op Facebook!

Bulk 10-Daagse mei 2016

32 gedachten over “Zijn dit de deelnemers van het nieuwe seizoen van Wie is de Mol?”

    1. Ik denk nket dat die mee heeft gedaan. Hij geeft de laaste tijd nogal veel moeten verwerken door de geboorte van de tweeling die niet van hem bleek te zijn. Ik denk niet dat ze zit als smoes verzinnen

    1. Waarschijnlijk doet Geraldine niet mee, want die heeft al een keer mee gedaan aan expeditie Robinson, en het is een soort van ongeschreven regel dat mensen die mee hebben gedaan aan Robinson niet meedoen met WIDM…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *