Dit zijn alle hints & aanwijzingen van aflevering 9 van Wie is de Mol 2017

De negende aflevering van Wie is de Mol 2017 is afgelopen! Dit zijn alle hints en aanwijzingen. Heb je zelf iets gezien? Laat het weten op onze Facebook. De afleveringstitel is ‘het einde in zicht’.


1. Eén na laatste

Het Twitteraccount van @IkBenDeMol tweette voorafgaand aan de aflevering ‘Eén na laatste’. Thomas belandde als tweede, en één na laatste de finale. Hij kreeg als eerste zijn groene scherm te zien, nadat Jochem al geplaatst was voor de finale.


2. Thomas die de opdracht wil winnen

Thomas zei: “Als er een opdracht is die je wilt winnen, dan is het deze wel.” Dit is de enige opdracht die de Mol kan winnen om geld uit de pot te krijgen.


3. Hoofdrekenen

Sanne en Jochem zijn tijdens de touw-opdracht veel aan het hoofdrekenen. De Mol zou vooraf wel weten welke bomen hij moet pakken om tot het bedrag te komen.


DVD algemeen


4. Jochem tijdens de touwopdracht

Jochem heeft veel moeite met de bedragen op de bomen, en komt niet eens toe aan de puzzelopdracht. Niet echt een actie voor een Mol, die zal zicht beter hebben voorbereid zoals Sanne of Thomas.


5. Het bedrag verdubbeld

De laatste aanwijzing richting de Tweelingenhint, het bedrag wordt tijdens de laatste opdracht van het seizoen verdubbeld, dus ging het maal twee.


6. Sundown Jackson

In Moltown was een van de inwoners Sundown Jackson. De laatste scene van Soldaat van Oranje is een zonsondergang. Thomas speelde in Soldaat van Oranje.


7. Spreekt voor zich

De envelop met ‘Spreekt voor zich’ verschijnt op het moment dat Jochem in zichzelf aan het praten is.


Verdenkingen:

Jochem verdenkt Sanne
Sanne verdenkt Thomas
Thomas verdenkt Jochem


Op de hoogte blijven van alle hints & aanwijzingen van Wie is de Mol? Of heb je zelf een hint gespot? Check ons op Facebook! Zelf Wie is de Mol spelen? Dat kan! Bekijk hier het Wie is de Mol Bordspel.

132 gedachten over “Dit zijn alle hints & aanwijzingen van aflevering 9 van Wie is de Mol 2017”

 1. sanne zit al twee afleveringen in kamer 508, als je 508 omdraaid staat er 805 wat lijkt op bos, de locatie waar de laatste opdracht en de test zich plaats vond.

    1. De hint van het shirt is nog eenvoudiger. Er zijn 7 letters die de Romeinse cijfers vormen op het shirt van Thomas ontbreken er drie namelijk de L de D en de M oftewel DML: De MoL

 2. sanne heeft elke aflevering dezelfde ketting om, in de aflevering heeft ze een andere om, Art zegt “is het wel handig om vlak voor de finale te switchen”

  1. kan helaas geen foto toevoegen. Ketting van Sanne viel mij ook al op. Laatste aflevering bij npo gemist kijken bij 10.55 stil zetten dan is de ketting super goed in beeld

 3. Tijdens het Bossenspel komt er een bordje met de opdracht spreekt voor zich in beeld. Hier zie je jochem het spreekwoord uit de kast komen uitbeelden (als mol). Daarna zie je het bordje weer en als je goed kijkt zie je De mol spreekt voor zich met jochem in beeld.

 4. Tijdens het Bossenspel komt er een bordje met de opdracht spreekt voor zich in beeld. Hier zie je jochem het spreekwoord uit de kast komen uitbeelden (als mol). Daarna zie je het bordje weer en als je goed kijkt zie je De mol spreekt voor zich met jochem in beeld.

 5. Thomas zat in kamer 22, letterlijk tweeling. En ik vond hem opvallend fanatiek bij het touwenspel (als mol wil je dat toch winnen)

 6. In een qoute filmpje van sanne nadat ze net oovallend haar ketting om doet… heeft ze in ene shot wel ketting om en de andere niet… heeft hier iemand iets specifieks over?? Behalve dat ik er een 8 in zie en dat de optelling is van 1 en 7 de cijfers van seizoen 17.. of is ze misschien de 8ate vrouwelijke mol?? Het lijkt verdacht..

  Ps weet iemand hoe het zit met punten voor de finale?? Er valt toch niemand meer af… dus maakt het nog uit wat je ingeeft?? Kan me niet meer herinneren en ook niet vinden ergens…

  1. @Martin
   Je punten worden alleen nog verdubbeld als je de juiste mol invult… vul je de verkeerde persoon in.. ben je je punten kwijt😨

     1. Thomas was bij met de touw opdracht klaar dus het einde in zicht. Sanne was al bij het einde

     2. Dat is een dom iets want ze had het einde niet in zicht want ze was al bij het einde

 7. Sanne zegt in de intro voor het bosspel iets over de vele gezichten van het landschap daar. Dan zegt ze over het bos dat het weer een andere omgeving is en dat het er zo lekker ruikt. Een mol heeft een goed reukvermogen.

 8. Ff een kleine theorie voor Thomas:
  Niemand in heel WIDM heeft hem ooit verdacht… so.. elke keer gaat er gewoon iemand uit. Daardoor hebben sanne en jochen het zover geschopt (ze hebben gewoon geluk). Nu word Sanne de winnaar want zij heeft alles op thomas gedaan. En jochem de verliezer. Dit was mijn theorie voor Thomas

  1. Behalve dat onze allereerste afvaller op Sanne, Diederik en… jawel, Thomas zat. Misschien is destijds niet direct zijn naam ingevuld bij de laatste vraag, maar als je in aflevering 1 goed zit val je normaal niet zo snel af.

 9. Er kan er maar 1 de mol zijn. Niemand heeft ooit thomas als mol gehad. Zelfs maatje diederik had het niet in de gaten. Iedereen zat op diederik en sommige op jochem. Juist jochem weet al weken dat thomas de mol is en sleurt iedere bondgenoot in de diederik-val. Goede tactiek, hij zal winnen. Sanne is de verliezer (zonde van de verdubbelaar) en wie is de Mol: Thomas

  1. 1 ding heb je niet goed over nagedacht… namelijk als Thomas de mol is.. is automatisch Sanne de winnaar omdat zij vol op Thomas ingezet heeft.

 10. Aan het einde zegt art dat er volgende week een mol, een winnaar en een verliezer bekend wordt gemaakt. Bij verliezer komt Sanne in beeld, bij winnaar Thomas en bij mol Jochem.

 11. Aan het eind stelt Art de vraag: Wie is de mol? In de shots daarna komt Thomas als laatste in beeld! (De tweet van de Mol: “één na laatste…”)

 12. Waarom Thomas de mol is?
  * Onopvallend
  * Net te laat 🙂
  * Paardrijden ging top voor iemand die nooit paard heeft gereden
  * Tweeling
  * Stieren
  * Veel voor jokers over en nu over Jochem zeggen dat hij 3500 euro voor een joker over heeft. Thomas had 3400 euro over voor deze joker en wil niet opvallen, perfecte molactie
  * Perfecte posities
  * Aflevering 1 moest hij ervoor zorgen dat de vrijstellingen werden gepakt
  * Ging bij de staalfabriek terwijl ze een opdracht aan het doen waren proberen dat hij met degene die met hem een opdracht wilde voltooien ”ontvoerd” werd. Hij heeft Diederik en Jeroen achtergelaten en werden meegenomen
  * Vakken maken in de branding van het strand
  * Masker maken om hem uit te beelden terwijl er meerdere acteurs/actrice’s zijn en DE KANDIDATEN DIT JAAR MOCHTEN BIJ DE BEKENDMAKING HUN MASKER AFDOEN! VOLGENS MIJ DE HINT VAN DIT JAAR!!
  * Hij zei bij de kermis dat hij niet bij de €750 kon zonder een verklaring te geven en ging dan maar €250 voor de pot brengen. €500 minder, maar toch iets en blijft zo onopvallend?
  * Bij de paaltjes met enveloppen met geld vroeg hij aan Diederik: ”Zie je mij?” Diederik antwoorde nee. Thomas keek rond om hem en ging vervolgens geld stoppen in zijn jasje.
  * Hij werd boos toen Sigrid wat hij niet wist zijn vragenlijst had gejat. Ze had alle antwoorden van de mol!
  * De pijp; ”Ceci n’est pas une pipe” is een schilderij van een bekende Belgische schilder; Thomas is Vlaams
  * Hij gaf aan iedereen bij de survivalopdracht met koetsen een envelop en gaf aan zich zelf sowieso envelop 2. Hij moest hier een joker maken met iemand anders; hij zette zijn handtekening door het mol logo erop te zetten
  * Hij wilt per sé in de auto bij de cabrio/ballon opdracht
  * Bij de staalfabriek stond Halverwege random. Wie kwam halverwege in de aflevering? Thomas! Waarom zou dit er anders bij staan?
  * Spreekwoord: Ergens een vuile pijp aan roken betekent ergens het nadeel aan ondervinden. Thomas is een nadeel voor de groep, hij wilt geld uit de pot halen.
  * Bij de route maken met auto’s in afl.3 was Thomas aan het stuur. Alle auto’s waren bij elkaar en hij zorgde ervoor dat hij de groep kwijtraakte.
  * Net niet halen toen hij belangrijk was bij de lasso opdracht, hij was het dubbele waard tegenover de rest (dubbel -> 2)
  * Hij verplaatste heel veel bordjes die goed hingen en straatnamen had hij zomaar ergens neergezet
  * Bij de ABC-opdracht deed hij vrij weinig, eigenlijk helemaal niks! Niemand had hem ook gezien, was hij al die tijd gewoon bij Art?
  * Titelverklaringen wijzen naar hem

  Waarom Sanne de mol is?
  * Ze schuift alles op andere mensen; ”kan de mol nu even niet mollen” ze schuift de schuld op andere
  * ”Zullen we onze favoriete drankjes doen?” WAUW DIT IS ZO NIET SLIM
  * Titel: ”Wijzer worden?” Wordt ze wijzer met het bondje met Thomas en Diederik? of onderwijzer wat te maken is uit wijzer worden. Onderwijzer kan slaan op Mees Kees een film waar Sanne ook in speelde
  Nou ja meer kan ik niet bedenken! Ze is bang voor heel veel, maar doet het toch en zorgt altijd voor heel veel geld in de pot! Geen mol!

  Waarom Jochem de mol is?
  * Tweeling
  * Bondgenoten naar huis -> was ook bij Klaas vorig jaar
  * Hij begrijpt heel veel dingen niet
  * Bij die paaltjes opdracht kan ook Jochem ervoor zorgen dat de €1000 niet gepakt werd, want hij miste allerlei paaltjes (opgemerkt door Imanuelle)
  * Hij stemt als enige op Diederik als leugenaar, doet hij dit om niet op te vallen als mol?
  * Roos had bij aflevering 2 opdracht 1, maar een paar letters van de code getypt, had hij niet gemerkt dat ze niet meer praatte in de portofoon, of een molactie?
  * Joker van €3500
  * Je zag een schimlicht bij Imanuelle en bij Sigrid tijdens het maken van de test zij hadden beide een verbondje met Jochem, wijst dit er naar dat Jochem het schimlicht is en dat hij ”bij hun zijn tijdens het maken van de test”?
  * Jochem: Nee, ik hoef geen jokers voor ’t geld, maar toch bieden en niet zo maar een bedrag..
  * Van Gelder is een fabriek -> staalfabriek?
  * Verkenner bij de kermis, maar niks doorvertellen?
  * Diederik en Thomas zaten een klein beetje op Jochem. Thomas iets meer dan Diederik. Sanne zat ook helemaal op Jochem. Diederik naar huis. Betekent dit dat Jochem de mol is?

  MIJN VERWACHTING
  MOL: THOMAS
  WINNAAR: SANNE WALLIS DE VRIES!!!!!!!
  VERLIEZER: JOCHEM VAN GELDER

  1. Ik weet het niet, als Sanne daadwerkelijk een kandidaat is, hoe komt het dan dat ze nog steeds in het spel zit, ze heeft namelijk een test half op Jochem gezeten, 2 testen volledig !!! De test voor de finale lijkt ze half om half te doen, en opeens gaat ze Thomas verdenken, dat vind ik raar !!! In dat geval hoop ik dat ze of de Mol is, door voor de kijkers Jeroen verdacht te maken door hem eruit speelt, of dat Thomas de Mol is, dan wint ze, of dat ze verliest…..

   P.S. Ik hoop ergens nog dat ze Mol is …

   1. Dat is omdat ze bij de testen steeds een klein beetje op thomas zat. Hierdoor is ze in het spel gebleven omdat er nog nooit iemand helemaal volledig op thomas heeft gezeten.

  2. Mooie opsomming over Thomas. Daar kan nog wat bij. Bij het kampvuur rekt Thomas zich ’s ochtends uit met zijn handen in de vorm van een M. En een wat vergezochte: bij de foto-opdracht zit Thomas gehurkt met zijn benen in de vorm van een M.

   1. Bedankt voor je reactie! Ook dat hij persé de letter M wilde maken in het gras was erg verdacht voor mij.
    Oh ja wat ook leuk is even een lijstje van wie ik verdacht welke aflevering.

    Afl. 1: 1.Jeroen 2.Thomas 3.Sigrid 4.Sanne 5.Diederik 6.Yvonne 7.Roos 8.Imanuelle 9.Jochem 10.Vincent
    Afl. 2: 1.Thomas 2.Diederik 3.Jeroen 4.Jochem 5.Sigrid 6.Roos 7.Sanne 8.Yvonne 9.Imanuelle
    Afl. 3: 1.Thomas 2.Diederik 3.Jochem 4.Sigrid 5.Jeroen 6.Sanne 7.Roos 8.Imanuelle
    Afl. 4: 1.Thomas 2.Jochem 3.Sigrid 4.Diederik 5.Sanne 6.Jeroen 7.Imanuelle
    Afl. 5: 1.Thomas 2.Diederik 3.Jochem 4.Sanne 5.Imanuelle 6.Jeroen
    Afl. 6: 1.Thomas 2.Jochem 3.Diederik 4.Sanne 5.Imanuelle
    Afl. 7: 1.Thomas 2.Jochem 3.Imanuelle 4.Diederik 5.Sanne
    Afl. 8: 1. Thomas 2.Jochem 3.Sanne 4.Diederik
    Afl. 9: 1.Thomas 2.Jochem 3.Sanne

    Dit was allemaal tijdens de aflevering mijn lijstje vóór de test en executie

  3. Je bent nog vergeten bij Thomas dat het t-shirt met die pijp erop nog op iets duidt: een pijp is een ander woord voor een mollengang…

   1. Ja, bedankt voor ’t corrigeren 🙂
    Ook nog een hint bij de halve finale is Thomas niet alleen als één na laatste door naar de finale ook zit hij op de rij bij de testuitslag; Jochem,Diederik,Thomas en Sanne als één na laatste; oftewel op het 3e stoeltje. Alles verwijst naar Thomas qua één na laatste en ja met al deze bewijzen kunnen we maar 1 ding zeggen; THOMAS IS DE MOL 2017! Maar toch gek dat Vincent als eerste het spel moest verlaten….

 13. Thomas is omgedraaid samoht. In het zuid chileens betekent dit 8. Als je de aantal letters van de naam Thomas vermenigvuldigt met 8, kom je op 48 uit. Thomas heeft 10 vingers. 48-10 = 38. Het vlaamse alfabet bestaat uit 26 letters. 38-26=12. Als je 12% pakt van het verdiende geld bij de moltown opdracht (0.12×150=18). Thomas heeft 3x mol gezegd in aflevering 9. 18-3=15. Jawel! De 15de letter van het alfabet is M! Simpel. Jochem is dus de mol.

  Niet zo omslachtig denken mensen!

 14. ugnjzrbichtwdem

  Dit zijn de letters die overblijven als je van alle titels de dubbele letters eruit haalt (+afl. 10 is altijd titel: WIE IS DE MOL?) Iemand hier een hint naar de mol?

 15. Zou kunnen dat er twee mollen zijn dit jaar?
  Ik zit namelijk vanaf begin op Thomas en Jochem.
  Normaal kom ik met een naar kan niet de keuze nskrn dit jaar. ..

  Zou ook slaan op alle 2tjes

 16. Thomas 1e opdracht seizoen. Zijn helikopterkaartje lag zo maar op de grond, terwijl de rest van de kaartjes aan de bomen waren geprikt. Thomas moest mee in de helikopter omdat men zeker moest weten dat die opdracht (het vinden van 4 vrijstellingen) zou slagen. Thomas had vervolgens ook snel het wachtwoord gevonden op die witte muur. Zei hij ook: “laat mij maar kijken, het duurt me te lang”. Thomas is de mol.

 17. Maar serieus guys, hoe kan Jochem zo lang erin hebben gezeten en hij staat nu zelf in de finale. Denk eens na, hij is de hele tijd vol op Diederik gegaan. Hoe dan? Heeft de rest hun test gewoon slechter gemaakt? Lijkt me sterk. Jochem zit er veel te lang in. Dit is haast onmogelijk.

  1. Niemand zat op de juiste mol Thomas. Sanne is nog net op tijd geswitched anders hadden we dit jaar niemand die de echte mol weet te ontMASKERen. Wie beeldde zich ook alweer uit bij de strandopdracht als MASKER; Thomas. Hoe werden alle kandidaten dit jaar onthult; door maskers. Nog meer hints naar Thomas nodig; zie hierboven een hele opsomming..

 18. Iemand gezien dat als ze op dat eilandje staan voor de bekendmaking van de mol, dat de berg op de achtergrond heel mooi weerspiegeld wordt in het water? En volgens mij alleen maar als Art een verhaaltje over Thomas heeft. Die heeft al zoveel hints die met spiegelen te maken hebben (en kan ook weer een tweelinghint zijn)

 19. Ik denk dat Jochem de Mol wel eens zou kunnen zijn, want als je kijkt naar wie wie verdacht vanaf aflevering 6 : Immanuelle verdenkt Diederik en vliegt er vervolgens een aflevering later uit (door haar vrijstelling). Jochem zit vol op Diederik (hij zegt letterlijk ‘vol’, maar hij vliegt er nog niet uit.
  Vervolgens vliegt Diederik er uit, nadat hij ongeveer 25 % op Jochem zet en de rest op Sanne. Thomas en Sanne zetten allebei meer op Jochem. Dit is de reden dat eerst Immanuelle en daarna Diederik er uit vliegt. Dit kan je nog versterken door naar de test & executie van aflevering 1 te kijken: Vincent zet punten op 1 latere afvaller + Sanne + Thomas. Terwijl er ook kandidaten zijn die vol op een andere kandidaat gaan. Waarom vliegen die er dan niet uit?

 20. Zouden alle tweelinghints niets te maken kunnen hebben met De Mol, maar met het feit dat Art en zijn vriendin een tweeling verwachten? Een soort geinig (en verwarrend) eerbetoon aan de presentator.

 21. In aflevering 4 had Sigrid routebeschrijving 10 en 11 omgedraaid.
  Jochem zei nog tegen Sigrid: “Heb je 10 en 11 niet omgedraaid?”
  Dat zegt een mol toch niet!!
  Jochem is dus geen mol!

 22. De titel van de aflevering was: einde in zicht

  Wanneer thomas in die “praatkamer” zit heeft hij alleen nog maar een hemdje aan…….JE ZIET ZN BORSTHAREN
  Hiermee is het einde in zicht…..

 23. De ontknoping (aflevering 10): art: THOMAS, jij bent de mol
  Thomas: dat wist ik
  Art: JOCHEM, jij bent OOK de mol
  Jochem: o ja?
  Art: SANNE, JIJ BENT OOK DE MOL
  art: JULLIE WAREN ALLE 3 DE MOL EN DE POT IS NOG ZOOOO HOOG?!
  Art: STELLETJE PRUSERS
  art: DIEDERIK! jij…… bent…… DE WINNAAAAAAAAR VAN WIE IS DE MOL 2017!!!!!
  Art: maar je bent ook de mol……..
  IEDEREEN IS DE MOL!!!
  PRUTSERRRRS
  Goede tip hè?!

 24. 1 op deze site zit een HOROSCOOP TESTER (tweeling toevallig)

  2 wanneer Sanne zegt: jij hebt mijn touw, zegt hij niet: Oh echt?! Sorry
  Maar gewoon: ja hier, ALSJEBLIEFT.
  Verdacht…….

 25. Aan het begin van het programma worden de kandidaten geïnterviewd over hun bevindingen. Thomas heeft dan zijn zwarte t-shirt aan met Romeinse cijfers, maar plotseling staat er duidelijk MOL op dat shirt !

 26. Toen Susan de mol was, stond Freek ook naast haar in de finale zonder haar ooit verdacht te hebben 😉 het kan dus wel.

  1. Jochem kan alleen maar overleeft hebben als hij “De Mol” is,
   en is Jochem de enige echte “Tweeling”, geboren op 23 Mei.

   tevens viel “Vincent” als 1e af omdat hij op de verkeerde Mollen zat (Thomas, Diederik en Sanne),
   Sigrid viel af omdat ze perse niet op “Jochem” wilde stemmen.

   tevens een paar keer in beeld te zien; De Mol, Jochem, De Mol
   voor het eerst in Bioscoop Bagdad, De Mol, Jochem, De Mol

 27. Mijn mol is al vanaf aflevering 1 Thomas, ookal begin ik nu wel sterk het vermoeden te krijgen dat Jochem de mol is en ze er bij dit programma nu alles aan doen om zo veel mogelijk mensen Thomas te laten verdenken omdat Jochem zo’n overduidelijke mol is volgens sommigen.

 28. De “Multnomah falls” zijn zowel in aflevering 1 als in de laatste aflevering te zien.
  Zowel “Thomas” als de “Mol” zijn hier uit te halen.
  Art maakt in aflevering 8 zelfs een verwijzing naar de 7 wonders. De Multnomah falls zijn onderdeel van de Colombia gorge (een van de wonders)

 29. Let op het laatste wat Art zegt tegen Sanne als zij de puzzel heeft opgelost

  Art: Sanne je bent klaar
  Sanne: Komt er nog een puzzel ????? Dat weet ze
  Art: je bent helemaal klaar de “opdracht” is
  ten einde!!!

  Is dat dé titel “einde in zicht”

  En dat Art zegt je bent helemaal klaar de “opdracht ” ( de mol zijn) ten einde want ……Ze hoeft nu niet neer te mollen

 30. Dagboek van de mol gelezen?
  De mol zegt na thuiskomst blij te zijn met het doen van alledaagse dingen: boodschappen doen, wasjes draaien en stofzuigen. Wie komt r thuis en moet prompt aan t poetsen enzo? En vindt dat prèttig. Rare mol.

 31. Vlak voor get einde kwam er onder in het scherm een soort aftiteling te staan, daar stond: “…Gebaseerd op het televisieprogramma ‘De Mol’, in licentie gegeven door The New Flemish Primitives – België.” Zou deze relatie duiden op Thomas, de Belg, als De Mol?

 32. Ik ben eruit met WidM. Jochem is het hoor. De mol zou in de finale natuurlijk niet switchen van wie hij zogenaamd denkt dat de mol is, tenzij zijn kandidaat eruit is. Jochem is de enige die om die reden switcht. Hij is naar Sanne gegaan omdat hij wist dat Sanne hem verdacht en heeft haar in de war gebracht door te zeggen dat hij Diederik verdacht. Toen heeft ze zelf conclusie getrokken dat ze allebei fout zaten en dat het dan Thomas zou moeten zijn. Vervolgens heeft Jochem zich ingehouden met die laatste opdracht om haar van zijn onschuld te overtuigen. Jochem heeft alleen niet kunnen voorzien dat Thomas, die steeds op Sanne zat, zou switchen naar hem. Dat was toeval omdat hij en Diederik dat tactisch hadden afgesproken. Dus: Jochem mol, Thomas winnaar, Sanne verliest.

 33. De mol zegt in zijn dagboek dat ze terug zijn gegaan naar cafe Bagdad, de bioskoop waar ze drie weken geleden in het spel met Art aan het onderhandelen waren. Wie zat er in het cafe en onderhandelde met Art? Thomas! Sanne en Jochem zaten aan de andere kant en hoefden niet te onderhandelen. Ik zat kompleet op Jochem… maar nu…..

 34. In 8 afleveringen vallen deelnemers af. Diederik heeft 8 letters.
  In alle afleveringen waarbij een deelnemer afvalt komen dieren voor.
  Als je de dieren vertaalt in het Engels (Amerika) en daarvan de 5de letter neemt dan krijg je Diederik.
  Bij een dier met minder dan 5 letters, is de 5de letter de 1ste letter.
  Je neemt de 5de letter omdat Sanne, 5 letters is.

  Sanne is de mol. In deze aflevering zei ze, als ze een jongen geweest zou zijn, dan had ze Diederik geheten hebben. Er waren dus twee Diederikken in dit seizoen van de mol. Alles komt in tweevoud / tweetallen / weerspiegelingen voor.

 35. Ben erachter.Het is zekerweten Thomas.Die ene cowboylaars daar stond op: Two Cultures,oftewel: twee culturen.Thomas leeft in 2culturen nl: De Vlaamse en Nederlandse…dit verklaart dan ook nog alles wat als 2 voorkomt in alle afleveringen en bovendien had die laars ook nog de kleuren van de Belgische vlag….het land waar hij geboren is.

 36. Bovendien draagt de cowboy die afgebeeld is op het midden van de laars een rood/blauwe sjaal/blouse….wat dan weer de kleuren zijn die bij de Nederlandse vlag horen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *