Alle hints & aanwijzingen van aflevering 8 van Wie is de Mol 2016

De achtste aflevering van Wie is de Mol 2016 is afgelopen! Dit zijn alle hints en aanwijzingen. Heb je zelf iets gezien? Laat het weten op onze Facebook. De afleveringstitel is ‘min of meer uitzonderlijk’.

1. 3 Kandidaten, één Mol

Art zegt tijdens de introductie: ‘Klaas, Taeke, Tim, Annemieke. 3 kandidaten, 1 mol’. Houdt hij de goede volgorde aan?


2. 10M

Tijdens de kluisopdracht kwamen Taeke, Annemieke én Tim in beeld, waar een woord op de paal stond. Dit kan je zien als 10M of omgedraaid; MOL. Wat denk jij dat het betekent?


3. Geen reactie

Klaas reageert niet wanneer Art vertelt dat de klokken ook mingeld kunnen opleveren, maar kijkt Art strak in de ogen aan. De andere deelnemers geven wel een reactie. Zou Klaas van te voren weten hoe de opdracht werkte?


4. Taeke en het bureau

Taeke opent tijdens de klokkenopdracht de lade van een bureau, waar een klok in zit. Dat is geen typische Molactie; de Mol zou stug doorlopen en doen alsof hij het niet gezien had.


5. Klaas die het mingeld stopt

De titel van de aflevering was: ‘Min of meer uitzonderlijk’. Klaas was de enige die het mingeld stopte tijdens de klokkenopdracht, de andere kandidaten stopte alleen het plusgeld. Dat maakt hem uitzonderlijk.


6. De couch-potato

Annemieke geeft aan dat ze bij de uitzendingopdracht dat ze liever niet in de spotlight staat. Een Mol zit ook graag in het donker


7. 1979

Tijdens de aflevering was een kort shot te zien van onderstaand beeld. Hierin was 1979 te zien. Annemieke is geboren in 1979


9. De duizend euro van Annemieke

Na de uitzendingopdracht is niet te zien hoeveel Annemieke in totaal heeft verdiend. Ze kan dus meer verdiend hebben, maar expres geld achter gehouden hebben.De reacties op Twitter:


Verdenkingen:

Wie verdenkt wie? Als een kandidaat een ander verdenkt, en de kandidaat valt af, betekent dat meestal dat de kandidaat er naast zat bij het verdenken van de Mol. De afvallers vertellen ons dus wie niét de Mol is.

Klaas verdenkt Tim
Taeke verdenkt Klaas en Tim
Tim verdenkt Klaas
Annemieke verdenkt Klaas en TimOp de hoogte blijven van alle hints & aanwijzingen van Wie is de Mol? Hier vind je alle aanwijzingen naar Klaas. Of heb je zelf een hint gespot? Check ons op Facebook!

3.228 gedachten over “Alle hints & aanwijzingen van aflevering 8 van Wie is de Mol 2016”

 1. Wat nou als annemieke helemaal niks goed had in se laatste opdracht. Maar doordat zij de penningmeester is wat geld uit de pot kon pakken en net doen of ze meer hadden verdient.

 2. Klaas en Taeke hadden het in de uitzending opdracht over dat ze de taal nog niet goed konden spreken en over hoe mooi het land is. Tim had het over Twitter. Ze deden alle 3 mee aan de uitzending maar was Tim toch niet min of meer uitzonderlijk met zijn stukje tekst?

 3. De lade waar de 900 in zat stond op de foto een stukje open. Bij het aantreffen door Taeke niet meer. Is in een van de andere shots wellicht te zíen dat daar een van de anderen eerder voorbij is gekomen. wellicht net als Klaas in de vorige aflevering even een duwtje tegen de tafel gaf is het dicht duwen van de lade maar een klein kunstje om de monitor helemaal te verbergen…

 4. Taeke was mijn mol. Hoe fout kun je zitten. Baal er enorm van, ik had hem in de finale willen hebben. Nu moet ik mijn hele strategie herzien en alle afleveringen terugkijken….

 5. Bij de 1e opdracht kwam er even 07M in beeld op een roestige paal bij de fabriek. Klaas heeft als enige geen 7 gezegd tijdens de opdracht. 0 x 7 = M (mol).

 6. Tijdens de executie komt Tim in beeld. Hij heeft en grijze pet op met daarop een zwart kruis. Op het geld staat ook en symbool in de vorm van een zwart kruis……toeval????? Tim de mol of aanwijzing die wijst richting Klaas.

 7. Ruzie in huis. Onze zoon van 6 is helemaal gek op het programma maar ook op Klaas. In zijn ogen kan zijn held Klaas nooit de Mol zijn maar daar denken papa en mama toch anders over.

 8. Die 10M was iedereen opgevallen schijnbaar, maar ik geloof dat er ook een 7M op een paal stond. Eerder al. (niet helemaal zeker dat het een 7 was, maar volgens mij wel…)

 9. Is het dan echt niemand opgevallen dat bij de eerste aflevering, het “kruis”verhoor tussem art en de mol, de mol een stuk groter dan Art is, Art keek de mol niet recht in de ogen maar eerder wat omhoog omdat die persoon langer is. Zoveel personen zaten er niet in het spel die langer dan Art zijn. Mijn mol is vanaf de eerste aflevering al Klaas. Zeker na het slechte acteerwerk wat hij verricht bij iedere opdracht en afvalmoment, hij kan zijn gezicht nauwelijks in de plooi houden.

 10. ja klopt, ze zijn ongeveer even lang, het was meer een opmerking dat daarmee al de hele groep tot een klein aantal terug gebracht kon worden. Het viel mij erg op, en misschien ook toeval dat juist die 3 ongeveer van dezelfde lengte zijn. Alleen Klaas is zo verdacht, mocht het alsnog een andere kandidaat zijn, chapeau diegene heeft dan wel erg goed gespeeld! We zullen het volgende week weten 😀

 11. Annemieke is en blijft mijn mol. Ook deze week weer heel duidelijk hoor, ze maakt een zooitje van die touwen, ze draagt altijd zwart, de schrijftstijl in de dagboeken is echt een vrouw. En zo kan ik nog uren doorgaan. Klaas de mol? Kijk nog maar eens goed mensen dat is onmogelijk. Annemieke heeft zo vaak gelogen, nu spreekt ze ineens wel weer spaans, in de kabelbaan ook maar daarvoor weer niet?

  1. Annemieke maakt zichzelf veel te opvallend verdacht, daardoor is zij dus niet de mol, naar mijn mening!
   “Iemand die opvallend molt, is niet de mol”.
   Naar Klaas zijn wel veel hints, maar zijn molacties zijn wel onopvallend vind ik.

 12. Touwen kruisen elkaar . Hint naar Klaas van KRUISTUM? Er zijn zo erg veel dingen die verwijzen naar de achternaam van Klaas. Klaas is echt mijn mol!

 13. Iis het niemand opgevallen dat op 15min45sec nadat Tim vertelt dat iedereen nu toch snel geld probeert te verdienen eerst hoor je met een speciale nadruk hoe een man een domino steen op tafel neer legt. En daarna luid en duidelijk een man iets in het spaans zegt. DUIDELIJK EEN HINT!!
  Het lijkt als of hij gewoon een verkooppraatje schreeuwt op de markt. Maar het is duidelijk opgenomen met een microfoon.
  ik versta alleen niet goed WAT hij zegt. Het begint met “y la pelicula”….. “la mania(?) hollanda”
  wat betekend “en de film” ….. “de manie(?) (naar) Holland”
  is er iemand die het wel kan ontcijferen??

  1. idd, ik kan het niet ontcijferen, maar wat er tussen dat ‘y la pelicula’ en dat ‘la mania hollanda’ wordt gezegd, spreekt hij veel te snel uit.

    1. Annemiek was medepresentator van het televisieprogramma De Duitsers dat werd uitgezonden in januari en februari 2014 op Nederland 3. Is dit een hint?

 14. Tijdens de eerst opdracht rommelt Klaas eerst aan het touw voordat hij het einde aan Annemiek geeft. Hierdoor komt het in de knoop. Een duidelijke mollenstreek lijkt me.

 15. En klaas die bij elke opdracht andere mensen verdacht maakt, zoals ‘Taeke heeft 6 geldbedragen bij die klokken bij elkaar gebracht, Annemieke 2, ik 1 ennuhhhh, Tim heeft denk ik de boel verkend’, terwijl Klaas die ene net aftikte vlak voor Tim dat kon doen, dus hij heeft zelf ook weinig gedaan

 16. De titel ‘min of meer uitzonderlijk’ kan wijzen op Klaas. Hij kon de klok maar niet vinden. De klok zat op dat moment op de grens van ‘meer of mingeld. Uiteindelijk is Klaas de enige die een klok met mingeld heeft uitgedrukt en dus is hij uitzonderlijk.

 17. Volgens mij werd door die mannen gezegd “… allemagnia, hollanda …” en hadden ze het over de kandidaten die wel ‘uit Duitsland of Nederland ofzo komen ofzo’ (wij vinden ook dat alle Chinezen op elkaar lijken).

 18. We hebben niks gezien van wat Annemieke heeft verdiend bij de opdracht met de tv uitzending. Die 1000 euro kan net zo goed 1000 euro uit de pot zijn aangezien zij zelf de penningmeester is. Dit zou ook een perfecte mol actie zijn!

 19. bij de kluis opdracht komen Taeke, Annemieke en Tim in beeld naast het woord MOL
  de titel van de aflevering was min of meer uitzonderlijk
  Klaas komt niet in beeld, is hij dus “uitzonderlijk”? Klaas is de mol?

  1. Aan het begin van aflevering 1 sprak Art met de Mol. Hij zei tegen hem/haar: “wij zullen elkaar niet meer onder 4 ogen spreken voor de finale.”
   Meteen daarna sprak hij met Klaas omdat hij een ‘bijzondere’ taak had met de metro opdracht. Dus.. Klaas kan de Mol niet zijn?

 20. Ik denk dat harm de mol is. Hij werd de hele tijd van molhoogte gefilmd. En zat continu met zijn hand in zijn broek. Ik heb de mol ontmaskert hoor, ik ben de beste daaaag.

 21. Mijn mol is nog steeds Annemieke. Ik hou niet van al die rekensommetjes en aanwijzingen op muren et cetera. Ik hecht meer waarde aan biechten en aanwijzingen die de Mol geeft. Daarom ga ik er ook van uit dat Annemieke de Mol is.

  Ik heb trouwens 1 vraag. Waarom zou Annemieke moeten spreiden als zij het geld heeft? Dan kan ze toch zien wie de mol is? Op de achterkant staat een afbeelding van de Mol. Ze kan gewoon even snel gaan puzzelen. Ze slaapt hoogst waarschijnlijk toch alleen. Tim en Klaas slapen samen waarschijnlijk op 1 kamer. Dus dan heeft ze alle tijd en alle ruimte om dat geld even te gaan bestuderen. Dat kon ze 2 afleveringen geleden ook al doen. Ik bedoel maar. Dat is naar mijn mening weer een aanwijzing naar Annemieke toe.

  1. wij als kijkers krijgen veel beelden niet te zien wellicht heeft ze dat al gedaan maar weten wij het niet,
   ik verdenk zelf tim, annemieke doet alsof ze de mol is om anderen op het verkeerde spoor te zetten, en naar klaas zijn ZOVEEL hints dat als hij de mol is het echt niet meer leuk is

 22. Opvallend was dat de klok op -13 stond, toen Klaas hem stilzette. M is de 13e letter van het alfabet. Dus Klaas kan de mol zijn.
  Hoewel ik ook nog aan Tim denk. In d opdracht met de Spaanse woorden zat o.a. Het woord “zus” Tim twittert onder de naam ” broervanroos”. Dus een lichte twijfel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *