Oplossing woordzoeker aflevering 5 al gevonden

De opdracht met de woordzoeker uit aflevering 5 moet nog uitgezonden worden, maar Molloot BigBoots wist aan de hand van verschillende promo’s al welke oplossing hier naar uit voren komt.

Valentijnsdag

Wanneer alle mogelijke woorden uit de woordzoeker weggestreept worden, blijft er een vraag over: Streepte de Mol de Mol weg? Waarschijnlijk weten de kandidaten in dat geval dat deze vraag terugkomt in de test. Het wordt dus erg opletten wie zijn of haar eigen naam wegstreept…

Op de hoogte blijven van alle hints & aanwijzingen van Wie is de Mol? Of heb je zelf een hint gespot? Check ons op Facebook! Hier vind je het Molboekje. Zelf Wie is de Mol spelen? Dat kan! Bekijk hier het Wie is de Mol Bordspel.

34 gedachten over “Oplossing woordzoeker aflevering 5 al gevonden

 1. Gezien het vraagteken zegt deze aanwijzing dus helemaal niets… Jammer van het gigantische uitpluiswerk…

  Hm… tenzij het, niets dus, is wat het lijkt. Dan weer wel.

  #mindføck

 2. Jan van f5 naar d3 is overbodig. Die letters worden al door andere woorden gebruikt. De 2de jan is wel goed. Maar het zou zomaar kunnen zijn dat het een aanwijzing is dat er 2x jan in voorkomt, want het zou toch niet heel erg opvallen aangezien het een korte 3letter na is die je al snel kan krijgen in een woordzoeker

 3. Het woord (in de woordzoeker) na deze vraag is WAARHEID. Het antwoord op de vraag zou daarom heel goed JA kunnen zijn.
  Streept de Mol zijn eigen naam weg? Of streept de Mol het woord Mol weg..?

  1. Stine streepte de woorden ‘Stine’ en ‘Mol’ weg. Dan wordt er antwoord gegeven op allebei de vragen. De Mol streepte de Mol weg, en de Mol streepte het woord ‘Mol’ weg. Misschien is Stine dus de Mol.

 4. Het woord de mol komt niet voor als woord.. alleen in de zin “wie is de mol” . Er vanuit gaande dat de mol zijn eigen naam doorstreept is volgens mij Stine de enige die haar eigen naam doorstreept

  1. In dat shot is niet stine te zien maar olcay. Rode nagels, als je goed kijkt zie je het blauwe shirt, en je ziet een lok van haar haar.
   Ook zegt olcay eerder dat ze geen molboekje heeft maar alleen maar kladjes, is ook te zien in dit shot.

 5. Even iets anders, ik heb later gekeken en wist wie er uit zou gaan en hoorde opeens iemand zeggen tijdens de puzzle Loes is weg. Dat klopt. Loes is weg. En daarna hoor je nog Stine is weg, Olcay is weg. Verder niet echt naar gekeken maar er zijn vaker afleveringen geweest waarin de volgorde van executie als hint is verwerkt. Wellicht let je daar in een opdracht wat meer, zoals de discussie die wij nu voeren, of de mol de mol weg streept. Misschien is het antwoord wel gewoon Nee. Wil je weten wie de mol is? Ja tuurlijk willen wij dat maar ondertussen loopt deze gewoon langs..

 6. Als je het filmpje op YouTube bekijkt over “woordpuzzel gekraakt”,dan zie je dat die theorie tot nu toe nog klopt. Er werd voorspeld dat Loes eruit ging afgelopen week….wat dus klopte en je kunt zien dat Olcay de volgende is die eruit zal gaan. Ben benieuwd of deze theorie dan nog steeds klopt🤔

 7. In de puzzel is het woord “stine” te lezen in de vorm van de letter M. Beginnend bij B6, dan A6, B7, A8 en als laatste B8. Bovendien, precies daarop aansluitend, de verticale tekst “is de mol”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.