Dit zijn de nieuwe deelnemers van Wie is de Mol 2018!

In een tien minuten durende promo op NPO1 zijn de kandidaten van het nieuwe seizoen van Wie is de Mol 2018 bekend gemaakt. Naast de nieuwe leader werden de kandidaten naar hun strategie gevraagd. Het nieuwe seizoen begint op 6 januari. In dit overzicht zetten we alle deelnemers op een rijtje.


1. Jan Versteegh
Presentator2. Olcay Gulsen
Modeontwerpster3. Simone Weimans
Nieuwslezeres4. Ruben Hein
Zanger5. Stine Jensen
Schrijfster6. Loes Haverkort
Actrice7. Ron Boszhard
Presentator8. Emilio Guzman
Cabaretier9. Jean Marc van Tol
Cartoonist10. Bella Hay
Muzikante


Het nieuwe Wie is de Mol Molboekje verschijnt op 21 november. Vergeet hem niet te reserveren, vorige keer was hij rond deze tijd al uitverkocht!

7 gedachten over “Dit zijn de nieuwe deelnemers van Wie is de Mol 2018!

  1. De hints voor Ron Boszhard waren echt overduidelijk. Zeker die van de vervanging door Sacha Visser in Zappsport. Ook de hints tijdens het Televizier Gala waren duidelijk genoeg om zijn deelname goed te voorspellen. Door deze hints wist ik hem als eerste te ontdekken als kandidaat voor Wie is de Mol, nog voordat de kandidaten officieel bekendgemaakt werden. Misschien is hij wel de mol van 2018, dat moet ik nog ontdekken als de serie wordt uitgezonden.

  2. Veel respect voor de deelnemers. Vermoedelijk…die of hij of zij…. en niet zo voorspelbaar………. en daarom …..is mijn interesse gewekt, een beetje laat misschien……? Gewoon voor de eerste keer vanaf de eerste aflevering kijken kijken!!!!!!ja de kleur van de bodem?

    Jippie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.