Dit moet je weten over het nieuwe seizoen van Wie is de Mol 2017

Heb je nog problemen met het invullen van de punten op de app van Wie is de Mol? Dit jaar wordt er vanuit de productie erg weinig gedeeld over het nieuwe seizoen. Toch hebben we tips voor je verzameld zodat jij goed je punten kan invullen.

Spreiden… of toch niet
Je kan de punten in de app spreiden over kandidaten of volledig op één iemand inzetten. Beide tactieken hebben een voor- en nadeel. Wanneer je al je punten op één iemand inzet die in die aflevering afvalt, dan ben je de punten kwijt en kan je niet meer meedoen. Als je punten spreidt over meerdere kandidaten en daar valt er één van af, dan kan je nooit meer het maximale aantal punten halen.

De meeste gebruikers kiezen in de eerste afleveringen wat veiliger voor twee of drie deelnemers waar ze hun punten over spreiden. Durf je wel een gokje te wagen, zet dan in op één deelnemer. Dan heb je wel kans dat je al vroeg uit het spel ligt. En dat kan je wel eens de rest van het jaar blijven achtervolgen…

De rest van Nederland
Je kan in je keuze afgaan op wat de rest van de Mol-kijkers voorspelt. Op dit moment worden Diederik, Jochem, Jeroen en Sanne het meest verdacht. Meegaan met de grote groep is in vorige seizoenen niet altijd succesvol gebleken. Zeker omdat er nog geen afleveringen zijn geweest, lijken de meeste verdenkingen meer op basis van onderbuikgevoel.

Deelnemers die eerder terug zijn dan verwacht
De kandidaten worden elk jaar goed in de gaten gehouden aangaande hun social media-gedrag tijdens de opnameperioden. Sigrid gedraagt zich erg verdacht op Instagram, Roos lijkt eerder thuis dan verwacht en ook Vincent lijkt extra tijd te hebben gehad in die periode. Vooralsnog lijken de kandidaten dit jaar extra alert op de Molloten die de social media in de gaten houden, en laten ze maar weinig steken vallen.

Aanwijzingen
Je kan in de beslissing ook de hints en aanwijzingen voor het nieuwe seizoen al meenemen. Zo heeft Vincent een bijzonder shirt aan, spelen rozen misschien wel een bijzondere rol, geeft een sterrenbeeld wellicht tóch een aanwijzing en heeft Diederik ook een interessante kledingkeuze. De aanwijzingen kunnen natuurlijk een dwaalspoor zijn, maar het kan geen kwaad om deze kandidaten iets hoger op het lijstje te zetten.

Op de hoogte blijven van alle hints & aanwijzingen van het nieuwe seizoen? Volg dan onze Facebook. Zelf Wie is de Mol spelen? Dat kan! Bekijk hier het Wie is de Mol Bordspel.

8 gedachten over “Dit moet je weten over het nieuwe seizoen van Wie is de Mol 2017”

  1. ja er is weer geen app voor windows telefoon helaas wie is de mol verplicht mij om een twee telefoon te hebben om mee te doen

    1. Als je in Microsoft Store zoekt naar ‘ Mijn Molboekje’ is een Wie is de Mol app voor Windows Phone waar alle hints enzvoort in worden vermeld na elke aflevering

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *