Geheime ontmoeting verklapt mogelijke identiteit Mol

Een foto in het Molboekje van dit jaar zou wel eens een heel belangrijk aanknopingspunt kunnen zijn in de richting van de Mol. Art zou namelijk een geheime ontmoeting hebben gehad in de bioscoop van aflevering 1…

Sale 2017

In de bioscoopopdracht in aflevering 1 zat Art tegenover Vincent, Jeroen, Thomas en Roos. Deze kandidaten kwamen op het scherm voor de rest van de kandidaten. Let goed op de achtergrond bij bijvoorbeeld Vincent.

In het Molboekje is te zien hoe Art op de plek van de kandidaten zit. Hij zit tegenover een persoon met een bril. Als je het goed bekijkt, zie je de achterkant van het hoofd van Diederik. Deze ontmoeting heeft op televisie nooit plaatsgevonden. Heeft Art dus vooraf of achteraf nog een geheime ontmoeting gehad met Diederik?

Op de hoogte blijven van alle hints & aanwijzingen van Wie is de Mol? Of heb je zelf een hint gespot? Check ons op Facebook! Zelf Wie is de Mol spelen? Dat kan! Bekijk hier het Wie is de Mol Bordspel.

20 gedachten over “Geheime ontmoeting verklapt mogelijke identiteit Mol”

 1. Diederik is niet de enige met een bril. Sigrid, Sanne, Yvonne, Jeroen, Thomas en vgm nog iemand dragen ook een bril. Daarnaast kan dit ook een zonnebril zijn en heeft Diederik ook een dun montuur en dit is een dik montuur.

  1. Ik zie duidelijk dat dit Diederik is, maar misschien geeft hij gewoon door dat het Vincent is die zijn vrijstelling in moet leveren.

 2. Dan schieten me een paar dingen te binnen:

  – Waarom zou Art met de mol een ’tv gesprek’ houden als die toch niet uitgezonden wordt. Drink een kop koffie leunend tegen de muur of zo.

  – Wie weet is met iedereen een gesprekje gehouden dat later nog uitgezonden wordt om de boel weer door elkaar te schudden. Doen ze steeds vaker.

  – Zou de redactie echt denken ‘laten we voor de promo ook nog even een shot met de mol maken, dat zien ze toch niet in de bladen’.. I think not.

 3. Ik denk dat het Sanne of Diederik is want bij de aflevering waar ze door de portofoon moesten praten zie je op een gegeven moment een bord met SWV en wie begint er met SWV?????…. juist Sanne Wallis de Vries. En bij moltalk zegt Chris Zegers tegen Margriet dat iedereen een bijnaam had Margriet was spruit en wie draagt een spruit op zn 👕Inderdaad Diederik is het toeval dat iedere week een hint komt met het shirt van Diederik of is het een mollenactie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *