Alle hints & aanwijzingen van aflevering 6 van Wie is de Mol 2016

De zesde aflevering van Wie is de Mol 2016 is afgelopen! Dit zijn alle hints en aanwijzingen. Heb je zelf iets gezien? Laat het weten op onze Facebook. De afleveringstitel is ‘misplaatst’.

1. Down to earth

Klaas, Rop en Taeke gaven aan niet uit de hoogte te zijn, maar down to earth. Een mol is ook down to earth.

2. Uit de hoogte

Cecile, Annemieke en Tim gaven aan uit de hoogte zijn. Niet echt een fijne plek voor de Mol. Of is er een van hen ‘misplaatst’, een verwijzing naar de afleveringstitel?

3. Hoogtevrees

In een eerdere aflevering gaf Cecile aan hoogtevrees te hebben. Bij de kabelbaanopdracht geeft ze aan ‘uit de hoogte’ te zijn en wil ze graag in de gondel. Een bijzondere reactie voor iemand met hoogtevrees.

4. C-U-U

In de kabelbaanopdracht geeft Taeke tot drie keer toe door dat een woord met c-u-c begint, terwijl Tim telkens c-u-u hoort.

5. Opnoemen van de woorden na de opdracht

Tim noemt de woorden tijdens de biecht na de opdracht zonder moeite op. De mol krijgt vóór elke opdracht al alle informatie over de opdrachten. Heeft Tim de woorden in zijn hoofd gestampt?

6. De hamer van Rop

Tijdens de spiegelopdracht was het Rop die de hamer verkeerd had gelegd op tafel. Was de hamer van Rop ‘misplaatst’, een verwijzing naar de afleveringstitel?

7. Verschuiven van de tafel

Tijdens de spiegelopdracht tikt Klaas achter de rug van Annemieke en Tim de tafel aan. Probeert hij hem ongezien te verplaatsen?

8. De foto van de opdracht

Een aantal deelnemers stond bij de foto-opdracht op de verkeerde plek. Stonden zij misplaatst of werden zij misplaatst, een verwijzing naar de afleveringstitel?

9. Kandidaat Klaas

Op de achterkant van het fotobord van Klaas staat het woord ‘Kandidaat’. Is dit misplaatst, een verwijzing naar de afleveringstitel, en is hij geen kandidaat, maar Mol?

10. Op de verkeerde plaats

Na het woordenspel in de kabelbaan zegt Tim dat als hij op de plek van Annemiek had gestaan, hij alle woorden had geweten die zij kreeg voorgeschoteld. Een verwijzing naar de afleveringstitel?

11. ‘Ze had me wel’

Tim zegt nadat Cecile vertelt dat ze de biljetten heeft gevormd tot een portret, het volgende: ‘Ze had me wel’. Zou hij daarmee bedoelen dat ze zijn portret had kunnen maken?

12. M is P laatst

De afleveringstitel was ‘misplaatst’. Met een paar spaties in de titel kan je daar ‘M is P laatst’, wat je kan lezen als: Mol is P laatst. De laatste letter van Rop is een P

De reacties op Twitter:

Verdenkingen:

Wie verdenkt wie? Als een kandidaat een ander verdenkt, en de kandidaat valt af, betekent dat meestal dat de kandidaat er naast zat bij het verdenken van de Mol. De afvallers vertellen ons dus wie niét de Mol is.

Klaas verdenkt Annemieke en Tim
Taeke verdenkt Tim, Rop
Tim verdenkt ?
Cecile verdenkt onder andere Klaas
Rop verdenkt Tim en Klaas
Annemieke verdenkt Klaas en Tim

 

Op de hoogte blijven van alle hints & aanwijzingen van Wie is de Mol? Of heb je zelf een hint gespot? Check ons op Facebook!