WIDM 2016: Alle 15 aanwijzingen Klaas

Wij zijn er uit: Klaas is de Mol! Daarom hebben we alle hints en aanwijzingen voor Klaas op een rijtje gezet. Ken je deze hints al? Kijk snel verder voor alle hints en aanwijzingen!

1. Mol CF. Klaas

Deze kan je bijna niet ontgaan zijn; de kloosterhint. De naam van aflevering 2 was: ‘Het laatste woord, letterlijk’. Wanneer Klaas en Cécile door het klooster heenlopen, zijn de laatste woorden van de oud-Mollen: Molboek, Oordeel, Legenda, Contra, Focus. Als je de eerste letters en de laatste letters van deze woorden pakt (dus de laatste woorden, letterlijk bekijkt!) staat er: KLAAS CF. MOL. Hierbij is CF. een afkorting voor ’te vergelijken met’.


2. De achterkant van het Molgeld

Op de achterkant van het Molgeld is een deel van het portret van de Mol afgebeeld. Elke week tweette het twitteraccount @IkBenDeMol de achterkant van de biljetten die te verdienen waren. Molloot Rat wist de achterkant van de biljetten te plaatsen zodat er een duidelijk portret te zien was. Het portret van Klaas, namelijk. Wil je weten hoe het portret is opgebouwd, kijk dan hier.


3. Aantikken van de tafel

Tijdens de spiegelopdracht in het theater tikt Klaas de tafel licht aan, terwijl de tafel al op de goede plek stond. Dit doet hij ook achter de rug van de andere kandidaten!

 


4. MOL op de muur

Klaas stond in de controlekamer voor het woord ‘CONTROL’. Op de manier waarop hij er voor staat, lijkt er MOL te staan. Bewust camerawerk of toeval?


5. Het kruis op tafel

Bij de blokjesopdracht aan de tafel lagen de blokjes in een kruispatroon. Verwijst dit naar de achternaam van Klaas van KRUIStum?


6. Het kruisje op de biljetten

Kruizen komen in dit seizoen wel vaker voor (zie ook de vorige hint). Er staat een kruis op elk biljet, zonder echt toegevoegde waarde. Zou dit verwijzen naar de achternaam van Klaas van KRUIStum?7. Het kruis in de Molino

Dat kruizen vaker terugkomen, blijkt wel uit voorgaande hints. Ook in het Molino-logo (het restaurant) is een groot kruis te zien, met een contour van de Mol. Wederom een verwijzing naar Klaas van KRUIStum als Mol?


8. Klaas die een kruis maakt met zijn vingers

De laatste aanwijzing over kruizen in dit seizoen; in aflevering 4 kruist Klaas zijn vingers. Zou het wederom een verwijzing zijn naar Klaas van KRUIStum als Mol?


9. Het bedrag in de kist

Alleen Klaas loopt bij de symbolenopdracht op het water naar de kist, en haalt er vervolgens een biljet van 1000 euro uit. Zou er nog meer geld in zitten, en heeft hij dat niet meegenomen?


10. Suzan die zich verspreekt

Oud-Mol Suzan verspreekt zich tijdens Moltalk. Zou ze meer weten? Voordat het seizoen begint, heeft de Mol altijd de mogelijkheid om strategieën met oude Mollen te bespreken.


11. Down to earth

Onder andere Klaas gaf aan in de kabelbaanopdracht waar woorden vertaald moesten worden, niet uit de hoogte maar ‘down to earth’ te zijn. Een Mol zit ook niet graag in de lucht, maar in de aarde.


12. Klaas in beeld bij ‘de Mol’

In aflevering 3 komt Klaas telkens in beeld wanneer Art het over de Mol heeft. Goed camerawerk, of toeval?


13. De grijns van Klaas

Toen Art wegliep na de resortopdracht, waar de kandidaten niet zagen dat er duidelijke aanduidingen op de beelden stonden, moest Klaas een grijns onderdrukken.


14. Klaas in de gaten houden

Bij de test in aflevering 7 zei Art dat de kandidaten Klaas in de gaten moesten houden. Hij doelde daarmee op zijn zwarte vrijstelling, maar het kan ook een goede hint zijn naar Klaas als Mol.


15. De Wilhelm Scream in de intro

In de intro is het geluidsfragment van de Wilhelm Scream gemonteerd. Dit is een bekend fragment van een schreeuw, die in veel filmproducties is gebruikt. Klaas presenteerde vroeger ‘de gilfactor’, een programma waar het draait om het laten schreeuwen van slachtoffers.


De afleveringstitels

Een aantal afleveringstitels zou naar Klaas kunnen verwijzen:
Het laatste woord, letterlijk – Verwijst naar de laatste woorden van de Mollen in het klooster, zie ook hint 1.
Minder dan je denkt – Taeke vertelde in deze aflevering dat hij dacht dat Klaas drie jokers had gepakt. Klaas had echter maar één joker, dat was dus minder dan hij dacht.
Misplaatst – Op de achterkant van de portretten tijden de verzamelopdracht in de auto stond bij elke kandidaat een ander woord. Bij Klaas stond het woord ‘Kandidaat’. Was dat woord misplaatst?
Iets is niets – Dit zou kunnen slaan op de zwarte vrijstelling van Klaas, die de groene vrijstellingen en jokers wegspeelt. Zo heeft Klaas dus ‘iets’ waardoor de anderen ‘niets’ hebben.
Min of meer uitzonderlijk – Klaas zette tijdens de klokkenopdracht in de verlaten fabriek de klok uit die op mingeld stond. De anderen zetten óf plusgeld uit, of deden niets. Dat maakt Klaas en het minbedrag uitzonderlijk.

Op de hoogte blijven van alle hints & aanwijzingen van Wie is de Mol? Of heb je zelf een hint gespot? Check ons op Facebook!

3.704 gedachten over “WIDM 2016: Alle 15 aanwijzingen Klaas”

 1. Klaas zit of staat altijd achteraan. (“Het gebeurt achter je rug” ) Op de groepsfoto, en ook bij de uitslag van de test. Behalve de vorige uitzending, yoen zat hij op de voorste rij. Zo was hij dus ook misplaatst.

  1. In de 1ste aflevering ging Ard met de mol praten en zag je een gele glans op het hoofd van de mol. Dus Tim kan je van je lijstje af strepen.

 2. Ik ben er ook vol van overtuigd dat klaas de mol is, het enige wat me tegen staat is dat art bij de eerste aflevering tijdens de geheime meeting met de mol zei dat hij de mol voor de finale niet nog eens face to face zou spreken… maar daarna sprak art kees in de metro…

    1. Klaas lacht zo raar als iedereen sip is dan heefd klaas zon raar lachje
     Ik weet zeker dat klaas de mol is
     Kijk maar als himde tafel verschuift en als suzane zich verspreekt jigelijk bedoelt ze klaas maar ze
     Zegt kees ik dacht geef nou maar toe dat klaas de mol is.

     1. Bij zapp live , hadden ze het over “wie is de mol”. Kinderen konden stemmen wie ze dachten dat de mol was. Een meisje zat op Klaas. Klaas werd meteen rood toen het meisje zei dat ze Klaas verdacht. (Klaas is de presentator van zapp live)

   1. Sudan had deze meeting met oud mollen. Toen was Klaas nog geen oud mol. Sudan doet wel vaker van die rare dingen. Want zij waren niet gebeld zeggen ze.

   1. Er wordt gezegd dat dit te verklaren zou kunnen zijn door het feit dat Art hem niet meer als “mol” spreekt gedurende het seizoen, maar alleen als kandidaat. Het is natuurlijk een fantastische afleidings-manoeuvre…

  1. Dat heb ik ook gemerkt, maar let wel dat Klaas in de eerste paar afleveringen helemaal niets terugzegt tegen Art. Niet eens een “Bedankt” wanneer Klaas geld van Art aannam. Altijd een knikje.

  2. Mijn gedachte daarover is dat Klaas daar als kandidaat staat. :-). Wat heeft Susan Visser zich versproken zeg. Haar gezicht sprak boekdelen. ik zit al sinds aflevering 1 op Klaas. Mijn 2e mol was Rop. Als t een van. Als t een van De andere 3 is….chapeau 🙂

  3. Art sprak in de metro niet met de mol Klaas maar met kandidaat Klaas. Waarschijnlijk om de kijker te laten denken in afl 1 okay die kunnen we wegstrepen als mol.

  4. Het is natuurlijk wel zo dat Art niet tegen Klaas praat, maar tegen de groep.
   Klaas staat immers naast Art en niet in de groep waar Art “mee in gesprek is”.

 3. Is er ook gekeken of als je alle naar aanwijzingen van andere kandidaten neemt, er dan misschien net zo goed een ander verdacht wordt?

  ik zat eerst ook op klaas maar begin te twijfelen. Neem bijv. Tim. Waarom was Tim zo aan rekken en wou hij met de koets en met iedereen kletsen bij de ene opdracht. Waarom had Tim zijn naamkaartje aan de andere kan tijdens molina opdracht, en stond hij heerlijk lang te wachten en rond te kijken in het restaurant en nam alle tijd. Tim fietste na teake richting art tijdens de fiets opdracht, en viel ook de eerste kaarten niet op. En waarom opzoek naar een 5de zout soort. Of een oud mol in een klooster die zegt tegen hem do you remember my face etc. Etc. Maar zo kan je ook bij de andere zoeken en Graven. Er blijven mogelijkheden. Ik vind het steeds lastiger hoor.

  1. Heel scherp. Alle reacties hier zijn een beetje op tunnelvisie gebaseerd. Kijk naar de finale van vorig jaar: 51% van Nederland was overtuigd van een verkeerde mol… Ik denk dat we versteld staan, zaterdag.

 4. Ik zit al vanaf het begin op klaas. Ik jen altijd wel gespreid maar door elke kleine dingentjes bem ik steeds meer overtuigd. Ik ga nu vol oo klaas. Risky maar ik ben bijna zeker van me zaak

 5. Ik zit ook al vanaf het begin op Klaas en Rop.
  Nu natuurlijk alleen op Klaas hahah tunnelvisie ? . Dacht gisterenavond ineens aan de eerste aflevering en het soort van verhoor die Art had met de mol. Nu kun je natuurlijk ook spreken van een soort kruisverhoor. Omdat hij ook oud mollen mocht bellen. En kruis slaat natuurlijk weer op z’n achternaam.

 6. Ik zit ook op Klaas, nu 100%. Bij het het restaurant opdracht moest de mol wel een koerier zijn, hij kon immers vragen aan de restaurant eigenaars of ze zo langzaam mogelijk wilde doen, hij ging ook als enige in de keuken erbij staan! Later gaf hij de eigenaar een hand van ” nu is het weer goed hè ” vond ik erg verdacht! Als koerier kon je alle tijd nemen om de boel in de soep te laten lopen! Als Klaas niet de mol is, eet ik mijn schoen op☺☺

  1. Nou, met een historisch lage pot is het wat dat betreft de beste mol ooit. En was het niet van de kloosterhint of het verspreken van Susan, was het maar de vraag of zoveel mensen op Klaas hadden gezeten. Als hij de Mol is, heeft hij het heel anders gedaan dan andere mollen voor hem, veel subtieler en dat kan ik erg waarderen. Tot nu toe geniet ik volop…al ben ik vorige week hard uit mijn Rop tunnel gevallen…

 7. zowel Taeke als Klaas hebben 1 keer hun scherm gezien ..heel weinig dat zeker
  t was met de opdracht op het strand .

  en denk niet dat het geen tim kan zijn ,ivm rob zn scherm ..stel dat rob idd toch gespreid heeft dan gaat het alsnog om tijd ,en de andere vragen ..
  vorig jaar redeneerde ik zo met Magriet als iemand op haar zat en eruit ging ..maar die vlieger gaat niet op en ben er flink mee onderuit gegaan 😉

  Maar hier in een lekkere tunnel vanaf aflevering 1 Klaas

 8. Ik blijf erbij dat Taeke de mol is. Bekijk de compilatie van de beelden van Taeke en oordeel voor zelf (https://www.youtube.com/watch?v=K2idF1Fe9W4).

  De aanwijzing waar je eigenlijk niet om heen kunt is bij de opdracht waarbij er heel veel geld uit de pot gehaald kan worden. De Mol kan onzichtbaar mollen omdat niet het hoogste, maar het één-na hoogste bod genoemd wordt. Alleen de Mol zou de hele pot in willen zetten zodat de kandidaten zelf kunnen bepalen hoeveel geld er uit de pot wordt gehaald (in ruil voor de macht bij de test). Je ziet duidelijk dat Taeke bezig is de volledige pot, de maximale inzet, op te schrijven.

  1. ja ook taeke staat in mn lijst ..als no 2 ..zeg hier thuis al : ik zit in een tunnel en je zal zien dat het uiteindelijk taeke is dalijk ..dus zal me niks verbazen en dan is het een hele goeie 🙂

   het kano gedeelte vond ik zo vaag van hem ,met zn : geen duikers te zien?? en ging heel makkelijk om en evenals dat hij alle plekken langs ging ,sloeg nergens op
   gewoon kokertjes pakken en de volgende pakken de andere boeien zou ik denken

 9. In het begin zei Art: ” je moet niet opzoek gaan naar De Mol maar naar de kandidaat ” Tijdens de opdracht ‘opzoek naar jezelf’ stond achter op de rug van Klaas (het gebeurt achter je rug’ het woord KANDIDAAT .. Toeval ?

 10. Wat ik heel erg verdacht vind bij Tim is dat bijna elke keer dat hij ’tegen ons’ praat dat hij zijn hoofd eerst naar beneden heeft gericht.
  Ik zit eigenlijk ook vol op Klaas, maar Tim wordt ook steeds verdachter!!

 11. Er wordt gezegd “denk contra” dit kun je ook invullen als: alle hints zijn gericht op de kandidaten en niet op de mol. In het begin ging het richting Remy met o.a. harpmuziek, hij ligt eruit. Later een silhouette in het klooster dat leek op Ellie, ook exit. Allerlei aanwijzingen die richting Klaas gaan dus hij zou ook kandidaat kunnen zijn. Richting Taeke heb ik weinig gezien dus met denk contra zou hij het kunnen zijn.

 12. Ik denk dat Klaas hem niet kan zijn. Ik denk dat Annemieke het is.

  Waarom ik dat denk?
  – Tijdens de opdracht ging zij meten hoever de tafel van de wand af stond. Ze pakte de inches en maakte daarvan centimeters.
  – Tijdens een biecht over de restaurantopdracht had zij het over ‘molina’ ipv ‘molino’. De laatste letters van dat woord geven aan of het een mannetje is of een vrouwtje. ‘Molino’ is mannelijk, ‘Molina’ vrouwelijk.
  – In een biecht tijdens de aflevering met de titel ‘3 weg, 7 over’ zei Annemieke “De groep wordt kleiner, dus we zitten dichter op de Mol, maar de Mol zit ook dichter op ons. Het zal allemaal meespelen. Het feit is wel: >we zijn met z’n zevenen< (er zijn nog 7 over) en we zijn in aflevering 5, dus we doen blijkbaar iets goed."
  – Meerdere kandidaten die er zeker van waren dat Annemieke niet de mol zou zijn, zijn allemaal weg. Het is belangrijk om te kijken wie wie verdenkt tijdens de tests. Rop was er zeker van dat Annemieke niet de mol is. En hij is weg. Toeval?
  – De afgelopen aflevering had de titel 'iets is niets'. Annemieke geeft Jop een joker. Zij kon redelijkerwijs vermoeden dat de zwarte vrijstelling ingezet zou gaan worden. Dus was dat 'iets' (de joker) niets.
  – Vorig seizoen waren de bloemetjes bij de brieven een hint. Naar mijn mening zou het dan dom zijn om zulke opzichtige hints als een kruis te geven. Al moet ik concluderen dat de seksesymbool van het vrouwelijk geslacht een rondje is met daaronder een kruis. De seksesymbool van de het mannelijk geslacht is een rondje met een pijltje schuin naar boven. Als je het zo bekijkt, dan zou de kruis betekenen dat een vrouw de mol is. En Annemieke is de enige vrouw die over is gebleven.

  1. Ja Annemieke is de mol.
   Ben het met Berend eens. Dat ze zei ‘Molina’
   en dat Rop zeker wist dat zij niet de Mol is.
   Daar komt bij dat ik Annemieke niet ‘echt’ vind.
   Als ze praat en alles wat ze doet komt gemaakt op me over. Vanaf het begin denk ik dat Annemieke de mol is.

   1. Ik denk ook Annemieke. In afl. 3 zegt Marjolein nog heel leuk op wie ze allemaal gestemd heeft in afl. 2 en daar gaat ze weer voor. Ellie, Rop en Annemieke…

 13. Nog eentje richting Taeke, tijdens de eerste aflevering, het gesprek met de mol zegt Art heel duidelijk “aan jou de taak om…” lijkt mij een aanwijzing, hij had ook kunnen zeggen “jouw opdracht is…”
  En nog een aantal om mijn verdenking te onderbouwen:
  Verder hebben we nog het ‘wegduiken’ van Taeke, tijdens het zingen voor Cecile, maar ook in de bus als Cecile beweert de mol te hebben gezien op het geld. Even later gaat het over een nieuwe penningmeester, vlak voordat de lootjes in de pet zitten komt Taeke weer boven.
  Met het kajakken natuurlijk zijn verhaal dat er geen duikers zijn en prompt vaart hij erover heen.
  Dat ze de macht kunnen krijgen bij de test is het ook Taeke die het hoogste bedrag invult.
  Dan hebben we nog de opdracht in het donker waarbij Art zegt dat één van hen zich daar op zijn gemak zal voelen vrijwel meteen zien we Taeke grijnzen.
  De fiets opdracht, lijkt mij aannemelijk dat hij enveloppen achterover heeft gedrukt. Marjolein vraagt of hij de mol is en enveloppen heeft meegenomen. Iedereen zou meteen ‘nee’ zeggen, Taeke antwoord “waarschijnlijk niet”.
  Maar bij één opdracht, weet even niet meer welke, we hebben dit weekend alle afleveringen terug gekeken, lijkt het alsof Annemieke enveloppen in haar broekzak heeft, onder haar jeansshort steekt iets rechthoekig uit. Al lijkt het me dat je zoiets dan beter verbergt maar toch… al ben ik verder niet overtuigd dat het Annemieke is, ondanks haar ‘molina’ uitspraak.

  1. Het cijfer 876 in het intro levert geen resultaat op als je zoekt op 876 klaas, 876 Tim etc. Bij 876 taeke blijkt dat 14 januari toen een feestdag was. 876 was een schrikkeljaar en het jaar van de aap. Taeke is geboren op 14 januari 1980, een schrikkeljaar en jaar van de aap. Ook 2016 is een schrikkeljaar en jaar van de aap. Art zei in de eerste aflevering dat slechts de mol baat heeft bij vertrouwen in de groep. Iedereen vertrouwt Taeke zoals bij de fietsopdracht en de lasergame. Bovendien zat taeke de vorige aflevering op Rop. Die is er nu uit.

 14. O ja, tijdens het kandidaten zoeken in de auto’s heeft Taeke een aparte bril op, met groene glazen… De mol krijgt altijd groen te zien, als hij/zij het scherm al te zien krijgt.

 15. Voor mij is al vanaf aflevering 3 Annemiek de grote verdachte. Kijk terug naar haar reactie (minuut 35 / 36) als Remy zegt dat ze de mol lekker te kakken hebben gezet (bij de opdracht met de drones) en hij terug in mag zijn holletje. “Nou lekker dan” reageert Annemiek dan maar slaat meteen haar handen voor haar mond in een beweging alsof ze denkt “kut, wat zeg ik nou!”. Vervolgens haar zichtbare opluchting als wordt voorgesteld een biertje te gaan drinken en de groep het niet lijkt te hebben opgemerkt.

 16. Is het toevallig iemand opgevallen dat in aflevering 2 in het klooster Klaas tegen Cecile zegt: “Ik ga deze kant wel op.” En daarna door de oudmollen gefluisterd werd: “De mol volgt altijd een ander pad dan de kandidaten.”
  Klaas liep een andere route dan alle anderen.

 17. Annemieke is vaak stil!! Als er een overleg komt houd zij vaak der mond dicht! Toen rop tegen annemiek zei: ik ben echt niet de mol keek annemiek laggend!!
  Maar klaas?
  Hij doet alsof hij heel goed meedoet met alles maar doet toch stiekem dingen!
  Of sommige aanwijzingen zijn toeval?!
  In het begin van het programma ging hij ook appart de trein in met art.
  Dat zal wel expres kunnen zijn om te zorgen dat wij niet gaan denken dat hij de mol is.
  Tim is ook verdacht, hij is altijd heel rustig bij de test!!
  Maarja ben benieuwd!??

 18. In het begin hoor je op het eind steeds trust your body. Weet iemand waar dat kan op slaan bij Klaas. Want Teake is sportman en dat zou een verwijzing daar naar kunnen zijn.

 19. Is het dan echt niemand opgevallen dat bij de eerste aflevering, het “kruis”verhoor tussem art en de mol, de mol een stuk groter dan Art is, Art keek de mol niet recht in de ogen maar eerder wat omhoog omdat die persoon langer is. Zoveel personen zaten er niet in het spel die langer dan Art zijn. Mijn mol is vanaf de eerste aflevering al Klaas. Zeker na het slechte acteerwerk wat hij verricht bij iedere opdracht en afvalmoment, hij kan zijn gezicht nauwelijks in de plooi houden.

 20. Ik vind die kloosterhint van molcf Klaas te verklappend. Ik vind dat deze pagina dat niet moet posten, maar dat je eerst door een paar spoiler alerts heen moet klikken. Ik begrijp niet dat mensen na het lezen van deze hints nog twijfelen of het niet Klaas is. Retarded!

 21. Nog een mooie aanwijzing dat Klaas het is:
  De titel van een van de afleveringen was het laatste woord ‘letterlijk’. Als je kijk naar letterlijk staat het tussen haakjes. Je moet letterlijk dus letterlijk nemen en naar het aantal letters kijken. Letterlijk heeft 10 letters en wie staat er op het briefje van 10, inderdaad, Klaas!

 22. De hints naar Klaas zijn wel heel overtuigend. Maar Annemieke zou ook kunnen: op het eind bij de laatste aflevering kwam Annemieke met 1000 euro voor de pot op de proppen. We hebben niet gezien dat Ard het aan haar gaf en we hebben de tussenstand van de pot ook niet gezien. Annemieke is penningmeester, dus komt die 1000 euro gewoon uit de pot?

  1. Dat is toch onzin. Er is een heel team van de montage bezig om van al die gefilmde uren alle stukjes eruit te halen (en dus te laten zien) van elke kandidaat die kunnen worden geïnterpreteerd als “verdacht”. In het geval van Annemieke hebben ze het stuk dat ze geld verdient er juist uitknipt. Op die manier blijft het spannender voor de kijker, zodat Annemieke niet als een superfanatieke kandidaat overkomt. En natuurlijk helpt art de echte mol wel een beetje. Zoals toen Klaas die 1000€ uit de kist haalde en dat art dan alleen zegt ” 1000€ verdiend” en niet zoals andere opdrachten zegt ” 1000€ van de in totaal 3000€ die jullie hadden kunnen verdienen” WIDM wordt ècht in de montagekamer gemaakt. Als kijker kunnen we alleen kijken hoe gespannen kandidaten kijken wanneer ze hun scherm moeten zien. Bij Klaas vond ik het sowieso al verdacht hoe hij vreemd op zijn tong beet zonder echte opluchting in één van de eerste afleveringen.

 23. Helaas zit ik sinds het voorgesprek tussen Art en de mol met een tunnelvisie.
  Art keek tijdens het gesprek met de mol omhoog, dus de mol moest net zo groot zijn als Art (Art zat iets voorovergebogen i.v.m. de lamp) of iets groter.
  Bovendien was er de bovenkant van een lichte kuif te zien. Tim kan dus niet de mol zijn. Annemiek lijkt mij niet sensitief genoeg. Zij gaat voor de winst.

  1. Dat voorgesprek zou ik geen waarde aan hechten. Daarvoor kunnen ze een willekeurige acteur gebruiken. De mol krijg je immers niet te zien en te horen, dus er is geen reden om de echte mol aan tafel te zetten.

 24. Klaas is heel verdacht, dat klopt. Maar zou het er niet té dicht bovenop liggen als hij de mol is?!
  Bij de eerste aflevering, al voor het spel begon apart genomen door Art, en al de “hints”…
  Vorig jaar stond zat ook de helft van alle kijkers fout en het ligt er té dik bovenop… Als Klaas de mol zou zijn, zouden ze alle beelden wel zo gemonteerd hebben zodat Klaas juist niet verdacht zou zijn.
  Het zou kunnen, maar ik vind het er té dik bovenop liggen en denk dat we volgende week voor een grote verrassing komen te staan met z’n allen!

 25. 1van de allereerste testvragen van de eerste of tweede aflevering: zat de mol links of rechts achter de chauffeur in het busje. Aan de ene kant zat Cecile en aan de andere kant :Klaas. Daar heb ik me steeds op vastgepind en jawel..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *