Theorieën die het dit jaar niet zijn geworden

Elk jaar verschijnen er weer veel theorieën over wie de Mol is. Dat het productieteam van Wie is de Mol soms vergezochte theorieën en aanwijzingen naar de Mol bedenkt, is inmiddels wel duidelijk. Maar deze theorieën van Molloten gaan wel heel ver:

1. Paracetamol
“Sanne zei dat ze ziek werd van de attractie. Wil ze nu een paracetaMOL?”

2. Hermes
“In de eerste aflevering verscheen twee keer de cijfercode 353. Dat is een Griekse cijfercombinatie voor Hermes. Als je Hermes op Google zoekt, verschijnt Diederik in de verwante artikelen. Dus hij is de Mol.”

3. Aardappels
“Aardappels groeien onder de grond, mollen leven daar. Jeroen en Imanuelle schillen de aardappelen.”

4. XCIV
“Het shirt van Thomas XCIV is 94, 9+4 is 13. Er zijn tien afleveringen met drie finalisten, dus 10+3. Thomas is de Mol.”

5. Chris Guillebeau
“Op een bord bij het theater staat de naam Chris Guillebeau. Die naam heeft 15 letters, net als Jochem van Gelder.”

10 gedachten over “Theorieën die het dit jaar niet zijn geworden”

  1. Nou dat dacht ik ook. Dat tweelingen verhaal kwam zo vaak naar voren!! Maar daar zeiden ze niks over. Nou moet ik zeggen dat de “geheime hints” die ze wel vertelden kant nog wal sloegen. 1 was dat de titel van een aflevering als laatste letter de T van Thomas had! Nou ja zeg! 😉

 1. Nou Brenda, de laatste aanwijzing waar jij het over hebt stak iets anders in elkaar dan dat jij het nu schrijft.
  Het was niet gewoon de laatste letter van de titel. De titel was ‘Het einde in zicht’. Het is een cryptogram. Het einde van het woord ‘zicht’ is de letter T.

 2. Het was dit seizoen een enerverende ‘Wie is de Mol’ en mijn kandidaat mol was het dus echt. Toch blijf ik met een vraag zitten. Ben op Thomas gekomen nadat alle andere ‘helicopterdeelnemers’ naar huis waren en ik bij afl. 1 al verdacht vond dat Thomas ineens de code zag met de verrekijker. Thomas MOEST er namelijk , volgens mij, voor zorgen dat de jokers WEL werden gevonden want anders zou toch het theatergebeuren helemaal in het water vallen ??. Of of of..

 3. Thomas was een hele slechte mol. Misschien voor de medespelers wel maar voor de tv kijkers was hij erg slecht. Zijn overacting en rare trekjes in zijn gezicht waren overduidelijk.
  Vanaf aflevering 3 was het al duidelijk. Hij was niet zo slecht als de allerslechtste mol ooit Klaas maar Thomas is toch wel een dikke tweede.

  1. Dat is niet waar Robb. Als je bij Moltalk naar de statistieken van de app hebt gekeken, werd Thomas t/m aflevering 8 nauwelijks verdacht door de kijkers thuis. Pas nadat er 4 overbleven, en de discussie tussen Sanne en Jochem over Thomas ging, ging men thuis ook ineens op Thomas stemmen. En dat was vorig jaar met Klaas inderdaad wel anders. Thomas heeft het juist heel goed gedaan, met een een hele lage pot als resultaat (op de verdubbelaar na natuurlijk)

   1. Zeker met de verdubbelaar gewoon 1 van de hoogste potten ooit.
    Dus Thomas de beste mol… nah..
    Had hem ook wel na aflevering 3 door, zeker voor tv kijkers niet echt onduidelijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *