Zijn dit de nieuwe deelnemers van Wie is de Mol 2018?

Molloten opgelet! Het nieuwe seizoen van Wie is de Mol wordt doorgaans in de maanden mei en juni opgenomen. Ook de stilte op het Twitter– en Instagramaccount van Art vertelt ons dat het nieuwe seizoen waarschijnlijk tussen 28 mei en 17 juni is opgenomen.

Tijd om dus te kijken welke (bekende) Nederlanders er in deze periode iets minder actief waren op social media. Met de hulp van een aantal Molloten zetten we de mogelijke kandidaten voor je op een rijtje:

 

 

Jan Versteegh, presentator bij BNN
Normaal vrij actief op social media, maar verdwijnt op 17 mei ineens van de radar. Is vervolgens op 10 juni weer in Nederland. Jan deed eerder mee aan Expeditie Robinson, het is nog niet eerder voorgekomen dat iemand die mee deed aan Expeditie Robinson, vervolgens mee doet aan Wie is de Mol.

 

36 gedachten over “Zijn dit de nieuwe deelnemers van Wie is de Mol 2018?

  1. Zou leuk zijn maar Jan is momenteel bezig met een programma over zijn aankomende papaschap ;-). Dus ik verwacht helaas niet dat hij meedoet.

  2. Zou leuk zijn maar Jan is momenteel bezig met een programma over zijn aankomende papaschap ;-). Dus ik verwacht helaas niet dat hij meedoet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.