Social media-berichten voorspellen vroege afvallers Wie is de Mol

Elk jaar worden de deelnemers van Wie is de Mol op social media goed in de gaten gehouden. Moljager Jaap van Zessen houdt bij wie zich verdacht gedraagt op Facebook, Instagram en Twitter en weet zo een aantal vroege afvallers te voorspellen. De opnameperiode was waarschijnlijk tussen 14 mei en 7 juni. Een aantal deelnemers gedragen zich erg verdacht in die periode.

Sigrid ten Apel 

De 23-jarige actrice plaatste om de twee dagen een foto op haar Instagram account (of liet deze plaatsen). Vanaf 25 mei heeft ze enkele foto’s die geplaatst zijn, zelfs verwijderd. Ook plaatste ze in die periode reacties op andere foto’s. Vervolgens plaatste ze een foto dat ze aan een grote puzzel bezig was, waar ze meer dan 4 weken aan heeft besteed. Zeg het maar; dekmantel of slordige fout?

Roos Schlikker

De 41-jarige actrice is erg actief op Twitter geweest in de periode van de Mol-opnames. Los van een handjevol retweets, begint ze op 2 juni weer actief met Twitteren. Daarnaast is ze op 3 juni aanwezig in de Kleine Komedie. Een lang verblijf van Roos is dan ook uitgesloten.

Vincent Vianen

De danser was in de eerste week van juni weer actief op Facebook. Daarnaast plaatste hij op 7 juni drie nieuwe video’s van zijn danslessen. Waarschijnlijk had Vincent tijd over en moest hij dus eerder dan verwacht naar huis.

Jochem van Gelder

Op Facebook is Jochem van Gelder bevriend met duizenden Facebookvrienden, maar nog niemand uit het huidige seizoen van Wie is de Mol heeft Jochem nog toegevoegd. De deelnemers die verder in het seizoen komen, krijgen doorgaans een band met elkaar (Tim en Taeke 4 life!) en voegen elkaar toe op social media. Dat zou kunnen komen omdat Jochem vroeg in het seizoen afvalt.

 

Met dank aan Jaap van Zessen/AD voor het uitzoeken.

 

Sale 2017

 

Zelf Wie is de Mol spelen? Dat kan! Bekijk hier het Wie is de Mol Bordspel.

2 gedachten over “Social media-berichten voorspellen vroege afvallers Wie is de Mol”

  1. Als je Facebook-vriendjes wilt worden met Jochem van Gelder, krijg je te lezen dat hij aan zijn limiet zit wat betreft vriendschapsverzoeken. Het argument dat hij geen vrienden heeft gemaakt, lijkt niet erg houdbaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *