Is dit de Mol? Het gezicht op de achterkant van de biljetten!

UPDATE! Inmiddels heeft de Mol de biljetten van aflevering 4 op zijn Twitteraccount gezet! Puzzelen maar! Dat zijn de nieuwe biljetten:

De biljetten verwerkt in de afbeelding van Klaas:


— Oorspronkelijke bericht —

WOW! Het heeft wat puzzelwerk gekost, maar Rat heeft uitgezocht wie er op de achterkant van de biljetten staat!

De basis is de foto van Klaas die ook op de voorkant van het geld staat.

Gooi er een kleurenfilter overheen.

Verdeel het in een mozaïek met cirkels.

Verdeel het veld in meerdere horizontale rijen.

De verzamelde biljetten uit de eerste aflevering passen!

Ook de verzamelde biljetten uit de tweede aflevering passen! De biljetten kunnen soms de biljetten uit vorige aflevering overlappen.

En ook de verzamelde biljetten uit de derde aflevering passen! De biljetten kunnen soms de biljetten uit vorige afleveringen overlappen.

Wil je meer zien van Molloot Rat? Volg dan zijn Twitter. Wil je altijd op de hoogte zijn van alle hints & aanwijzingen van Wie is de Mol? Volg dan onze Facebook!

4.265 gedachten over “Is dit de Mol? Het gezicht op de achterkant van de biljetten!”

  1. Op deze manier kun je alle portretten wel maken… Hoewel ik zelf wel denk dat Klaas de mol is… maar het kan natuurlijk ook een portret van Rop zijn… of Taeke…. Of Cecile… of Ellie… Het is maar wat je wil zien, hé…. (wel knap uitgevogeld hoor)

  2. Wat mij opviel was dat na het intro, maar voor de titel (vlak na de foto) iets gefluisterd werd. Dat was volgens mij niet het geval in eerdere afleveringen. Ik kan er niks van maken echter. Het moet in ieder geval niet achterstevoren afgespeeld worden, want dan klinkt het niet meer. Ik kan er inmiddels niet meer normaal naar luisteren maar naar mijn idee klinkt het als ‘Rop Verheijen’?
    Luister hier maar eens: https://www.dropbox.com/s/ivhpflvc64dzanv/WIDM16_mixdown.wav?dl=0

  3. Dat nummer aan het begin van de aflevering: 876.
    876 klaas, 876 Annemieke etc levert niks op via Google search. Wat wel wat oplevert is 876 Taeke. Nog iets verder zoeken levert het volgende resultaat op: taeke is geboren in 1980, schrikkeljaar en jaar van de aap. 2016 is ook een schrikkeljaar en ook het jaar van de aap

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *