BREKEND – Ellie Lust nieuwe presentatrice Wie is de Mol

Wie is de Mol gaat in 2017 een nieuw gezicht krijgen. Na vijf seizoenen het populaire televisieprogramma te presenteren, houdt Art Rooijakkers er mee op. ‘Een moeilijke keuze, ik heb er lang over getwijfeld’, stelt Art. ‘Maar samen met het productieteam hebben we een ontzettend goede opvolger gevonden.’

Niemand minder dan Ellie Lust gaat het stokje van Art overnemen. Ellie, die vorig seizoen nog afviel in aflevering vier, bekend van onder meer haar fameuze etherdiscipline, zegt enorm veel zin te hebben in het nieuwe seizoen. ‘De appel valt niet ver van de boom. Dit is een logische stap in mijn carrière. Ik vind het enorm leuk om boeven te vangen, maar tegen dit aanbod kon ik geen nee zeggen’ aldus Ellie.

 

33 gedachten over “BREKEND – Ellie Lust nieuwe presentatrice Wie is de Mol”

  1. Jaja, ik denk ……weet bijna wel zeker dat we allemaal voor de gek worden gehouden!
   1 april?❗️
   Ellie zal haar baan toch echt niet, met alle respect, hiervoor inruilen!?
   Of ik moet me echt in haar vergissen?

  2. Laat me niet lachen zeg,
   Die Ellie Lust woordvoerster van de politie Amsterdam die staat voor vrijheid van meningsuiting. tolerantie, en dat iedereen, ongeacht geslacht, huidskleur, geloof,afkomst, of sexuele voorkeur gelijkwaardig is, doet dan een uitspraak tijdens de gayparade dat het wel erg is als je in Brabant bent opgegroeid.
   Hieruit blijkt maar weer eens dat Brabanders als minderwaardig beschouwd worden, en Amsterdam zich bovenalles verheven voelt.
   En dat is dan onze Politie, waar moet dat heen.

 1. Voor dat je als kandidaat meedoet krijg je eerst cursus etherdiscipline en als je die voldoende heb afgerond met een 10 mag je pas meedoen… Nee ik kan Art niet missen bij dit programma

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *